-
November 22nd, 2014, 16:20
عضو انجمن
همکاران عزیز نظر شما درباره فروش یک سایت معروف چیست؟
درود
به خاطر ممنوع بودن مسئله فروش در بخش های عادی از قرار دادن اطلاعات یا صحبت درمورد فروش یا قیمت و... یا حتی لینک سایت خودداری می شود
لطفا فقط و فقط درصورت تمایل درخواست دهید در تاپیک که لینک پ خ شود و نظرات خود را برای ما ارسال کنید و روی سایت قیمت گذاری کنید
لطفا نظر خودتون رو درمورد اینکه ایا این سایت رو برای فروش قرار بدهم و چه مقداری قیمت گذاری کنم را بفرمایید
یک مجموعه سری سایت با تقریبا 4 سال قدمت
که شامل دامنه .ir و .com آن با نامی اشنا و معروف است
نکته:
روی این سری مجموعه سایت تاکنون 6 میلیون هزینه شده
و لینک ان زیر بیشتر انجمن های ایرانی مای بی بی است " به دلیل اینکه در پارسی ساز تیم مای بی بی اسکین " که نمایندگی رسمی مای بولتین بورد در ایران می باشد
نام ان ذکر شده و همینطور مسئله دیگری که موجود است در تمامی 300 الی 400 افزونه و 200 الی 300 قالب منتشر شده در مای بی بی اسکین
لینک این سری سایت و دامنه .ir قرار داده شده حتی در نمونه محصولات خارجی تیم و تمامی نمونه کارهای تجاریمان از این رو برای بیشتر انجمن ها نام اشنا است.
و انجمن تفریحی اصلی این سیستم از نظر امکانات و ... محسوب می شود
همچنین بیشتر عکس ها و قالب ها و امکانات قالب ها و اموزش ها روی اپلودسنتر این سایت اپ شده و اگر حتی یک روز سایت دان باشد
مشاهده خواهید کرد که خیلی از انجمن ها فلج خواهند شد (نمونه: سبک نام کاربری یا قالب های رایگان از کار میفتند )
این سری سایت شامل:
+ انجمن تفریحی
شامل 104,908 پست و 15,276 موضوع و
8,562 یوزر واقعی ! ( از ثبت نام اسپمر جلوگیری شده)
قالب اختصاصی 4 رنگ ( جاوا اسکریپت نیست و 4 قالب جداگانه طراحی شده است ! )
بیش از ده ها پلاگین اختصاصی و تنظیمات کامل
اجرای پکیج طلایی سئو کامل و بهینه سازی
اجرای پکیج طلایی امنیت
تنظیمات کامل خود انجمن و بخش بندی کامل
امکانات اختصاصی ( شامل بیش از ده ها امکان اختصاصی )
و تمام امکانات موجود در این پکیج پکیج های طراحی انجمن : مای بی بی شاپ
و واقعا خیلی از چیزهایی که برای بعضی از وبمسترها این امکانات ارزو بوده ولی روی این سایت موجود است
خیلی امکانات دارد که عزیزانی که با انجمن کار میکنند متوجهند
و فقط روی طراحی و پشتیبانی و تغییرات و... انجمن میانگین یکسال و نیم کامل زحمت کشیده .....
روی مدیریت آن 3 الی 4 سال به صورت 24 ساعته وقت گذاشته شده
+ آپلودسنتر
شامل یک سیستم کامل اپلودسنتر
یک قالب ویژه 9 رنگ ( جاوا )
انجام تنظیمات کامل اپلودسنتر
انجام موارد امنیتی لازم
خوردن ادرس سایت روی عکس های اپلودشده در صورت نیاز (واترمارک)
و.....
روی طراحی و پشتیبانی و تغییرات و... حداقل میتوان کفت دوماه کامل تایم گذاشته شده
+ خبرگزاری ویژه
راه اندازی کامل سیستم خبرگزاری و....
