-
November 20th, 2015, 22:02
عضو انجمن
بالا بردن چندین سایت روی یک وی پی اس
سلام دوستان
گر بخواییم سه چهار تا سایت را که هیچ ارتباطی با هم ندارن و از ورد پرس های مختلف مدیریت می شن روی یک وی پی اس بالا ببریم نیاز به چند سی پنل مختلف هست؟ چطور می شه با این شرایط چند سایت را به وی پی اس اضافه کرد؟
-
-
November 20th, 2015 22:02
# ADS
-
November 20th, 2015, 22:37
عضو دائم
پاسخ : بالا بردن چندین سایت روی یک وی پی اس
سلام
ارتباطی به تفاوت سایت ها نداره. حتی اگه از اسکریپت های مختلف نیز استفاده شده باشه باز میتونید روی یک (سرور مجازی یا اختصاصی) با یک کنترل پنل (سی پنل) یا مثلا (دایرکت ادمین) راه اندازی کنید.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید
-
November 21st, 2015, 00:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kool
سلام
ارتباطی به تفاوت سایت ها نداره. حتی اگه از اسکریپت های مختلف نیز استفاده شده باشه باز میتونید روی یک (سرور مجازی یا اختصاصی) با یک کنترل پنل (سی پنل) یا مثلا (دایرکت ادمین) راه اندازی کنید.
در اون صورت هر سایت را چطوری باید از یک سی پنل مدیریت کرد؟ منظورم نصب ورد پرس و کارهای دیگه است؟
سوال دیگه ام اینه که چطوری می شه چند سایت را به یک وی پی اس اضافه کرد؟ من الان سایت اولم روی وی پی اسه از کجا باید این کار را انجام بدم که هیچ مشکلی برای سایت اولم پیش نیاد؟
-
-
November 21st, 2015, 00:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
upnull50
در اون صورت هر سایت را چطوری باید از یک سی پنل مدیریت کرد؟ منظورم نصب ورد پرس و کارهای دیگه است؟
سوال دیگه ام اینه که چطوری می شه چند سایت را به یک وی پی اس اضافه کرد؟ من الان سایت اولم روی وی پی اسه از کجا باید این کار را انجام بدم که هیچ مشکلی برای سایت اولم پیش نیاد؟
فکر کنم شما نیاز به مقداری مطالعه در این مورد داشته باشید.
ببینید سرور مجازی خود رو که با منابع مورد نیاز خودتون تهیه کردید، اول سیستم عامل لینوکسی مثلا سنتوس روش نصب می کنید و بعد کنترل پنل سی پنل رو نصب می کنید روش. لایسنس سی پنل ماهانه هزینه داره! در ابتدا 15 روز رایگان می تونید استفاده کنید.
بعد باید سرور بهینه سازی و کانفیگ و ایمن بشه.
سپس از کنترل پنلی که آماده شده شما می تونید نمایندگی هاست و یا اکانت هاست به تعداد مورد نیاز ایجاد کنید. و آدرس هرکدام متفاوت خواهد بود و طبق دامین سایت شما. یعنی برای هر کدام یک کنترل پنل هاست خواهید داشت که میتونید از اونجا دیتابیس و فایل های هرکدام را مدیریت کنید.
جهت انتقال نیز از هر اکانت یک فول بکاپ تهیه کرده و به هاست جدید منتقل کرده و ریستور کنید. و تغییرات آی پی جدید را در پنل دامنه ها اعمال کنید.
ویرایش توسط kool : November 21st, 2015 در ساعت 00:32
-
-
November 21st, 2015, 22:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kool
فکر کنم شما نیاز به مقداری مطالعه در این مورد داشته باشید.
ببینید سرور مجازی خود رو که با منابع مورد نیاز خودتون تهیه کردید، اول سیستم عامل لینوکسی مثلا سنتوس روش نصب می کنید و بعد کنترل پنل سی پنل رو نصب می کنید روش. لایسنس سی پنل ماهانه هزینه داره! در ابتدا 15 روز رایگان می تونید استفاده کنید.
بعد باید سرور بهینه سازی و کانفیگ و ایمن بشه.
سپس از کنترل پنلی که آماده شده شما می تونید نمایندگی هاست و یا اکانت هاست به تعداد مورد نیاز ایجاد کنید. و آدرس هرکدام متفاوت خواهد بود و طبق دامین سایت شما. یعنی برای هر کدام یک کنترل پنل هاست خواهید داشت که میتونید از اونجا دیتابیس و فایل های هرکدام را مدیریت کنید.
جهت انتقال نیز از هر اکانت یک فول بکاپ تهیه کرده و به هاست جدید منتقل کرده و ریستور کنید. و تغییرات آی پی جدید را در پنل دامنه ها اعمال کنید.
این مراحلی که شما نوشتید برای کسیه که بخواد از صفر یک سایت را ببره بالا من این سروری که گرفتم مدیریت شده است یعنی همه ومازول و فایر وال ها.. روش نصبه سی پنل هم براش خریده شده یک سایت هم الان روش فعاله
سی پنل و
whm
هم داره حالا اگر بخوام به همین وی پی اس دو تا سایت دیگه اضافه کنم از کجا باید این کارو انجام بدم؟
ایا برای هر کدوم از اون دو تا سایت جدید باید سی پنل جدید نصب کنم؟
-
-
November 21st, 2015, 23:21
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
upnull50
این مراحلی که شما نوشتید برای کسیه که بخواد از صفر یک سایت را ببره بالا من این سروری که گرفتم مدیریت شده است یعنی همه ومازول و فایر وال ها.. روش نصبه سی پنل هم براش خریده شده یک سایت هم الان روش فعاله
سی پنل و
whm
هم داره حالا اگر بخوام به همین وی پی اس دو تا سایت دیگه اضافه کنم از کجا باید این کارو انجام بدم؟
خوب نگفته بودید نصب شده. نه دیگه اینطوری امادست مثل همون سایتی که الان روش هست از طریق whm یه هاست (اکانت) براش ایجاد می کنید (یا به مدیر سرورتان بگید راحت براتون انجام میده)
و با گرفتن فول بکاپ و ریستور سایت های مورد نظر هر چند عدد سایت که بخواهید به همین صورت منتقل کنید. البته تعداد سایت قابل پشتیبانی بستگی به منابع سرور شما داره که منابع کم نیاره!
-
-
November 21st, 2015, 23:21
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
upnull50
سی پنل و
whm
در سی پنل لوگین کنید. وارد پنل whm بشید و create new account رو بزنید
در انجمن سرچ کنید آموزش هایی هست سرچ کنید مثلا :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=139816
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=79717
و...
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2015, 09:35
عضو انجمن
درود
در پنل whm هاست جدید بسازید سپس وارد هاست جدید شده و سایت مورد نظر خود را اپلود کنید.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
تعداد تشکر ها از sssoheil به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2015, 09:54
-
تعداد تشکر ها از smhnw به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2015, 22:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
upnull50
سلام دوستان
گر بخواییم سه چهار تا سایت را که هیچ ارتباطی با هم ندارن و از ورد پرس های مختلف مدیریت می شن روی یک وی پی اس بالا ببریم نیاز به چند سی پنل مختلف هست؟ چطور می شه با این شرایط چند سایت را به وی پی اس اضافه کرد؟
فکر میکنم اطلاعاتتون کامل نیست چون اصلا چیزی که گفتید صحیح نیست.
خیلی ساده میگم :
یک سرور سیستم عامل centos ، نصب کنترل پنل سی پنل یا دایرکت ادمین.
دسترسی کامل به کنترل پنل و میزبانی هر تعداد سایت.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید