-
October 7th, 2015, 21:53
درخواست کانفیگ سرور کاهش پینگ
یا سلام و خسته نباشید میدونم تاپیک در این مورد زیاد بوده و هست ولی من از هیچ کدومش نتیجه ای نگرفتم همش لیستی از افر بوده و بس
من یک vps ویندوز از دیتانستر تبیان دارم که وقتی پینگ 8.8.8.8 میگیرم از داخل خوده سرور پینگ تایم 87 بهم میده، ولی خیلی ها هستن که الان سرور کاهش پینگ ارائه میدن و وقتی با کانکشنشون از 8.8.8.8 پینگ میگیری 60 میده و این تازه از کانکشن هست، من با کانکشنی که برای vps خودم ساختم وصل میشم پینگ 100 بهم میده بنظرتون مشکل از کانفیگ pptp من است یا خوده vps در همین حده؟؟ خواهشا کمک کنید
-
-
October 7th, 2015 21:53
# ADS
-
October 7th, 2015, 21:58
عضو انجمن
پاسخ : درخواست کانفیگ سرور کاهش پینگ

نوشته اصلی توسط
mohammadali_fp
یا سلام و خسته نباشید میدونم تاپیک در این مورد زیاد بوده و هست ولی من از هیچ کدومش نتیجه ای نگرفتم همش لیستی از افر بوده و بس
من یک vps ویندوز از دیتانستر تبیان دارم که وقتی پینگ 8.8.8.8 میگیرم از داخل خوده سرور پینگ تایم 87 بهم میده، ولی خیلی ها هستن که الان سرور کاهش پینگ ارائه میدن و وقتی با کانکشنشون از 8.8.8.8 پینگ میگیری 60 میده و این تازه از کانکشن هست، من با کانکشنی که برای vps خودم ساختم وصل میشم پینگ 100 بهم میده بنظرتون مشکل از کانفیگ pptp من است یا خوده vps در همین حده؟؟ خواهشا کمک کنید
با سلام
تاپیک را در محل مناسبی ایجاد کرده اید دوست عزیز
لطفا مدیران محترم تاپیک را به محل مربوطه انتقال دهند
ویرایش توسط sina.click : October 7th, 2015 در ساعت 22:05
..: فــروش سـرور مـجازی بــا مـنابع اخـتصاصـی از انگلیس، هلند، کانادا و فرانسه :..
wWw.Top-Vps.CoM
دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره
-
-
October 7th, 2015, 22:02

نوشته اصلی توسط
sina.click
با سلام
تاپیک را در محل مناسبی ایجان کرده اید دوست عزیز
لطفا مدیران محترم تاپیک را به محل مربوطه انتقال دهند
واقعا شرمنده بابت این موضوع، حالا امکانش هست، میشه بگین مشکل از کجاس؟
-
-
October 7th, 2015, 22:35
عضو انجمن
ای پی و محل قرار گیری سروری که شما تهیه کردین با اون سروری که پینگ بهتری داره یکسان هست ؟
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
-
-
October 7th, 2015, 22:38

نوشته اصلی توسط
mohammadali_fp
از میکروتیک برای اینکار استفاده کنید در بعضی موارد دیده شده پینگ در ویندوز بالاتر هست از میکروتیک
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
تعداد تشکر ها از yourhosting به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2015, 22:42

نوشته اصلی توسط
amin0181
ای پی و محل قرار گیری سروری که شما تهیه کردین با اون سروری که پینگ بهتری داره یکسان هست ؟
بله رنجشون یکی هست

نوشته اصلی توسط
yourhosting
از میکروتیک برای اینکار استفاده کنید در بعضی موارد دیده شده پینگ در ویندوز بالاتر هست از میکروتیک
مثلا چقدر بالاتر هست؟ تقریبا میتونید بگید چقدر بالاتر میره؟؟
-
-
October 7th, 2015, 23:00
عضو انجمن
البته تفاوتی نداره به سیستم عامل
مگه این که محدودیتی ایجاد شده باشه ( فایروال و ... باعث اختلال بشه )
احتمال زیاد از کانفیگ شماست .
میکروتیک استفاده کنید( طبق گفته Yourhosting ) برای این موارد قابلیت های بیشتری دارین
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
-
تعداد تشکر ها از amin0181 به دلیل پست مفید