اختصاصی سازی یک قالب معروف برای آن
بیش از ده ها افزونه و تنظیمات کامل آن ها
بهینه سازی و سئو مناسب
انجام پکیج امنیتی طلایی لازم
بیش از ده ها مطلب و....
روی طراحی و پشتیبانی و تغییرات و... حداقل میتوان گفت یک ماه کامل تایم گذاشته شده ( این بخش تقریبا یکسال است تاسیس شده )
روی مدیریت آن 10 ماه به صورت 24 ساعته وقت گذاشته شده
+ سیستم بازی آنلاین (مانند بازیخونه )
یک قالب اختصاصی
بیش از ده ها بازی
انجام سئو فوق العاده روی مطالب و ایندکس شدن
بهینه سازی و سرعت مناسب
اعمال امکانات ویژه
اعمال پکیج امنیتی طلایی لازم
و.....
روی طراحی و پشتیبانی و تغییرات و... حداقل میتوان گفت یک ماه کامل دوماه گذاشته شده
و همینطور دیگر امکانات مانند فروش شارژ و سیستم چتباکس و....
به طور کلی این سایت مثل پسر من است و اگر قصد فروش دارم به دلیل انجا یک پروژه سرمایه گذاری است
که بنده فروش زحمات 4 سال زندگیم را به وام گرفتن و نزول و قرض و.. ترجیح میدهم
فقط فایل الکسا 2 سال است که پاک کردیم ( به دلیل تقلب ها موجود ) و همینطور این سایت پیج رنک 3 دارد
لطفا درصورتی که نظر بر این دارید که برای فروش قرار بدهم در تاپیک اعلام کنید تا لینک سایت و بخش ها ارسال شود
لطفا و خواهشا اسپم و حاشیه و بحث و.... نفرمایید. محتوای این پست فقط به بنده و مدیران این سایت از نظر فنی مربوط است
ویرایش توسط Netfollower : November 22nd, 2014 در ساعت 16:26
-
تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2014 16:20
# ADS
-
November 22nd, 2014, 16:39
پاسخ : همکاران عزیز نظر شما درباره فروش یک سایت معروف چیست؟
فقط یک مورد رو اینجا ذکر می کنم بنده ،
قطعا سیستمی با چنین جزئیاتی که ارائه نمودید فقط با مدیریت خودتون هست که میتونه راهشو ادامه بده.
-
تعداد تشکر ها ازPars98 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2014, 16:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Pars98
فقط یک مورد رو اینجا ذکر می کنم بنده ،
قطعا سیستمی با چنین جزئیاتی که ارائه نمودید فقط با مدیریت خودتون هست که میتونه راهشو ادامه بده.
درود بر فهم شما عزیزجانم
واقعا من قول استخر و جکوزی و ... نمیدهم ولی کسی تایم بگذارد هرمقداری هزینه کند چندماهه بازگردانی می شود
خداشاهده از فروش این سایت هم عذاب میکشم چون هیچوقت فکر فروشش را نمیکردم. دقت کنید حتی روی نمونه کارهایمم قراردادم لینکش را !
منتها کاری که قصد دارم شروع کنم برای پیشرفت است
و سرمایه ای لازم دارد و برای اینکه قرض یا وام و.. نباشد اینکارو میکنم
شما از دوستان فهمیده گرافیست ما هستید نظرتان را ارسال کنید عزیزجانم
-
-
November 22nd, 2014, 16:55

نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
درود بر فهم شما عزیزجانم
واقعا من قول استخر و جکوزی و ... نمیدهم ولی کسی تایم بگذارد هرمقداری هزینه کند چندماهه بازگردانی می شود
خداشاهده از فروش این سایت هم عذاب میکشم چون هیچوقت فکر فروشش را نمیکردم. دقت کنید حتی روی نمونه کارهایمم قراردادم لینکش را !
