-
November 6th, 2015, 01:30
عضو انجمن
مشکل با پار س انلاین
من الن سه ماه از پارس انلاین اینترنت دارم اولش با حجم خوری شد بعدش با تبلیغات مزخرفش الان با قطعی های پی در پی خدا وکیلی خسته شدم قطعی زیاد داره روز به روزم داره بدتر میشه شرکت به این عظمت اخه این مشکلات واغعا عجیبه اینا به کنار وقتی قطع میشه دیگه با ریست مودم هم وصل نمیشه اینقد باید منتطر باشم تا خودش وصل بشه به کارشناس در میون گداشتم همه اینارو برای هرکدوم یک بهانه اوردن طرز برخوردشون جوری بود که انگار ما از پشت کوه اومدیم نمیدونیم نت چیه
برای حجم خوری میگن سیسمتون ویروسیه ؟ اخه ویروس مگه میتونه تو یک روز 12 گیگ حجم بخوره؟ برای قطعو وصلی میگن مشکل از مودم یا سیم کشی خونس گفتن line atention و snr در بهترین وضعیته برای تبلیغات سکوت کردن چیزی نگفتن
خب اگر مشکل از سیم کشی خونس مودم مستقیم به دوشاخ مخابرات وصله
الان واغعا دیگه اعصابم خورده ایا راه حلی هست مشکلم بر طرف بشه؟
قصد بدنام کردن شرکت رو ندارم ولی واغعا نمیدونم چیکار کنم گفتم شاید شما اساتید بتونید کمک کنید
-
-
November 6th, 2015 01:30
# ADS
-
November 6th, 2015, 02:10
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با پار س انلاین

نوشته اصلی توسط
n4ser
من الن سه ماه از پارس انلاین اینترنت دارم اولش با حجم خوری شد بعدش با تبلیغات مزخرفش الان با قطعی های پی در پی خدا وکیلی خسته شدم قطعی زیاد داره روز به روزم داره بدتر میشه شرکت به این عظمت اخه این مشکلات واغعا عجیبه اینا به کنار وقتی قطع میشه دیگه با ریست مودم هم وصل نمیشه اینقد باید منتطر باشم تا خودش وصل بشه به کارشناس در میون گداشتم همه اینارو برای هرکدوم یک بهانه اوردن طرز برخوردشون جوری بود که انگار ما از پشت کوه اومدیم نمیدونیم نت چیه
برای حجم خوری میگن سیسمتون ویروسیه ؟ اخه ویروس مگه میتونه تو یک روز 12 گیگ حجم بخوره؟ برای قطعو وصلی میگن مشکل از مودم یا سیم کشی خونس گفتن line atention و snr در بهترین وضعیته برای تبلیغات سکوت کردن چیزی نگفتن
قصد بدنام کردن شرکت رو ندارم ولی واغعا نمیدونم چیکار کنم گفتم شاید شما اساتید بتونید کمک کنید
برای مصرف ترافیک یا به قول خودتان حجم خوری ممکن است از آپدیت های ویندوز سیستم شما باشد و یا سیستم عامل سایر دیوایز ها و همچنین از اپلیکیشن های آن ها که بصورت خودکار آپدیت می شوند و یا دیتا رد و بدل میکنند.
برای مشکلات دیگر ممکن هست یک سیم برق و یا وسیله برقی از کنار خطوط تلفن شما عبور کرده باشد که باعث نویز گردیده و یا خود دستگاه تلفن و ... شما اختلال ایجاد کند جهت بررسی تمامی دستگاه های تلفن ، فکس و ... را از پریز تلفن خارج نمایید و مودم را بر سر خط قرار دهید (جایی که اولین پریز تلفن شما قرار دارد - ورودی خط تلفن به منزل یا محل کار شما) سپس تست کنید.
اگر موفق به حل مشکل نشدین از پشتیبانی درخواست کنید برایتان کارشناس فنی در محل بفرستند تا ایشان دقیق تر بررسی کنند.
