سلام
دوستان چند نفر مطمئن و منصف رو که تجربه داشتید و باهاشون کار کردید در زمینه کانفیگ سرور و مشکلات احتمالی مشابه که پیش میاد رو انجام بده رو معرفی کنید لطفا.
سلام
دوستان چند نفر مطمئن و منصف رو که تجربه داشتید و باهاشون کار کردید در زمینه کانفیگ سرور و مشکلات احتمالی مشابه که پیش میاد رو انجام بده رو معرفی کنید لطفا.
سلام دوست عزیز
بنظرم بهتره اول بفرمایید چه نوع کانفیگی در نظر دارید
اخه الان دیگه هر نوع کانفیگ تبدیل شده به یه تخصص و باید متخصص اون نوع کانفیگ رو پیدا کنید
سایت: fadakmizban.com || ایمیل: info@fadakmizban.ir || اسکایپ: fadakteam ||تلگرام: MRfadak_admin|| پیامک و تلفن: 09330542631
کانفیگ چی؟ لینوکس سی پنل کلکسوو دایرکت ادمین و.... ویندوز پلستک iis و.... مجازی سازی 4 حد اقلشه. موضع کانفیگ رو مشخص کنید چه کانفیگ هایی نیاز دارید.
هاست اشتراکی , ای دی یاهو : salarkhairkhah , تلفن تماس : 09207001891
نماد اعتماد دو ستاره وزارت صنعت, معدن و تجارت , هاست پر بازدید + 1ماه تخفیف 90 درصدی.
سلام
آقای سنجری و آقای محمدی در اکثر موارد کانفیگ توانایی لازم رو دارند.
Avac
o
در خدمتم www.my.hezarnevis.ir
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام من بهتون کاربر secure_host را پیشنهاد می کنم ایشون پشتیبانیشون بر خلاف خیلی جاها حتی در نصف شب هم هست مثلا به خاطر دارم طرف های ساعت 2 شب مشکلی بود که سریعا رفع کردند کافییکبار تست کنید خودتون دیگه سراغ جایی نخواهید رفت
با سلام
یوزر nginx و YAS-IT رو من توصیه می کنم.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)