منتها کاری که قصد دارم شروع کنم برای پیشرفت است
و سرمایه ای لازم دارد و برای اینکه قرض یا وام و.. نباشد اینکارو میکنم
شما از دوستان فهمیده گرافیست ما هستید نظرتان را ارسال کنید عزیزجانم
دو سال پیش سیستم مشابهی رو که حاصل 3 سال فعالیت مستمر بنده و شماری از دوستانم بود رو با شرایط مشابه شما واگزار کردم.
در اون زمان سایت یکی از مطرح های زمینه فعالیت خودش بود و رنک الکسا سایت 3 رقمی و حدود 700 ایران بود.
در ابتدا از فروش رضایت داشتم و با مبلغی که بهم رسیده بود مشکلم کاملا رفع شد ( هرچند که مبلغ مذکور از ارزش واقعی سایت خیلی کمتر بود )
اما هرچه که گذشت بنده پشیمون و پشیمون تر شدم چون هم اگر روی سیستم کار میکردم به موفقیت های بیشتری دست میافت و مبلغی که نیاز داشم هم میتونستم از جاهای دیگه جور کنم ، اما دیگه کار از کار گذشته بود.
در حال حاضر هم سایت همجنان فعال و آپ هست ولی 1% موفقیت گذشته رو نداره و توی این دو سال روند 100% نزولی رو به همراه داشته تا جایی که الآن هم طراز با سایت های تازه تاسیس زمینه فعالیت هستش.
به هر حال این تجربه بنده بود و بعد از اون هم چند باری تصمیم گرفتم دوباره با سیستمی مشابه شروع کنم اما دیگه هیچ جیز جور نبود و نشد. ( بقول معروف از میدون خارج شدیم ... )
پیشنهاد من این هست که تاجایی که میتونید از فروش صرف نظر کنید و اگر واقعا هیچ راه دیگه ای پیش رو نداشتید به عنوان آخرین چاره در نظر بگیرید این مورد رو ...
-
تعداد تشکر ها از Pars98 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2014, 17:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Pars98
دو سال پیش سیستم مشابهی رو که حاصل 3 سال فعالیت مستمر بنده و شماری از دوستانم بود رو با شرایط مشابه شما واگزار کردم.
در اون زمان سایت یکی از مطرح های زمینه فعالیت خودش بود و رنک الکسا سایت 3 رقمی و حدود 700 ایران بود.
در ابتدا از فروش رضایت داشتم و با مبلغی که بهم رسیده بود مشکلم کاملا رفع شد ( هرچند که مبلغ مذکور از ارزش واقعی سایت خیلی کمتر بود )
اما هرچه که گذشت بنده پشیمون و پشیمون تر شدم چون هم اگر روی سیستم کار میکردم به موفقیت های بیشتری دست میافت و مبلغی که نیاز داشم هم میتونستم از جاهای دیگه جور کنم ، اما دیگه کار از کار گذشته بود.
در حال حاضر هم سایت همجنان فعال و آپ هست ولی 1% موفقیت گذشته رو نداره و توی این دو سال روند 100% نزولی رو به همراه داشته تا جایی که الآن هم طراز با سایت های تازه تاسیس زمینه فعالیت هستش.
به هر حال این تجربه بنده بود و بعد از اون هم چند باری تصمیم گرفتم دوباره با سیستمی مشابه شروع کنم اما دیگه هیچ جیز جور نبود و نشد. ( بقول معروف از میدون خارج شدیم ... )
پیشنهاد من این هست که تاجایی که میتونید از فروش صرف نظر کنید و اگر واقعا هیچ راه دیگه ای پیش رو نداشتید به عنوان آخرین چاره در نظر بگیرید این مورد رو ...
بلی دقیقا
با وجود اینهمه وبمستر زیر 18 سال
فروش این سایت پایان راه ما خواهد بود
امکان برگشتی نیست ولی اجباریست
وگرنه تمام اعضا از دوستان نزدیک و...