ویرایش توسط pardazit.net : November 6th, 2015 در ساعت 02:14
-
-
November 6th, 2015, 11:02
عضو انجمن
اگر میخواهید متوجه بشید که کیفیت خط شما پایین هست که نویز میندازه و سپس قطع میشه لطفا مارک مودم را بهم بگویید تا بهتون بگم کیفیت خط را خودتان نگاه کنید اگر بالای 15 20 باشد مشکل از کابل تلفن ساختمان شما ندارد اگر زیر این باشه باعث میشه نویز بیوفته و قطع بشه و چراغ adsl چشمک بزنه حالا شما چند کار انجام بدید
1: زمانی که قطع میشه مودم را نگاه کنید ببینید چراغ ADSL چشمک میزنه یا خیر ؟
2 : اگر مودم شما tp-link هست 192.168.1.1 وارد شوید سپس قسمت Status پایین کیفیت خط snr upstreem snr downstreem نوشته که اگر این 2 تا بالای 15 20 25 30 بودند مشکل اصلا از کیفیت خط نیست اگر زیر این عدد بود مشکل قطعی از شماست .
3 : زمانی که قطع شد هم اگر چراغ adsl شما ثابت موند 100% مشکل از شرکت یا مرکز مخابرانی شماست که به شما این موضوع ربطی پیدا نمیکنه خودشان باید مشکل را حل کنند .
4: راجب به تبلیغات بله پارس انلاین حقیقت دارد که تبلیغ میکند و خیلی مسخره هست و راجب به حجم خوری ممکن هست ویندوز یا درایور اپدیت بشه حجم مصرف بشه اما نه 12 گیگ ؟ ویندوز کلا 3. 4 گیگ فوق اپدیت کنه اما فردا و پس فردا چی ؟ پس !!!
با تشکر
-
-
November 6th, 2015, 14:58
عضو انجمن
-
-
November 6th, 2015, 15:03
با سلام
اگه از وایرلس استفاده می کنید یک بار بررسی کنید ببینید دستگاهی مشکوک به وایرلس وصل نیست
در مورد قطعی هم به احتمال زیاد نویز داره خطتون
چون یکی از دوستان دارای اینترنت پارس آنلاین هست و راضی هست
-
-
November 6th, 2015, 15:16

نوشته اصلی توسط
n4ser
سلام
سرویس دهنده اینترنت قبلی ما هم پارس آنلاین بود و تا بحال همچین چیری که شما میگین پیش نیومده ، بابت اون حرفی که گفتین (در یک روز 12 گیگ مصرف میشه ) حتما سرعت نت شما بالاس که همچین حرفی می زنید و در مورد قطعی نت راه های زیادی رو باید امتحان کنید همون طوری که دوستان فرمودند یکیش سیم کشی هستش پیشنهاد بنده اینه اگه تخصصی دارین بهتره از پست سیم مستقیم بکشید و تست کنید در ضمن بهتره از یک مودم دیگه هم تست کنید ، نکته بعدی اینکه آیا مودم شما وایرلس میباشد ؟ در گوگل سرچ کنید راه های جلو گیری از سواستفاده .... زیاد هستش برای مثال میتونید اسم وایرلس خود را مخفی کنید تا فردی اگر سرچ کرد نتونه وافای شمارو ببینه ، و نکته آخر هم اینکه از نرم افزار du meter استفاده کنید اون وقت متوجه میشید که ایا این مصرف از سیستم شما هست یا خیر
موفق باشید
-
-
November 6th, 2015, 15:18
اگر مودم شما وایرلس هست یکی از مهمترین کار هایی که برای جلو گیری از سو استفاده انجام دهید غیر فعال کردن wps می باشد
-
-
November 6th, 2015, 17:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
CYCLONER
با سلام
اگه از وایرلس استفاده می کنید یک بار بررسی کنید ببینید دستگاهی مشکوک به وایرلس وصل نیست
در مورد قطعی هم به احتمال زیاد نویز داره خطتون
چون یکی از دوستان دارای اینترنت پارس آنلاین هست و راضی هست
خط بررسی شده هیچگونه نویز ندارم رو خط

