سلام. سالیانه 50 تومن امکان داره سرویس vps بگیرم؟ کمترین پرداخت ممکن یک ساله برای مینیمم ترین سرویس خودتون رو بگید. با تشکر
[ویرایش شده]
خریداری شد
سلام. سالیانه 50 تومن امکان داره سرویس vps بگیرم؟ کمترین پرداخت ممکن یک ساله برای مینیمم ترین سرویس خودتون رو بگید. با تشکر
[ویرایش شده]
خریداری شد
ویرایش توسط parsicode.com : October 7th, 2015 در ساعت 11:54
حتما همکارانی هستند در به زودی در پ.خ به شما چنین سرویس ماهیانه زیر 5000 تومان رو معرفی خواهند کرد
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
ببین عزیز کاملا درک میکنم این هزینه خیلی پایینه، اما ممکنه. کل استفاده من از VPS یه اتصال خصوصی امن از client به سروره! همین! در همین حد. من یه مدت VPS رایگان از شرکت خارجی داشتم که زدن زیرش سرویس غیر فعال کردن. واسه همین یه سرویس مینیمال برای کار شخصی میخوام.
الان میتونم سرویس رایگان به دست بیارم اما تا میفهمن از ایران کانکت میشم فوری غیر فعال میکنن! نیازی به هزینه بالا نیست! باید بهتر جستجو کرد!
ویرایش توسط parsicode.com : October 7th, 2015 در ساعت 11:25
با بودجه شما امکان سرویس 3 ماهه وجود داره
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته تلگرام : @h_myahya تلفن تماس :021.5568.68.61
,سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
انجمن شده بچه بازي
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
این درخواست شما توهین است لطفا کمی حرفه ای تر برخورد کنید!
50 تومان سالانه حتی پول آی پی هم نمیشه !
در هر صورت ...
ارزانترین آفری که داریم با تخفیف و بدون سود در طرح تکریم خدمت شما
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=146040
شرکت سرور پردازان برتر شمال به شماره ثبت 2681 و شناسه ملی 14003107133 با بیش از 5 سال سابقه
نیاز بود دوماه میتونیم خدمتتون افر ارسال کنم با کیفیت عالی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)