و واقعیت نمیدانم به ان ها چه بگویم
طرف از سایت استفاده نکرده؟ ارتقا نداده؟
-
-
November 22nd, 2014, 17:56

نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
بلی دقیقا
با وجود اینهمه وبمستر زیر 18 سال
فروش این سایت پایان راه ما خواهد بود
امکان برگشتی نیست ولی اجباریست
وگرنه تمام اعضا از دوستان نزدیک و...
و واقعیت نمیدانم به ان ها چه بگویم
طرف از سایت استفاده نکرده؟ ارتقا نداده؟
از سایت استفاده کرد حتی امکان های جدید افزود به سیستم و هدایایی هم ارائه می داد به کاربران ( کلا خرج هایی کرد روی سایت ) و به عبارتی مدیریت سایت رو به روش خودشون پیش گرفتند.
در ابتدای فعالیت هم تونستند رنک سایت رو برای مدتی حفظ کنند اما طولی نکشید که همه چی برعکس شد و سایت به شدت زمین خورد.
گاهی اوقات باید فراموش کنی چی درست هست و چی غلط و طبق اصول پیش بری ، شاید به ظاهر اشتباهات مدیریتی بنده رو در سیستم اصلاح می کردند ایشون اما همون اصلاحات نقش زیادی توی زمین خوردن سایت داشت.
الآن هم فکر نکنم دیگه به سیستم امیدی داشته باشه و شاید فقط واسه تست سرور وارد سایت بشه :دی .. ولی دیگه اگر با زهم خودم سایت رو خریداری کنم دور از ذهن هست که بتونم به حتی نزدیک جایگاه قبلی هم برسم.
-
تعداد تشکر ها از Pars98 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2014, 18:26
عضو انجمن
درود ، لطفا آدرس سایت هارو برای بنده ارسال کنید ؛ همان طور هم که دوستمون گفتن فقط این سایت با مدیریت شما هست که میتونه به راحش ادامه بده .
در صورتی که مایل باشید من با قیمت پیشنهادی شما سایت رو خریداری میکنم اما مدیریت سایت همچنان به عهده ی خودتون باشه و بنده فقط صاحب امتیاز یا سرمایه گذاری سایت رو بر عهده خواهم داشت .
-
تعداد تشکر ها از Dr.Oxygen به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2014, 18:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Pars98
از سایت استفاده کرد حتی امکان های جدید افزود به سیستم و هدایایی هم ارائه می داد به کاربران ( کلا خرج هایی کرد روی سایت ) و به عبارتی مدیریت سایت رو به روش خودشون پیش گرفتند.
در ابتدای فعالیت هم تونستند رنک سایت رو برای مدتی حفظ کنند اما طولی نکشید که همه چی برعکس شد و سایت به شدت زمین خورد.
گاهی اوقات باید فراموش کنی چی درست هست و چی غلط و طبق اصول پیش بری ، شاید به ظاهر اشتباهات مدیریتی بنده رو در سیستم اصلاح می کردند ایشون اما همون اصلاحات نقش زیادی توی زمین خوردن سایت داشت.
الآن هم فکر نکنم دیگه به سیستم امیدی داشته باشه و شاید فقط واسه تست سرور وارد سایت بشه :دی .. ولی دیگه اگر با زهم خودم سایت رو خریداری کنم دور از ذهن هست که بتونم به حتی نزدیک جایگاه قبلی هم برسم.
بلی عزیزجانم واقعا تمامی حرف های شما درست است و حتی بنده چند نمونه را دیدم
ولی گاهی مجبوریم بین بد و بدتر , بد رو انتخاب کنیم
برید ببینید من خودم چه تایمی رو انلاین بودم و چه کارهایی که روی سایت کردم
فقط پست هارو با نصف قیمت یعنی پستی 100 ت حساب کنید میشه 10م....
