-
November 11th, 2015, 14:45
عضو جدید
درخواست اسکریپت فروشگاهی
سلام
برای یک مجموعه فروشگاهی ( لوازم جهیزیه و لوازم خانگی ) نیازمند یک سایت هستیم ...
بعضی از دوستان گفتند از ووکامرس وردپرس استفاده کنیم و بعضی دیگر به اسکریپت اختصاصی اشاره داشتند ...
سایت دی جی کالا هم که معرف همه هست و این سایت ما هم شباهت زیادی به دی جی کالا خواهد داشت ...
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند و توضیحاتی بدهند که از کجا و چطور شروع به کار کنیم و اصولا روش شروع این کار چیست ...
بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند
تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...
-
-
November 11th, 2015 14:45
# ADS
-
November 11th, 2015, 14:59
عضو دائم
پاسخ : درخواست اسکریپت فروشگاهی
والله من شخصا ووکامرس و ایکامرس رو برای اینگونه فروشگاه ها توصیه نمیکنم
اخیرا داریم رو اپن کارت کار میکنیم و برای شروع هم یک قالب همانند دیجی کالا برای این سیستم آماده کرده ایم که انشالله بزودی برای فروش قرار خواهد گرفت
در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر دارید از طریق پ.خ با ما در ارتباط باشید
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2015, 16:13
عضو جدید
ممنون وهاب جان
بقیه اساتید راهنمایی نمیکنند ؟؟
-
-
November 12th, 2015, 16:19
سلام
Open Cart سیستم خوبیه ولی بعضی عزیزان PrestaShop رو پیشنهاد میدن که فکر میکنم امکانات بیشتری نسبت به OpenCart داشته باشه.
-
تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2015, 16:30
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
سرزمین
سلام
Open Cart سیستم خوبیه ولی بعضی عزیزان PrestaShop رو پیشنهاد میدن که فکر میکنم امکانات بیشتری نسبت به OpenCart داشته باشه.
آیا امکانات موجود در دی جی کالا رو میشه در سایتی که با این اسکریپت ها بالا میاد ، قرار داد ؟
اسکریپت هایی که معرفی کردید رایگان هستند ؟ لایسنس ؟ امنیتشون چطور هست ؟ امکان تهیه قالب مناسب برای اینها وجود داره ؟
-
-
November 12th, 2015, 16:34

نوشته اصلی توسط
majid rostami
آیا امکانات موجود در دی جی کالا رو میشه در سایتی که با این اسکریپت ها بالا میاد ، قرار داد ؟
اسکریپت هایی که معرفی کردید رایگان هستند ؟ لایسنس ؟ امنیتشون چطور هست ؟ امکان تهیه قالب مناسب برای اینها وجود داره ؟
اینا اسکریپت های معروفی هستن که خیلی استفاده میشن و اکثر امکانات مورد نیاز رو دارن مگه اینکه امکانات خاصی بخواین و هر دو سیستم (به احتمال زیاد) متن باز هست پیشنهاد میکنم هر دو این سیستم رو روی یک هاست نصب کنید و خودتون ببینید به دردتون میخوره یا نه.
-
تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2015, 16:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majid rostami
درود
بنده پرستا شاپ و ووکامرس رو تجربه کردم، از نظر بنده ووکامرس خیلی راحت تر هست از هر لحاظ و همچنین به صرفه تر.
البته بستگی به بودجه شما هم داره، برای فروشگاه میخواین قالب اختصاصی طراحی بشه یا از قالب های رایگان استفاده کنید؟
میتونیم براتون از ابتدا تمامی امور رو انجام بدیم، لطفا جزئیات بیشتر رو ارسال بفرمایید.
با احترام
-
تعداد تشکر ها از sitetheme به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2015, 17:27
عضو انجمن
من از ووکامرس استفاده میکنم و خیلی خوب و راضیم
به نظرم وردپرس و وکامرس هم انعطاف زیادی داره هم هزینه نسبت به یک اسکریپت اختصاصی خیلی کمتر هست
قالب های مثل دیجی کالا هم فکر کنم رایگان بشه پیدا کرد .
اگر هنوز شروع به کار نکردین به نظرم بهتره که وردپرس یک بار امتحان کنید .
-
تعداد تشکر ها از Nomix به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2015, 17:33
عضو انجمن
با سلام
در صورتیکه کارتون از اهمیت بالایی برخوردار است و در کل تمایل به در اختیار داشتن یک اسکریپت کاملا اختصاصی از نظر برنامه نویسی و طراحی دارید تیم طراحی و برنامه نویسی هاست نتورک امکان طراحی و برنامه نویسی اسکریپت فروشگاهی با امکانات مد نظر شما تحت وب و اپ را داراست.
در صورت تمایل جهت مشاوره از لینک زیر اقدام کنید:
http://hostnetwork.ir/web.htm
موفق و شاد باشید
-
تعداد تشکر ها از bepad به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2015, 13:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sitetheme
درود
بنده پرستا شاپ و ووکامرس رو تجربه کردم، از نظر بنده ووکامرس خیلی راحت تر هست از هر لحاظ و همچنین به صرفه تر.
البته بستگی به بودجه شما هم داره، برای فروشگاه میخواین قالب اختصاصی طراحی بشه یا از قالب های رایگان استفاده کنید؟
میتونیم براتون از ابتدا تمامی امور رو انجام بدیم، لطفا جزئیات بیشتر رو ارسال بفرمایید.
با احترام
از لحاظ بودجه میتونین یه قیمت نسبی بفرمائید ؟ امکانات دی جی کالا و یک قالب اختصاصی .
--------------------

نوشته اصلی توسط
Nomix
من از ووکامرس استفاده میکنم و خیلی خوب و راضیم
به نظرم وردپرس و وکامرس هم انعطاف زیادی داره هم هزینه نسبت به یک اسکریپت اختصاصی خیلی کمتر هست
قالب های مثل دیجی کالا هم فکر کنم رایگان بشه پیدا کرد .
اگر هنوز شروع به کار نکردین به نظرم بهتره که وردپرس یک بار امتحان کنید .
خب اگه وردپرس باشه درمورد قالب دستمون خیلی باز میشه ...
ممنون بابت شرکت در تاپیک 
--------------------

نوشته اصلی توسط
bepad
با سلام
در صورتیکه کارتون از اهمیت بالایی برخوردار است و در کل تمایل به در اختیار داشتن یک اسکریپت کاملا اختصاصی از نظر برنامه نویسی و طراحی دارید تیم طراحی و برنامه نویسی هاست نتورک امکان طراحی و برنامه نویسی اسکریپت فروشگاهی با امکانات مد نظر شما تحت وب و اپ را داراست.
در صورت تمایل جهت مشاوره از لینک زیر اقدام کنید:
http://hostnetwork.ir/web.htm
موفق و شاد باشید
تشکر ؛ باهاتون تماس میگیرم ...
ویرایش توسط majid rostami : November 13th, 2015 در ساعت 13:09
-
تعداد تشکر ها از majid rostami به دلیل پست مفید