سلام دوستان
اگر ما یک سایتی را از طریق ریسیلر ثبت کنیم از اونجایی که اطلاعات دامین با اطلاعات و ایمیل ما ثبت نشده چطوری می تونیم یک دامین را منتقل کنیم؟؟آیا اون سایتی که قراره دامین بهش منتقل بشه از ما مدارک مالکیت نمی خواد؟
سلام دوستان
اگر ما یک سایتی را از طریق ریسیلر ثبت کنیم از اونجایی که اطلاعات دامین با اطلاعات و ایمیل ما ثبت نشده چطوری می تونیم یک دامین را منتقل کنیم؟؟آیا اون سایتی که قراره دامین بهش منتقل بشه از ما مدارک مالکیت نمی خواد؟
فقط یک کد برای انتقال نیاز هست
این کد را نیز میتوانید از کنترل پنل دامینتون بگیرید.
شرکت ویرا پرداز رایان پویا به شماره ثبت 1719
سرور مدیریت شده مخصوص هاست و هاستینگ - هاست NVMe - هاست وردپرس - هاست سی پنل ایران
021-2630656 | www.pardazit.com
ببینید دوست عزیز من سوالم اینه به فرض من از طریق یک رسیلر یک دامین ثبت می کنم بعد از یک مدتی می خوام منتقلش کنم به یک رسیلر دیگه که این رسیلر جدید با یک registrar دیگه کار می کنه در این صورت هیچ کدوم از این طرف ها از من مدرکی مثل پاسپورت نمی خوان؟ چون اینجا چهار طرف درگیرن ( دو تا رسیلر دو تا registrar)
برای انتقال دامین موافقت رسیلر یا registrar فعلی لازمه؟یعنی باید بهشون اطلاع داد؟
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)