واقعا هرچقدرم بخوام بدم کمتره... ولی اجباره... اصلا از مسئله طراحی و.. هم که بگذریم
جای تشکر دارد که نسبت به تاپیک ما بی تجه نبودید
از شما و Dr.Oxygen و vp_server بابت اینکه حداقل بی توجه نبودید سپاسگذارم
متاسفانه از بین اینهمه خشصی که بازدید کردند تا الان فقط شما سه عزیز پیگیر بودید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Dr.Oxygen
درود ، لطفا آدرس سایت هارو برای بنده ارسال کنید ؛ همان طور هم که دوستمون گفتن فقط این سایت با مدیریت شما هست که میتونه به راحش ادامه بده .
در صورتی که مایل باشید من با قیمت پیشنهادی شما سایت رو خریداری میکنم اما مدیریت سایت همچنان به عهده ی خودتون باشه و بنده فقط صاحب امتیاز یا سرمایه گذاری سایت رو بر عهده خواهم داشت .
اتفاقا چندوقت پیش قصد فروش یک انحصار اسکریپت در ایران را داشتیم
شخص مقابل همین پیشنهاد را داد. نمیدانم با اینکه هزینه اش بیشتر است
شاید شما هم مثل دوست عزیزمان به این قضیه معتقدید با تغییر روند مشکل ایجاد شود
با این حساب پیشنهاد میکنم حتما فروشگاه و... هم اگر خواستید روی ان برایتان راه اندازی میکنیم
خود من واقعیت حاضر نیستم همکاری در فروش کنم چون جنس چینی کیلویی به مردم میدن و...
ولی اگر مغازه یا اشنا داشته باشید به شدت به صرفست. خودم اول به این فکر بودم
ویرایش توسط Netfollower : November 22nd, 2014 در ساعت 18:47
-
-
November 22nd, 2014, 19:58
عضو انجمن
در این سال ضمینه خوبی برای کار در اینترنت وجود داره.
هجوم سایتهای قارچی و وبمسترهای 10 الی 16 ساله به وب مملکت رو چشم پوشی کنید.
بنده از 2005 با خرید اولین ریسلرم از iweb کار رو شروع کردم و میتونم بگم از جوونی و از جیبم سالهاست چند وب سایت رو اداره میکنم. و روی همین کار وب هاستینگ تاوان بسیار داده شده.
و حتی از درامد کارهای اصلی مثل کار اداری و کار قراردادی شبکه هم برای این کار هاستینگ خرج شده...
و؟ شما بازار کاذب هاستینگ رو خصوصا در این انجمن میبینید، بازار آشفته و طرف با مشتریان 30% حرفه ای 60% وب مستر با تجربه و بی تجربه و 10% مشتری طلبکار و بی فرهنگ
در روزهایی شده که حقوق ماهانه کارم رو از این دست به اون دست کردیم برای دیتاسنتر اما وب سایت و نامم رو حفظ کردم و با هر مشکلی طرف سایت برای فروش نرفتیم
چون همین سایت _ درامد ثابت در ماه که دلگرمی هست برای هزینه ها سبب آشنایی ما با ادارات و شرکتهایی شده که با هر کدام جدای وب هاستینگ و سرور کاراهای دیگه ایی انجام شده مثل وب دیزاین و طراحی اتاق سرور و شبکه و .. که خدارو شکر راضی هستیم و شما هم به این دید از داستان نگاهی داشته باشید.
و مهمتر اینکه مشتری که حرفه ای هست و هزینه قابل توجهی رو در ماه میده برای سرورش قطعا شما رو میبینه و سمتتون میاد اگه.. کارتون واقعا خوب باشه
بازم تو این کشور که مفت باشه کوفت باشه سر زبون خیلی آدماس کار خوب چون کم شده به چشم میاد.
