-
October 24th, 2015, 15:12
عضو جدید
سوال در مورد ویرایش اسکریپت "فریر"
سلام دوستان: بنده میخوام سایتی برای فروش لایک و فالوور اینستا طراحی کنم، اسکریپت "فریر" را نصب کردم ولی این اسکریپت بصورت پیش فرض فقط میتونه کارت شارژ بفروشه - دوستان خواهشاً راهنمایی کنید چطوری میتونم محصولات مجازی دیگری با "اسکریپت فریر" بفروشم.
منتظر راهنمایی شما بزرگواران هستم.
-
تعداد تشکر ها از iran-boy به دلیل پست مفید
-
October 24th, 2015 15:12
# ADS
-
October 24th, 2015, 15:16
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد ویرایش اسکریپت "فریر"
درود
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم فروش فالور اینستاگرم با فروش اطلاعات همون اکانت مورد نظر انجام میشه، درسته؟
در اینصورت شما کافیه یوزرنیم و پسورد حساب اینستاگرام رو در قالب یک کارت اضافه کنید.
با احترام
-
تعداد تشکر ها ازsitetheme به دلیل پست مفید
-
October 24th, 2015, 17:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sitetheme
درود
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم فروش فالور اینستاگرم با فروش اطلاعات همون اکانت مورد نظر انجام میشه، درسته؟
در اینصورت شما کافیه یوزرنیم و پسورد حساب اینستاگرام رو در قالب یک کارت اضافه کنید.
با احترام
ممنون - ولی روش فروش فالور اینستا بدین صورته که:
مشتری سرویس مورد نظرش رو انتخاب میکنه(مثلاً 1000 فالوور اینستاگرام) بعد اطلاعات خودش رو که شامل آیدی گیرنده فالوور+ دو فیلد دیگه رو پر میکنه و مبلغ رو میپردازه و در انتها بنده فالوور ها رو به آیدی مورد نظر میفرستم.
* بی زحمت یه سرچ در گوگل بکنید سایت های مشابه زیادند "فروش فالوور اینستاگرام"
منتظر یاریتان هستم
-
تعداد تشکر ها ازiran-boy به دلیل پست مفید
-
October 24th, 2015, 18:43
عضو انجمن
با سلام
به نظرم اسکریپت فریر زیاد مناسب این کار نیست و شما میتوانید از افزونه های فروشگاهی وردپرس استفاده کنید
یا مثل سایت زیر با استفاده از آسان پرداخت پارس پال یا هرجای دیگه این کار رو انجام بدید.
سایت نمونه

Avac

o
-
-
October 24th, 2015, 20:16
عضو جدید
فریر گزینه مناسبی نیست همون طوری که eramserver عزیز گفت شما راحت می تونید با داشتن یک درگاه پرداخت راحت این کار رو انجام بدید
البته یک قالب هم برای صفحه اصلی نیاز هست که در نت نمونه های رایگان خوبی وجود داره موفق باشید
-
-
October 24th, 2015, 20:22
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
eramserver
با سلام
به نظرم اسکریپت فریر زیاد مناسب این کار نیست و شما میتوانید از افزونه های فروشگاهی وردپرس استفاده کنید
یا مثل سایت زیر با استفاده از آسان پرداخت پارس پال یا هرجای دیگه این کار رو انجام بدید.
سایت نمونه
ممنون: راستیتش کار با وردپرس یکم سخت هستش،نصب و راه اندازی و... وردپرس رو میدونم ولی نمیدونم از کدوم افزونه ها برای این کار استفاده کنم ، برای همین چسبیدم به فریر
-
-
October 24th, 2015, 20:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iran-boy
ممنون: راستیتش کار با وردپرس یکم سخت هستش،نصب و راه اندازی و... وردپرس رو میدونم ولی نمیدونم از کدوم افزونه ها برای این کار استفاده کنم ، برای همین چسبیدم به فریر
مشکلی نیست خب اگر سختتونه از آسان پرداخت ها مانند پارس پال استفاده کنید . نمونه های زیادی وجود دارند.

Avac

o
-
-
October 24th, 2015, 20:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
kouroshDesigner
فریر گزینه مناسبی نیست همون طوری که
eramserver عزیز گفت شما راحت می تونید با داشتن یک درگاه پرداخت راحت این کار رو انجام بدید
البته یک قالب هم برای صفحه اصلی نیاز هست که در نت نمونه های رایگان خوبی وجود داره موفق باشید
من درگاه پرداخت جهان پی و زرین پال هم دارم ، میخوام یه سایت شبیه سایت زیر باشه( کسی نمیدونه این سایت از چه اسکریپتی استفاده کرده؟) کسی میتونه کمک کنه همچین سایتی با وردپرس یا ... طراحی کنم?
سایت: novinlike .com
-
-
October 24th, 2015, 20:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iran-boy
درود دوباره
شما میتونید با وردپرس و استفاده از افزونه هایی مثل Gravity Form یا ساده تر contact form 7 فرم تماسی با فیلد های مورد نظر بسازید
با احترام
-
تعداد تشکر ها از sitetheme به دلیل پست مفید
-
October 24th, 2015, 20:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iran-boy
سلام دوستان: بنده میخوام سایتی برای فروش لایک و فالوور اینستا طراحی کنم، اسکریپت "فریر" را نصب کردم ولی این اسکریپت بصورت پیش فرض فقط میتونه کارت شارژ بفروشه - دوستان خواهشاً راهنمایی کنید چطوری میتونم محصولات مجازی دیگری با "اسکریپت فریر" بفروشم.
منتظر راهنمایی شما بزرگواران هستم.
با سلام
میتونید از وردپرس استفاده کنید
و یا کارت استور
فریر هم ساده و راحت هست
قالب های زیادی هم داره که شکل ظاهری رو بتونید تغییر بدین
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
-