-
November 4th, 2015, 01:57
نیازمند یک نفر جهت کانفیگ سرور مجازی و پشتیبانی
سلام من یک سرور مجازی دارم که میخوام جهت هاست دهی ویندوز ازش استفاده کنم و برای همین کنترل پنل وب سایت پنل هم روش نصب کردم ممتها ناقصه که در زیر توضیح میدم به یک نفر نیاز داریم که کانفیگ و کارکردن با وب سایت پنل رو بلد باشه و همچنین بتونه سیستم whmcs رو هم با سرور ست کنه که کاربران بتونن پس از پرداخت مبلغ هاست اون هاست مورد نظر براش سریع ساخته بشه به صورت داینامیک و همچنین پشتیبانی از سرور و هاست های ایجاد شده رو هم انجام بده اگر کسی توانایی انجام یه همچین کارهایی رو داره مشخصات خودش رو به ایمیل زیر ارسال کنه و خواهشا شماره تماس خود راهم برای ما ایمیل کنید Rezanoridesign@gmail.com کسانی که به اضافه موارد بالا به سرور لینوکس و کانفیگ سی پنل یا دایرکت ادمین تسلط دارن در الویت
-
-
November 4th, 2015 01:57
# ADS
-
November 4th, 2015, 02:18
عضو دائم
پاسخ : نیازمند یک نفر جهت کانفیگ سرور مجازی و پشتیبانی

نوشته اصلی توسط
sun2rise
سلام من یک سرور مجازی دارم که میخوام جهت هاست دهی ویندوز ازش استفاده کنم و برای همین کنترل پنل وب سایت پنل هم روش نصب کردم ممتها ناقصه که در زیر توضیح میدم به یک نفر نیاز داریم که کانفیگ و کارکردن با وب سایت پنل رو بلد باشه و همچنین بتونه سیستم whmcs رو هم با سرور ست کنه که کاربران بتونن پس از پرداخت مبلغ هاست اون هاست مورد نظر براش سریع ساخته بشه به صورت داینامیک و همچنین پشتیبانی از سرور و هاست های ایجاد شده رو هم انجام بده اگر کسی توانایی انجام یه همچین کارهایی رو داره مشخصات خودش رو به ایمیل زیر ارسال کنه و خواهشا شماره تماس خود راهم برای ما ایمیل کنید
Rezanoridesign@gmail.com کسانی که به اضافه موارد بالا به سرور لینوکس و کانفیگ سی پنل یا دایرکت ادمین تسلط دارن در الویت
برای هر مورد یک تایپک در قسمت آموزشی ایجاد کنید تا شما را در هر حوزه که مشکل دارید راهنمایی کنم.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-