-
September 21st, 2015, 00:56
پیشنهاد در مورد ساخت تعداد بالا اپل آی دی
سلام
دوستان کسی راهی روشی بلد نیست برای ساخت اپل آی دی تعداد بالا که به صورت راحت بشه انجام داد
من لیست پ ر و ک س ی میدم به برنامه بعد ران میکنم و میرم از آیتونز میسازم که هر 1 دونش 15 مین میکشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
September 21st, 2015 00:56
# ADS
-
September 21st, 2015, 02:15
پاسخ : پیشنهاد در مورد ساخت تعداد بالا اپل آی دی

نوشته اصلی توسط
Quality
سلام
دوستان کسی راهی روشی بلد نیست برای ساخت اپل آی دی تعداد بالا که به صورت راحت بشه انجام داد
من لیست پ ر و ک س ی میدم به برنامه بعد ران میکنم و میرم از آیتونز میسازم که هر 1 دونش 15 مین میکشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
باید یک ایپی رو به عنوان توضیع کنند (از طریق ریلسر های اپل ) به اپل معرفی کنید تا بزاره تو لیست سفید و با اون ایپی روزانه تا ۵۰۰ اپل ایدی میشه ساخت.
-
تعداد تشکر ها از dayapay.com به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2015, 03:19

نوشته اصلی توسط
dayapay.com
باید یک ایپی رو به عنوان توضیع کنند (از طریق ریلسر های اپل ) به اپل معرفی کنید تا بزاره تو لیست سفید و با اون ایپی روزانه تا ۵۰۰ اپل ایدی میشه ساخت.
یه راه ارتباطی ممنون میشم پ خ کنید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
dayapay.com
یه راه ارتباطی ممنون میشم بدین
-
-
September 22nd, 2015, 08:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dayapay.com
یعنی اپل خودش اجازه میده ایدی به تعداد انبوه بسازن؟ بعد اگر اطلاعات اشتباه باشه بلاک میکنه؟!!
هر روز چیزای جدید میشنویم
-
-
November 17th, 2015, 17:15

نوشته اصلی توسط
Quality
یه راه ارتباطی ممنون میشم پ خ کنید
- - - Updated - - -
یه راه ارتباطی ممنون میشم بدین
ميشه لطفا يه راه ارتباطي هم به من بدين يا پيام خصوصي بديد. تشكر.
-