با سلام من از طریق بانک ملی خدمات آنلاین دارم ولی تراکنش های روز قبل رو نشون میده مثلا امروز 29 هست در حالی که اون تراکنش های روز 28 رو نشون میده کدام بانک تراکنشها رو همزمان و یا حداقل با تاخیر کوتاه نشان میده؟
با سلام من از طریق بانک ملی خدمات آنلاین دارم ولی تراکنش های روز قبل رو نشون میده مثلا امروز 29 هست در حالی که اون تراکنش های روز 28 رو نشون میده کدام بانک تراکنشها رو همزمان و یا حداقل با تاخیر کوتاه نشان میده؟
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
من از چندتا بانک خصوصی خدمات اینترنتی دارم و توی همشون میتونی زمان تعیین کنی
البته مثلا اگر چند روز به سیستم وارد نشده باشی همه تراکنشهای رو از آخریم ورود نشون میده اما اگر دوباره بیای دیگه نشون نمیده و میتونی براساس تاریخ درخواست بدی
تراکنش ها رو آنی نشون میده یعنی اگه من الان پول واریز کنم شما میتونی ببینی یا نه؟
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
ملت - سامان - پارسیان و چند تای دیگه این سرویس رو رایگان میدن
سامان پنلش اینطوریه.
حتی آی*** رفرش داخل پنل هست که بصورت لحظه ای چک کنی.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
ملی هم رایگانه ولی مال روز قبل رو نشون میده این بانک هایی که گفتی تراکنش رو آنی نشون میدند؟
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
متاسفانه بانک سامان در شهر ما شعبه ای نداره بانک ملت آنی نشون میده؟؟ دوستان اگه از جایی دیگه دارند معرفی کنند
سلام
دوست عزیز بانک های خصوصی ( سامان - پارسیان - پاسارگاد - اقتصاد نوین ) و بانک ملت این سرویس دارند که به صورت انی تمام عملیاتی و تراکنشی که روی حساب شما انجام میشه رو بهتون نشون میده و اگر سرویس تلفن همراه هم فعال کنید از طریق اون هم به شما خبر داده میشه ... به نظر من بهترین سامان هست و کاملا ازش راضی هستم ...
موفق و پیروز باشید
معمولا بانک های خصوصی از بانک های دولتی جلوترند.
اگه بانک خصوصی در شهرتون هست از اونا استفاده کنید.
اقتصاد نوین و پاسارگاد هم خدمات خوبی دارند ولی باز شما از بانکی که حساب دارید بپرسید تا مطمئن بشید...
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
من تو ملی- کشاورزی و صادرات دارم که نزدیک خونمون هستند ولی با این اوضاع شاید یه حساب پاسارگاد هم باید اضافه بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)