-
October 3rd, 2015, 18:21
سوال در بکاپ گیری
سلام ...
قبلا یک هاست از یک هاستینگ داشتیم که هر وقت دخواست ریستور بکاپ داده میشد میگفتند اخرین فول بکاپی که در سی پنل گرفته شده در دسترس هست و میدادند به ما ...
میخوام بدونم این چطوریه ؟ یعنی مثلا یوزر میزنه فول بکاپ بگیره بعدشم پاکش میکنه ولی سرور خودش این اخرین بکاپو نگه میداره واسه خودش ... ( نگه میداره ولی توی هاست کاربر نیست و خودش سیوش میکنه ...)
فکر کنم یکی ازین افزونه های بکاپ سی پنل اینکارو میکنه ؟ درستته ؟
منتظر پاسخ اساتید محترم هستیم ...
-
-
October 3rd, 2015 18:21
# ADS
-
October 4th, 2015, 00:16
پاسخ : سوال در بکاپ گیری

نوشته اصلی توسط
smhnw
سلام ...
قبلا یک هاست از یک هاستینگ داشتیم که هر وقت دخواست ریستور بکاپ داده میشد میگفتند اخرین فول بکاپی که در سی پنل گرفته شده در دسترس هست و میدادند به ما ...
میخوام بدونم این چطوریه ؟ یعنی مثلا یوزر میزنه فول بکاپ بگیره بعدشم پاکش میکنه ولی سرور خودش این اخرین بکاپو نگه میداره واسه خودش ... ( نگه میداره ولی توی هاست کاربر نیست و خودش سیوش میکنه ...)
با سلام
پنل whm این قابلیت را دارد که تنظیم کنید برای کاربران بکاپ روزانه ، هفتگی ، ماهیانه و ... را بگیرد و در فضای سرور نگه دارد.
سرور سی پنل این کار را انجام می دهد.
-
-
October 4th, 2015, 00:46
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
smhnw
سلام ...
خیر اینجور نیست ...
سی پنل دو نوع بک آپ میگیره و ذخیره میکنه ... remote ftp va local شاید بک آپ local رو تنها برای شما ارائه می کردند .
-
-
October 6th, 2015, 23:55
واقعا موندم کسانی که بلد نیستند چرا بی خودی میان پست میدن !
البته یک جواب داره اونم اینه واسه اسپم و زیاد شدن پست هایشان !!!
از یک طرفم تشکر میکنم بابت وقتتون که گذاشتین
-