-
September 2nd, 2015, 14:13
عضو دائم
مشکل ورود به صورت hhtps و ssl در ورژن 6
با سلام خدمت کاربران گرامی ؛ در نسخه ی 6 ؛ تمامی ورود ها از whmcs به whm یا cpanel تحت پورت های https هست و راه حلی نداره .
بنا به خواسته ی برخی دوستان ؛ مشکل به whmcs گزارش داده شد و در ابتدا گفتند مشکلی وجود نداره و از سمت سرور هست .
پس از بررسی های زیاد و حدود یک هفته صحبت با پشتیبانی ؛ قبول کردند که مشکل از سمت ورژن جدید whmcs هست و جواب زیر داده شده :
ما ورود به cpanel و whm رو به صورت امن و ssl قرار دادیم تا کاربران امنیت بیشتری داشته باشند .
به هر حال این موضوع یک مشکل در سیستم ما هست و می بایست رفع گردد .
شماره مورد گزارش شده CORE-8981 می باشد و در صورت رفع مورد در انتشار نسخه های آینده؛ در قسمت change log ما ثبت و دیده خواهد شد .
متاسفانه ما زمان خاصی برای رفع این مورد نمیتونیم ارائه بدیم ؛ اما تمام تلاش خودمون رو میکنیم تا هر چه زودتر مشکل رفع گردد با تشکر از صبر و شکیبایی شما .
http://changelog.whmcs.com/
پشتیبانی فنی
دیکد یا هر مورد دیگری برای حل این مورد جواب گو نیست و تنها می بایست برای رفع مورد منتظر بمانید ؛
ورژن جدید تا اواسط این ماه منتشر خواهد شد و احتمالا در این نسخه مشکل گزارش داده شد حل میگردد .
ارادت .
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2015 14:13
# ADS
-
September 11th, 2015, 12:39
عضو دائم
پاسخ : مشکل ورود به صورت hhtps و ssl در ورژن 6
مشکل رفع گردید :
http://docs.whmcs.com/Version_6.1.0_RC_1_Release_Notes
CORE-8981 - Six template header login link should use SSL when available
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
September 11th, 2015, 15:27

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
من سرورم ssl داره ولی من می خوام با ای پی وارد بشه وقتی کاربران ورود به سی پنل را می زنن با ای پی نمی ره و با اون لینکی که روی سی پنل زدیم میره این راه حلی نداره؟
-
-
September 11th, 2015, 15:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alireza7596r
من سرورم ssl داره ولی من می خوام با ای پی وارد بشه وقتی کاربران ورود به سی پنل را می زنن با ای پی نمی ره و با اون لینکی که روی سی پنل زدیم میره این راه حلی نداره؟
این مورد می بایست از tweak setting سی پنل بررسی گردد و ربطی به whmcs ندارد .
-
-
September 11th, 2015, 15:32

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
این مورد می بایست از tweak setting سی پنل بررسی گردد و ربطی به whmcs ندارد .
لطف یکیم راهنمایی بفرمایید تا حل کنم
-
-
September 11th, 2015, 15:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alireza7596r
لطف یکیم راهنمایی بفرمایید تا حل کنم
عرض كردم در بخش twaek setting اين مورد رو بررسى كنيد .تنظيمات خاص خودش رو براى ssl داره
-
-
September 13th, 2015, 20:02

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
عرض كردم در بخش twaek setting اين مورد رو بررسى كنيد .تنظيمات خاص خودش رو براى ssl داره
دوست عزیز ما کلا 4 گزینه داره که هر کدوم را زدم حل نشد لطفا یکم بازتر توضیح بدید حل کنیم ممنون
پیام هاست ارائه دهنده خدمات نوین میزبانی وب payamhost.com ، blog.payamhost.com ، t.me/payamhost
-
-
September 13th, 2015, 22:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alireza7596r
دوست عزیز ما کلا 4 گزینه داره که هر کدوم را زدم حل نشد لطفا یکم بازتر توضیح بدید حل کنیم ممنون
ضمن عرض سلام و خسته نباشید .
عزیز می بایست به ورژن 6.1 آپدیت کنید تا مشکل رفع گردد ؛ بنده در بالا اطلاعاتRelase 6.1 رو دادم که مشکل گزارش شده از سمت ما fix شده است .
-
-
September 13th, 2015, 22:15

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
ضمن عرض سلام و خسته نباشید .
عزیز می بایست به ورژن 6.1 آپدیت کنید تا مشکل رفع گردد ؛ بنده در بالا اطلاعاتRelase 6.1 رو دادم که مشکل گزارش شده از سمت ما fix شده است .
سلام
مال من 6.0.2 هست مشکل من اونیست
مشکلم لینکه بالا گفتم نماینده ها وقتی ای پی رامی زنن در ناحیه کاربری کاربران به لینک من متصل می شن و روی ای پی سی پنل بالا نمیاد همون لینکی که روی whm زدیم
لطفا راهنمایی ام کنید
-
-
September 13th, 2015, 22:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alireza7596r
سلام
مال من 6.0.2 هست مشکل من اونیست
مشکلم لینکه بالا گفتم نماینده ها وقتی ای پی رامی زنن در ناحیه کاربری کاربران به لینک من متصل می شن و روی ای پی سی پنل بالا نمیاد همون لینکی که روی whm زدیم
لطفا راهنمایی ام کنید
میشه کمی واضح تر توضیح بدید عزیز ؟ متاسفانه متوجه نمیشم ؛ عکس و توضیحات کاملتری بدید ؛ مثلا بگید برو فلان قسمت ؛ روی فلان چیز کلیک کن و ...
-