-
November 15th, 2015, 10:04
-
-
November 15th, 2015 10:04
# ADS
-
November 15th, 2015, 10:19
عضو انجمن
پاسخ : استفاده از اينترنت من توسط خود مخابرات
دوست عزیز حتما wifi شما هک شده این مورد چه کار به مخابرات داره ؟
-
تعداد تشکر ها از pardazit.net به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2015, 10:33
دوست عزیز مخابرات چرا بایست بیاد اکانتی که خودش مشخصاتش رو داره بیاد هک کنه ؟!
احتمالا که چه عرض کنم 100% wifi شما هک شده
-
-
November 15th, 2015, 10:47
دوست عزیز با تمام احترامی که براتون دارم اما پروایدری نمیاد از اینترنت مسخره ای که خودت می دونی که مسخره است بخواد ***ی کنه
من تو شرکت خودم مثلا وقتی یه چیزی بالغ بر 200 300 مگ پهنای باند اختصاصی دارم چرا باید از 1 2 مگ یوزرم ***ی کنم
وقتی حجم خودم نامحدوده چرا چشمم به حجم محدود شما باشه
ببین رئیس جان اگر مودمت قابلیت ***** کردن با مک آدرس رو داره مک تمام دستگاه هات رو که باهاشون کانکت میشی به مودم بشناسون
اونوقت اگر دیدی بازم ***ی داری می فهمی یه داستانی هست وگرنه اینکه وایرلست رو هک کردند.
یا اینکه wps مودم رو فعال کن که هر کسی خواست وایرلس کانکت شه مجبور شه از دکمه استفاده کنه
-
-
November 15th, 2015, 13:26
سلام گذاشتم همه دوستان نظراتشون را بدن بعد جواب بدم
اولا كه اصلا مودمم وايرلس نيست اين از اين
دوما وقتي با سند و مدرك جلوتون ip اي پي را كه مال مخابراته و وارد شده قرار دادم انوقت بازم ميگين كس ديگه رفته يا دارم اشتباه ميكنم . يه متخصص شبكه بياد و اين را تحليل كنه انوقت به حرفم ميرسين . من نميدونم چرا مخابرات اين كارا را كرده ولي در هر صورت اين اتفاق با اين سندي كه دارم و واقعيت هم هست افتاده .
-
-
November 15th, 2015, 13:49

نوشته اصلی توسط
سارا احمدي
سلام گذاشتم همه دوستان نظراتشون را بدن بعد جواب بدم
اولا كه اصلا مودمم وايرلس نيست اين از اين
دوما وقتي با سند و مدرك جلوتون ip اي پي را كه مال مخابراته و وارد شده قرار دادم انوقت بازم ميگين كس ديگه رفته يا دارم اشتباه ميكنم . يه متخصص شبكه بياد و اين را تحليل كنه انوقت به حرفم ميرسين . من نميدونم چرا مخابرات اين كارا را كرده ولي در هر صورت اين اتفاق با اين سندي كه دارم و واقعيت هم هست افتاده .
شما از طریق وای فای هک نشدید یوزر پسورد شما هک شده و از اکانت شما کانکت شدن
به مراجعه به دفاتر خدماتی adsl مخابرات این موضوع رو پیگیری کنید و براتون شفاف سازی کنند
اینجا مطرح کنید کسی نه میتونه براتون مشکل رو رفع کنه نه میتونه حجم شما برگردونه
موفق باشید
-
-
November 15th, 2015, 13:57

نوشته اصلی توسط
vpsmad
دوست عزیز مخابرات چرا بایست بیاد اکانتی که خودش مشخصاتش رو داره بیاد هک کنه ؟!

احتمالا که چه عرض کنم 100% wifi شما هک شده
منظور از هك . اخه هك كه ميگن فقط وارد شدن نيست كه . هك در كل به معني وارد شدن و يا استفاده و يا تغيرات هست . منظورم وارد اكانت من شده و از اينترنت من استفاده كرده
-
-
November 15th, 2015, 14:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
سارا احمدي
منظور از هك . اخه هك كه ميگن فقط وارد شدن نيست كه . هك در كل به معني وارد شدن و يا استفاده و يا تغيرات هست . منظورم وارد اكانت من شده و از اينترنت من استفاده كرده
ببینید یکی هست که یوزر و پسورد Adsl شما را دارد و خودش هم رانژه مخابرات هست و داره با اکانت شما وصل میشه! از طریق 2020 فکر کنم باید پیگیری و تغییر رمز کنید.
-
-
November 15th, 2015, 14:08
عضو انجمن
پیگیری کنید 2020 حل میکنن گاهی اوقات اشکال از سیستم نرم افزاریشونه. مثلان بنده های وب طرح داشتم با گیگ طرح اصلی 3 گیگ پرید زنگ زدم بر گردوندند. گاهی اوقات سروراشون کرش میکنه.تداخل پیش میاد.
-
-
November 15th, 2015, 14:11
سلام
از خود مخابرات پیگیر باشین بهتره در ضمن رمز مخابرات رو از داخل پنل مخابرات عوض کنید
لطفاً تا موقعی که از چیزی مطمئن نیستین به زبان نیارید.
ویرایش توسط سرزمین : November 15th, 2015 در ساعت 14:13
-