سلام
یک سیستم نیاز دارم برای ارسال تیکت تو مایه های whmcs
یک چیز ساده باشه کارم رو راه میندازه.در حد سوال و حواب و اینا
مرسی
سلام
یک سیستم نیاز دارم برای ارسال تیکت تو مایه های whmcs
یک چیز ساده باشه کارم رو راه میندازه.در حد سوال و حواب و اینا
مرسی
دوست عزیز یه سری به webalfa.ir بزن شاید بدردت بخوره.
با سلام
سیستم های متفاوتی هستند اما نکاتی هست که باید جواب بدهید تا بتوان به شما پیشنهاد دهیم
اما دقت کنید از سیستم های نال شده استفاده نکنید که در صورتی که دیتا سنتر متوجه آن شود عواقب سختی در انتظار شما خواهد بود.
اکثر شرکت ها در ایران از همان whmcs و یا kayako استفاده می کنند. اما اگر دنبال سیستم رایگان هستید می توانید از نرم افزار smarter track مربوط به سایت smartertools.com استفاده کنید. این نرم افزار برای یک اپراتور به صورت رایگان می باشد و نرم افزار جالب و بر پایه asp.net است.
اگر اطلاعات دقیقتری ارائه دهید می توان پیشنهادات دقیق تری به شما داد. اما باید نوع سیستم عامل سرور و آیا از sql server پشتیبانی می کند یا نه بدهید. و آیا مایل به هزینه کردن هستید یا خیر و چه میزان هزینه بدهید.
شرکت پویاسازان فناوری اطلاعات
فروش هاست و دامین
نماینده رسمی فروش محصولات پاراللز(کنترل پنل پلسک) در ایران-نماینده رسمی nic.ir
ممنون
سرور لینوکس هستش.یک سرور هاستینگ معمولی با سی پنل
میخواستم از whmcs استفاده کنم.حتی دیتاسنتری که ازش سرویس میگیرم یک لایسنس مجانی لایف تایم بهم داده ولی زیاد خوشم نمیاد از این که یکم پیچیدست. و کاربرای من هم همه آماتور هستن و گیج میشن.
چیزی که نیاز دارم تنها یک سیستم دریافت و ارسال تیکته.
با سلام
-------------
میتونید با cms بسازی میتونید با cms میترا و یا از جوملا استفاده کنید و سایتتون رو طراحی کنید و سیستم پشتیبانی براس بگذارید .
موفق باشید![]()
خداحافظ !
اگر میتونستم که می نوشتم![]()
با سلام.
با توجه به سیستم عامل شما, و چون فقط می خواهید از سیستم ارسال و دریافت تیکت استفاده کنید kayako را به شما پیشنهاد می کنم. تقریبا کاملترین در نوع خودش است. برنامه تحت ویندوز برای پاسخ به تیکت ها دارد. فایل فارسی سازش را هم در وب می توانید به دست بیاورید. باز هم متذکر می شوم سعی کنید از نسخه نال شده استفاده نکنید.
شرکت پویاسازان فناوری اطلاعات
فروش هاست و دامین
نماینده رسمی فروش محصولات پاراللز(کنترل پنل پلسک) در ایران-نماینده رسمی nic.ir
سلام .
فکر میکنم نیاز شما رو این اسکریپ برطرف خواهد کرد .
اسکریپت ساده و فارسی Osticket
از اینجا بگیرش :
http://online24.parsaspace.com/osticket_1.6.rc4.zip
کاملا راست کار شماست
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
I'm sorry for you wht.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)