-
عضو انجمن
مشکل بارگذاری فایل بوسیله File Manager در پوسته Cpanel با انتخاب پوسته rvlight
اول از همه بیان 2 نکته رو لازم می بینم , یکی اینکه هرچقدر گشتم اینجارو مناسبترین انجمن برای طرح این پرسش پیدا کردم , دوم اینکه فکر می کنم عنوان موضوع هم کاملا رسا باشه.
متاسفانه امکان بارگذاری فایل تو File Manager کنترل پنل Cpanel با انتخاب پوسته rvlight وجود نداره , یعنی بعد از انتخاب فایل هیچ عکس العملی صورت نمی گیره , حالا دوتا سوال داشتم , یکی اینکه چرا؟ و دیگری اینکه چطور خودم این رو غیرفعال کنم و به حالت پوسته پیشفرض برگردونم؟
دفعه قبل با پشتیبانی هاست تماس گرفته بودم که اونا گفتم مشکل از پوسته هست و خودشون غیرفعالش کرده بودن , از اونجائیکه قصد دارم دسترسی به FTP رو مسدود کنم به رفع این مشکل بی نهایت نیاز دارم.
متشکرم
-
-
May 24th, 2009 07:56
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : مشکل بارگذاری فایل بوسیله File Manager در پوسته Cpanel با انتخاب پوسته rvlight
سلام
در بالای صفحه اصلی سی پنل > Change Style
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
تعداد تشکر ها از IFACO.Net به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل بارگذاری فایل بوسیله File Manager در پوسته Cpanel با انتخاب پوسته rvlight
اونجا اولین جایی بود که دیدم ولی فقط رنگ بندی های مختلف این پوسته رو برای انتخاب داره.
من الان یه هاست دیگه هم با پوسته معمولی Cpanel دارم , این بخش از کنترل پنل تو این دو یکسان نیستن.
-
-

نوشته اصلی توسط
TruthPraiser
اونجا اولین جایی بود که دیدم ولی فقط رنگ بندی های مختلف این پوسته رو برای انتخاب داره.
من الان یه هاست دیگه هم با پوسته معمولی Cpanel دارم , این بخش از کنترل پنل تو این دو یکسان نیستن.
x3 هست یا x ؟
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
اگه منظورتون اونیه که گفتم پوستش معمولیه باشه , اون X3 هست.
من الان می خوام همون مثلا X3 باشه , تو این rvlight خیلی مشکل وجود داره , فقط مثلا از نظر ظاهری یه مقدار سبک تر درش آوردن.
-
-
عضو انجمن
کسی در این زمینه اطلاعاتی نداره؟
یعنی امکان نداره شما هم رو سرویس هاتون از این پوسته استفاده نمی کنین؟ مگه می شه؟
-