-
November 3rd, 2015, 22:35
عضو انجمن
مشکل در سرور
عرض سلام و خسته نباشید
کنترل پنل:Cpanel
سیستم عامل:Centos 6.7 64bit
سایت های روی سرور چند وقتی هستش که تمام سایت هایی که از سیستم whmcs دارن استفاده میکنن دیگه روز هاش به جلو حرکت نمیکنه و یکجا ثابت مونده و همینطور هیچ فاکتوری زده نمیشه روی سرور.
مورد بعدی اینکه الآن ریسلری هم که روی سرور ساخته میشه ، نیم سرورهاش با اینکه حتی دامنه ی بین المللی داره ولی بازم به هیچعنوان نیم سرورهاش ست نمیشن روی سرور و درواقع نمیدونیم که مشکل از کجای کار هستش.
ممنون میشم که در این مورد یه راهنمایی بفرمایین.
-
-
November 3rd, 2015 22:35
# ADS
-
November 3rd, 2015, 22:44
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در سرور

نوشته اصلی توسط
demonvictor
عرض سلام و خسته نباشید
سایت های روی سرور چند وقتی هستش که تمام سایت هایی که از سیستم whmcs دارن استفاده میکنن دیگه روز هاش به جلو حرکت نمیکنه و یکجا ثابت مونده و همینطور هیچ فاکتوری زده نمیشه روی سرور.
مورد بعدی اینکه الآن ریسلری هم که روی سرور ساخته میشه ، نیم سرورهاش با اینکه حتی دامنه ی بین المللی داره ولی بازم به هیچعنوان نیم سرورهاش ست نمیشن روی سرور و درواقع نمیدونیم که مشکل از کجای کار هستش.
من احتمال 90% میدم از کرون جابز شما است لطفاً بررسی بفرمائید
در لینک زیر تنظیم cron jobs توضیح داده شده در پست های وسط
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...t=35475&page=2
-
-
November 4th, 2015, 02:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
demonvictor
عرض سلام و خسته نباشید
1. از کرون جاب است باید بررسی کنید و خطایابی کنید.
2. بیشتر توضیح بدید ؟
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2015, 11:07
عضو انجمن
این مشکل برای تمام سایت های روی سرور همزمان پیش اومده.یعنی چطور باید کران جاب رو بررسی کنم?
مشکل نیم سرور از چی میتونه باشه?
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-