من هر روز از پنجره اتاقم میبینم مردم برای یه پیتزا جلوی همین بیگ بوی صف وایستادند حتی تو پیاده رو و تو ماشین میخورن چرا؟ چون خیلی خوبه و طرف حاضره 3 ساعت از شبش رو بکوبه تو ترافیک بیاد که پول میده چیز خوب بگیره
همین داستان توی هر صنفی هست خصوصا وب هاستینگ
اینجا همه هاستینگ 1 نفره هستند و طبیعتا درآمد هم همین چندغاز هست و تاپیک فحش و کلاه-برداری و...
مدتی پیش بنده هم به فکر کاسبی فیزیکی و اجاره مغازه بودم اما متاسفانه برای من و شما اجاره یک مغازه 18 متری با 50 میلیون پیش و ماهیانه 6 میلیون به صرفه نیست و از دست دادن سرمایه با این بازار وحشتناک این روزها
بنده 1 هفته یک مقدار هزینه رو گذاشتم برای اجاره دفتر برای وب هاستینگ متاسفانه جای مناسبی که این کار برای من به سود دهی برسه ماهیانه 5 میلیون تومان و 40 میلیون پول پیش بود اجاره یک واحد 58 متری در میرداماد!
هزینه منشی، کارمند، پشتیبان، هزینهای شرکت مالیات و... رو حساب کنید
پس همین سایت به از هر کار دیگه ایی خوب هست به شرطی که وقت بزارید. به شرطی که با مشتری واقعی طرف باشید
ما داریم ماهیانه 200 هزار تومان بابت 1 وی پی اس رم 8 و هزینه پشتیبانی ماهانه و منیج سرور که مشتری راضی و برای من هم ارزش وقت گزاشتن رو داره چون مشتری درک سلف منیج و آن منیج رو داره از کارش و من بابت وقتی که صرف میکنم هزینه میگیرم و اینطوری کیفیت کار رو بالاتر میبریم
طی این چند سال که وقتتون صرف وب این سایت شده راضی هستید از بازدهی مالی؟
سایت رو نفروشید ترجیها چون با این وضعیت سایتهای قارچ گونه در صورت پشیمانی مدتها وقت لازم هست که شما هم قطعا دیگه دل و دماغ این کار رو از دست میدین
اگر بازدهی آنچنان که باید مد نظر شما نبوده با دیگر دوستانی که روی سایت زحمت کشیدند صلاح مشورت کنید که فعالیت رو گسترش بدین بلکه درامد مالی که مد نظرتون هست رو به دست بیارید
اگر آدرس وب سایت رو هم لطف کنید در صورتی که چیزی به ذهنم بخوره از راهنمایی دریغ نمیکنم.
براتون ارزوی موفقیت میکنم
ویرایش توسط ParsWebIT : November 22nd, 2014 در ساعت 20:12
-
تعداد تشکر ها ازParsWebIT به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2014, 20:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
در این سال ضمینه خوبی برای کار در اینترنت وجود داره.
هجوم سایتهای قارچی و وبمسترهای 10 الی 16 ساله به وب مملکت رو چشم پوشی کنید.
بنده از 2005 با خرید اولین ریسلرم از iweb کار رو شروع کردم و میتونم بگم از جوونی و از جیبم سالهاست چند وب سایت رو اداره میکنم. و روی همین کار وب هاستینگ تاوان بسیار داده شده.
و حتی از درامد کارهای اصلی مثل کار اداری و کار قراردادی شبکه هم برای این کار هاستینگ خرج شده...
و؟ شما بازار کاذب هاستینگ رو خصوصا در این انجمن میبینید، بازار آشفته و طرف با مشتریان 30% حرفه ای 60% وب مستر با تجربه و بی تجربه و 10% مشتری طلبکار و بی فرهنگ
در روزهایی شده که حقوق ماهانه کارم رو از این دست به اون دست کردیم برای دیتاسنتر اما وب سایت و نامم رو حفظ کردم و با هر مشکلی طرف سایت برای فروش نرفتیم
چون همین سایت _ درامد ثابت در ماه که دلگرمی هست برای هزینه ها سبب آشنایی ما با ادارات و شرکتهایی شده که با هر کدام جدای وب هاستینگ و سرور کاراهای دیگه ایی انجام شده مثل وب دیزاین و طراحی اتاق سرور و شبکه و .. که خدارو شکر راضی هستیم و شما هم به این دید از داستان نگاهی داشته باشید.
