با سلام دوستان
من سیپنل رو وی پی اس نصب کردم و روش اسکریپت whmcs اوردم بالا
بدون مشکل کار میکرد ایمیل میفرستاد یهو ایمیلش مشکل پیدا کرده حتی اسپم هم نمیفرسته
تو خود پنل وب میل سیپنل هم ایمیل نمیفرسته
مشکل چشه؟لطفا کمک کنید
با سلام دوستان
من سیپنل رو وی پی اس نصب کردم و روش اسکریپت whmcs اوردم بالا
بدون مشکل کار میکرد ایمیل میفرستاد یهو ایمیلش مشکل پیدا کرده حتی اسپم هم نمیفرسته
تو خود پنل وب میل سیپنل هم ایمیل نمیفرسته
مشکل چشه؟لطفا کمک کنید
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
درود
سرور از کدام دیتا سنتر هست؟
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
درود
از خود وب میل سی پنل یه ایمیل بفرستید تست کنید ببینید ارسال میشه یا مشکل از whmcs میباشد
موفق باشید
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
ببخشید بنده متوجه نشدم این امر رو ذکر فرموده بودید
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
یک : صف ایمیل را چک کنید
دو : پورت 25 را بررسی کنید
سه : احتمالا از سمت دیتاسنتر بسته شده است
با این آموزش صف ایمیل را پاک کنید درست می شه
http://pangash.ir/%D8%AE%D8%A7%D9%84...86-mail-queue/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)