نوشته اصلی توسط
asiohost
سلام
سرویس دهنده اینترنت قبلی ما هم پارس آنلاین بود و تا بحال همچین چیری که شما میگین پیش نیومده ، بابت اون حرفی که گفتین (در یک روز 12 گیگ مصرف میشه ) حتما سرعت نت شما بالاس که همچین حرفی می زنید و در مورد قطعی نت راه های زیادی رو باید امتحان کنید همون طوری که دوستان فرمودند یکیش سیم کشی هستش پیشنهاد بنده اینه اگه تخصصی دارین بهتره از پست سیم مستقیم بکشید و تست کنید در ضمن بهتره از یک مودم دیگه هم تست کنید ، نکته بعدی اینکه آیا مودم شما وایرلس میباشد ؟ در گوگل سرچ کنید راه های جلو گیری از سواستفاده .... زیاد هستش برای مثال میتونید اسم وایرلس خود را مخفی کنید تا فردی اگر سرچ کرد نتونه وافای شمارو ببینه ، و نکته آخر هم اینکه از نرم افزار du meter استفاده کنید اون وقت متوجه میشید که ایا این مصرف از سیستم شما هست یا خیر
موفق باشید
DU METER برای کنترول ترافیک مصرفی و BW METER برای کنترول پروسس های ارتباطی نصب هست

نوشته اصلی توسط
CYCLONER
اگر مودم شما وایرلس هست یکی از مهمترین کار هایی که برای جلو گیری از سو استفاده انجام دهید غیر فعال کردن wps می باشد
موم وایرلس هست اما پسورد خیلی قوی و تقریبا غیر قابل هک شدن گذاشتم رو رو مودم در حالت وایر لس رمز نگاری wpa2 و wpa encryption در حالت TKIP+AES تنطیم شده پسورد وایرلس ضد هک ست شده SSID مخقی شده علاوه براین MAC FILTERING تنطیم شده پس بنا بر این امکان هک شدن وایرلس به صفر رسیده مگر اینکه پسورد مودم رو زده باشن که اونم کار هرکسی نیست چون پسوردی که انتخاب شده در موغع کرک شدن قابل تشخیص نیست
ویرایش توسط n4ser : November 6th, 2015 در ساعت 17:22
-
-
November 6th, 2015, 17:30
100% شک نکن این مشکل از پارس آنلاین
*** برای 1 ثانیشون
شکایت کردم کارشناسشون اومد خونم
نشست ping 8.8.8.8 زدم دید گفت نه مشکل از مودم از شانس خود یک مودم دیگه دشاتم زدیم انهم همین مشکل داشت بعد گفت ن از سیم کشی داخلی
رفتیم جلوی باکس اصلی بازم همون مشکل بود
با پروری تموم می گه همین که هست منهم تنها کاری که می تونستم بوکنم یک چیز بود خرید نکنم از اینها
الان هم وای مکس دارم نمی گم بهتر اما حداقل ی چیزی است بهتر.
334 صفحه شده حتما ببینید.
http://forum.persiantools.com/thread...78483/page-334
-
-
November 6th, 2015, 17:53
یکی از دلایل قطعی SNR یا همون سیگنال به نویز هست. اگر سرعت اینترنت شما بالا بشه به همان نسبت هم باید SNR بالا باشه
البته شرکت ارائه دهنده باید بررسی کنه و بیخودی به خاطر پول بیشتر سرویس پرسرعت نده (که البته بعدپول گرفتن چک میکنن اکثرا)
مثلا اگر SNR تون زیر 20 هست نباید از 2مگ بیشتر سرویس تهیه کنید!
شما اینوچک کن به احتمال زیاد از این هست
راجع به کم شدن گیگ هم 1. wifi رو خاموش کن و فقط از سیمش استفاده کن بعد نرم افزاری مثل networx بزن ببین مصرفی که اون میزنه با شرکت ه یکی هست یاخیر
به احتمال زیاد هک شده اید که باید در تنظیمات مودم خود موارد امنیتی رو لحاظ کنید
الان خیلی راحت میشه پسورد خیلی از مودم هارو 3سوت ه زد 
لطفامواردی که گفته شد روچک بکنید
-