مدتی پیش بنده هم به فکر کاسبی فیزیکی و اجاره مغازه بودم اما متاسفانه برای من و شما اجاره یک مغازه 18 متری با 50 میلیون پیش و ماهیانه 6 میلیون به صرفه نیست و از دست دادن سرمایه با این بازار وحشتناک این روزها
بنده 1 هفته یک مقدار هزینه رو گذاشتم برای اجاره دفتر برای وب هاستینگ متاسفانه جای مناسبی که این کار برای من به سود دهی برسه ماهیانه 5 میلیون تومان و 40 میلیون پول پیش بود اجاره یک واحد 58 متری در میرداماد!
هزینه منشی، کارمند، پشتیبان، هزینهای شرکت مالیات و... رو حساب کنید
پس همین سایت به از هر کار دیگه ایی خوب هست به شرطی که وقت بزارید. به شرطی که با مشتری واقعی طرف باشید
ما داریم ماهیانه 200 هزار تومان بابت 1 وی پی اس رم 8 و هزینه پشتیبانی ماهانه و منیج سرور که مشتری راضی و برای من هم ارزش وقت گزاشتن رو داره چون مشتری درک سلف منیج و آن منیج رو داره از کارش و من بابت وقتی که صرف میکنم هزینه میگیرم و اینطوری کیفیت کار رو بالاتر میبریم
طی این چند سال که وقتتون صرف وب این سایت شده راضی هستید از بازدهی مالی؟
سایت رو نفروشید ترجیها چون با این وضعیت سایتهای قارچ گونه در صورت پشیمانی مدتها وقت لازم هست که شما هم قطعا دیگه دل و دماغ این کار رو از دست میدین
اگر بازدهی آنچنان که باید مد نظر شما نبوده با دیگر دوستانی که روی سایت زحمت کشیدند صلاح مشورت کنید که فعالیت رو گسترش بدین بلکه درامد مالی که مد نظرتون هست رو به دست بیارید
براتون ارزوی موفقیت میکنم
درود
واقعا نظرتان برادرانه بود
باور نمیکنم در اینجا هنوز هم اشخاصی با این محبت باشند عزیزجانم
به صرفه بودن که واقعیت هیچ جوره تبلیغات قبول نمیکردم. بیشتر تو اسکین تبلیغ میگرفتم
به خاطر اینکه کاربرامونو از دست میدادیم الانم ببینید فقط هاستینگ گذاشتیم
اگرم فروشگاه میزدم که....
بلی کار فیزیکی و اجاره مغازه شاید یک حماقت یا ریسک خیلی بزرگ باشد
ولی برای کسی که نه پارتی داشته باشد نه با پول پدر ... به جایی رسیده باشد
تنها راه موفقیت ریسک است. خیلی با خودم کلنجار رفتم . حتی پارسال هم مشتری پیدا شده بود.
گفت ده میلیون . 7 میدم بقیشم قسط.اونموقع دوباره شرکتو و.. شروع نکردم
و اوضاع بازار اینجوری نبود. الان واقعیت وضعیتی مجبوریست. از این خط تکراری خسته شدم
وام که نمیتوان گرفت دلیلشم را بهتر میدانید. نزول هم هیچ جوره نمیکنم و نخواهم کرد. از کسی هم نخواهم گرفت
منم مثل شما جوانی ام را پای نت گذاشتم و خدا میداند چه چیزهایی کشیدیم و....
و قلبا با شما موافقم و راضی نیستم ولی مجبورم
ویرایش توسط Netfollower : November 22nd, 2014 در ساعت 20:15
-