-
October 8th, 2015, 23:16
دسترسی شخصی که vps میفروشه
استادان یه سوال می پرسم که فکر میکنم تقریبا همه کسایی که تو انجمن vps می فروشن ازش باخبر هستن.
میخواستم ببینم سطح دسترسی کسی که ازش وی پی اس گرفته شده به فایل داخل وی پی اس لینوکس من چجوریه.
آیا می تونه از فایل های من برای خودش کپی بگیره.(در صورتی که پسورد روت رو ندونه)
اگر میتونه چجوری میشه ازش جلوگیری کرد؟
آیا میشه روی پوشه جوری پسورد گذاری کردن که نتونه به پوشه ها و فایل ها دسترسی داشته باشه؟
کلا نظرتون رو در این مورد بفرمایید.
-
-
October 8th, 2015 23:16
# ADS
-
October 8th, 2015, 23:40
عضو دائم
پاسخ : دسترسی شخصی که vps میفروشه

نوشته اصلی توسط
mamad.s
استادان یه سوال می پرسم که فکر میکنم تقریبا همه کسایی که تو انجمن vps می فروشن ازش باخبر هستن.
میخواستم ببینم سطح دسترسی کسی که ازش وی پی اس گرفته شده به فایل داخل وی پی اس لینوکس من چجوریه.
آیا می تونه از فایل های من برای خودش کپی بگیره.(در صورتی که پسورد روت رو ندونه)
اگر میتونه چجوری میشه ازش جلوگیری کرد؟
آیا میشه روی پوشه جوری پسورد گذاری کردن که نتونه به پوشه ها و فایل ها دسترسی داشته باشه؟
کلا نظرتون رو در این مورد بفرمایید.
در کل از جایی بخرید که چنین بی اعتمادی رو بهش نداشته باشید !
اکثر مدیران هاستینگ ها و سرور ها امینت داده ها و اطلاعات سرور های مشتریانشان برایشان مهم است .
-
-
October 8th, 2015, 23:53

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
در کل از جایی بخرید که چنین بی اعتمادی رو بهش نداشته باشید ! اکثر مدیران هاستینگ ها و سرور ها امینت داده ها و اطلاعات سرور های مشتریانشان برایشان مهم است .
حرف شما تا حدی درست.اگر من از شما بگیرم میتونم امنیت رو بیخیال بشم.چون شما از اون مدیرانی هستی که امنیت اطلاعات مشتریان براتون مهمه.منم از کسی مثل شما خریدم! ولی احتیاط شرط عقله و کار ازمحکم کاری عیب نمیکنه.میکنه؟ پس صرف نظر از تعارف ها و حرف های حاشیه ... اگر بخوایم به سوال از جنبه علمی نگاه کنیم شما چجوری پاسخ میدین؟ دوستان دیگه اگر اطلاع دارند دریغ نکنن.
-
-
October 9th, 2015, 00:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mamad.s
حرف شما تا حدی درست.اگر من از شما بگیرم میتونم امنیت رو بیخیال بشم.چون شما از اون مدیرانی هستی که امنیت اطلاعات مشتریان براتون مهمه.منم از کسی مثل شما خریدم! ولی احتیاط شرط عقله و کار ازمحکم کاری عیب نمیکنه.میکنه؟ پس صرف نظر از تعارف ها و حرف های حاشیه ... اگر بخوایم به سوال از جنبه علمی نگاه کنیم شما چجوری پاسخ میدین؟ دوستان دیگه اگر اطلاع دارند دریغ نکنن.
تا وقتس که رمز ها رو نداشته باشن نمیتونن کاری انجام بدن الا دسترسی کامل بر روی بک اپ ها داشته باشن ولی از این ها بگذریم هیچ هاستینگی نمیاد این کار رو انجام بده چون پای عابروی اون هاستینگ هم این وسط می باشد
-
-
October 9th, 2015, 00:04
بله امکان این دسترسی وجود داره.
-
-
October 9th, 2015, 00:37

نوشته اصلی توسط
Sajad
بله امکان این دسترسی وجود داره.
امکان این دسترسی از چه طریق وجود داره؟
البته خودم اطلاع دارم که از طریق ریست پسورد این کار انجام میشه که خب کار عاقلانه ای نیست.
آیا این دسترسی از طریق دیگه هم وجود داره؟
دوستان خواهش میکنم از نظر اطلاع رسانی به این موضوع نگاه کنند.چون در 99 درصد مواقع حق با دوستان و هیچ کسی نمیاد این کار رو انجام بده.(تموم شد و رفت)
ما داریم در مورد اون 1 درصد حرف می زنیم.
-
-
October 9th, 2015, 00:47
عضو دائم
بله اگه مستقیم ریست کنند شما متوجه تغییر میشید.
ولی میتونن تمپلیت تهیه و سرور کپی از روش تهیه و رمز او رو ریست کنن و دسترسی داشته باشن... که البته این کار زشت رو هر کسی انجام نمیده! شاید 1000 نفر یکی پیدا بشه ...
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2015, 01:06

نوشته اصلی توسط
kool
بله اگه مستقیم ریست کنند شما متوجه تغییر میشید.
ولی میتونن تمپلیت تهیه و سرور کپی از روش تهیه و رمز او رو ریست کنن و دسترسی داشته باشن... که البته این کار زشت رو هر کسی انجام نمیده! شاید 1000 نفر یکی پیدا بشه ...
بله.درسته.این کار هم شدنیه.
ولی خب سرور اختصاصی هم خریدش گرون درمیاد.اگر یدونه بتونم ارزون گیر بیارم خوب میشه.
آیا روشی برای جلوگیری از این کار نیست.مثلا پسوردی روی پوشه ای گذاشته بشه که درصورت تمپلیت گرفتن ازش هم چون پوشه دارای پسورد است بهش دسترسی نداشه باشه؟
البته این کار روی ویندوز شدنی هست و کاری نداره و سوال من بیشتر برای سرور لینوکس هست.
-
-
October 9th, 2015, 01:21
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mamad.s
بله.درسته.این کار هم شدنیه.
ولی خب سرور اختصاصی هم خریدش گرون درمیاد.اگر یدونه بتونم ارزون گیر بیارم خوب میشه.
آیا روشی برای جلوگیری از این کار نیست.مثلا پسوردی روی پوشه ای گذاشته بشه که درصورت تمپلیت گرفتن ازش هم چون پوشه دارای پسورد است بهش دسترسی نداشه باشه؟
البته این کار روی ویندوز شدنی هست و کاری نداره و سوال من بیشتر برای سرور لینوکس هست.
چند میلیون هزینه کنید.
سرور بخرید.
پلمپ قانونی بکنید
توی قرار داد قانونی هم که میبندید باید پلمپ هارد و سرور ذکر بشه.
از این بهتر کاری نمیشه کرد.
دسترسی فیزیکی باید گرفته بشه با این کار ،اگر دسترسی فیزیکی باشه کاری نمیتونید بکنید.
موفق باشید
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
October 9th, 2015, 01:55
عضو انجمن
مستقیم خرید کنید احتمال بروز این قبیل مشکلات خیلی کم میشه

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
تعداد تشکر ها ازGOD به دلیل پست مفید