-
October 30th, 2015, 15:01
دارندگان حساب پیپل لطفا راهنمایی کنید.
سلام .من یه حساب پی پل نیاز دارم که وریفای ده باشه و مورد مصرفم هم اینه که میخام وصلش کنم به وبسایت که متقاضیان بتونن انلاین خرید داشته باشند و تراکنش انجام بشه خودم هم بتونم باهاش خرید کنم و یا ارسال کنم .میخاستم ببینم اگه کسی اینکارو کرده و یا حساب پیپل داره یه سری اطلاعات از تجربیاتتون در اختیارم بزارید که چی کار کنم و پیپل کشور اسیایی )سنگاپور(خوبه یا امریکایی و اروپایی .چطوری وریفای کنم و اینکه خودم میتونم یه حساب باز کنم یا نه ؟اگه لیمیت بشه حسابه چطوری میشه از لیمیت درش اورد و همین طور برای ساختن سایت هاستینگش و دومنش اشکال داره ک از ایران بگیرم ؟ممنون میشم راهنماییم کنین .
-
-
October 30th, 2015 15:01
# ADS
-
October 30th, 2015, 15:17
عضو انجمن
پاسخ : دارندگان حساب پیپل لطفا راهنمایی کنید.
شما ابتدا نیاز دارید که بتونید یک حساب پیپال وریفای شده داشته باشید. در صورتی که این را اوکی کنید تقریبا مشکلی با گرفتن درگاه پیپال ندارید و این کار رو می تونید خودتون در کنترل پنل پیپال انجام دهید.
-
-
October 30th, 2015, 16:01
عضو انجمن
با بنده در تماس باشيد تا كامل راهنمايي كنم شمارو
-
-
October 30th, 2015, 18:56
براتون پیام ارسال کردم .ممنون.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
شما ابتدا نیاز دارید که بتونید یک حساب پیپال وریفای شده داشته باشید. در صورتی که این را اوکی کنید تقریبا مشکلی با گرفتن درگاه پیپال ندارید و این کار رو می تونید خودتون در کنترل پنل پیپال انجام دهید.
شما حساب پیپلتون رو از کجا تهیه کردین.میشه راهنماییم کنید جایی که قیمتهای نجومی دارند و حسابی که اقلا تا حدی بدون ترس بهاش کار کرد طبق قوانین .
و اینکه سایت مهمه که مسلا هاستینگش از ایران نباشه یا نه ؟
-
-
October 30th, 2015, 19:24

نوشته اصلی توسط
queenpicks
شما حساب پیپلتون رو از کجا تهیه کردین.میشه راهنماییم کنید جایی که قیمتهای نجومی دارند و حسابی که اقلا تا حدی بدون ترس بهاش کار کرد طبق قوانین .
و اینکه سایت مهمه که مسلا هاستینگش از ایران نباشه یا نه ؟
واسه پی پال و درگاه برای سایت من خیلی تحقیق کردم ، به این نتیجه رسیدم که کلا هاست و شرکت هاستینگ نباید ایرانی باشه ! وگرنه به مشکل میخورید ! در ضمن برای انتقال پول به حساب بانکی ایران نیز اول باید از حساب پی پال به یک حساب اروپایی دیگر واریز و بعد به ایران انتقال بدید ، چون تراکنش ها رو کنترل میکنند و متوجه شند با ایران در ارتباطی باز هم حساب مسدود میشه که البته اگر شهروند اروپا باشی با کمی دوندگی حساب باز میشه !
-
-
October 30th, 2015, 19:44

نوشته اصلی توسط
queenpicks
سلام .من یه حساب پی پل نیاز دارم که وریفای ده باشه و مورد مصرفم هم اینه که میخام وصلش کنم به وبسایت که متقاضیان بتونن انلاین خرید داشته باشند و تراکنش انجام بشه خودم هم بتونم باهاش خرید کنم و یا ارسال کنم .میخاستم ببینم اگه کسی اینکارو کرده و یا حساب پیپل داره یه سری اطلاعات از تجربیاتتون در اختیارم بزارید که چی کار کنم و پیپل کشور اسیایی )سنگاپور(خوبه یا امریکایی و اروپایی .چطوری وریفای کنم و اینکه خودم میتونم یه حساب باز کنم یا نه ؟اگه لیمیت بشه حسابه چطوری میشه از لیمیت درش اورد و همین طور برای ساختن سایت هاستینگش و دومنش اشکال داره ک از ایران بگیرم ؟ممنون میشم راهنماییم کنین .
سلام
معتبرتری در ایران
https://payment24.ir
حساب را از امارات باز میکند و برای پرداخت ها هم ایپی امارات به شما میدهند یا خودت یکی تهیه میکنی. مشکلتو حل میکنند
-
-
November 1st, 2015, 01:33

نوشته اصلی توسط
sarvar
با بنده در تماس باشيد تا كامل راهنمايي كنم شمارو
براتون پیغام گزاشتم.منتظر جوابتون هستم.ممنون.
-