-
August 8th, 2016, 14:55
راهنمایی در مورد انتخاب سرور مجازی
با سلام دوستان چند سوال دارم
سرور مجازی میخوام برای اکانت vip برای شروع تقریبا 50 نفر کاربر اطلاعات هم نزدیک 500 گیگ اولیه که بعدا ارتقا بدم و میخوان از اسکریپت لیچ استفاده کنم
1-سیستم عامل سرور مجازی چی باشه؟
2-از چه مجازی سازی استفاده کنم؟
3-کنترل پنل چی باشه؟
4-ترافیک ماهیانه چقد باشه برای رپیدلیچ؟
5- رم چقد باشه؟
سوال بعدی من یه هاست دانلود دارم وصل کردم با ساب دامین وقتی میرم روش تمام فایل ها رو نشون میده ولی یه سایت رفتم رو ساب دامینش این پیام داد یعنی از سرور مجازی استفاده میکنه؟server.jpg
-
-
August 8th, 2016 14:55
# ADS
-
August 8th, 2016, 15:31
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی در مورد انتخاب سرور مجازی
درود؛
۱. با هر مورد که راحت هستید. پیشنهاد بنده استفاده از Centos و Debian Stable است.
۲. اگر نیاز به امکانات مدیریتی دارید خب مشخصا KVM به همراه پنل virtualizor البته ESXi هم عالی عمل میکند.
۳. شما اصولا نیاز به کنترل پنل هم ندارید. ولی کنترل پنل دایرکت ادمین پیشنهاد میشود. بدلیل مصرف پایین منابع و سبک بودن و لایسنس ارزان تر نسبت به سی پنل
۴. بستگی به مصرف شما دارد. سرور مجازی با پهناباند نامحدود و یا با ۱۰ ~ ۲۰ ترابایت بگیرید که خیالتان راحت باشد. (ولی فکر نمیکنم اینقدرا استفاده داشته باشید / به هر حال بستگی به مصرف شما دارد)
۵. اگر ۵۰ کاربر دارید و منابع سرور اختصاصی باشد، سرویس ها بهینه شده باشند و.. رم ۱ الی ۳ گیگ کافی است. برای شروع پیشنهاد میشود رم ۱ گیگ تهیه کنید اگر نیاز بود ارتقاء بدید.
پاسخ سوال آخرتان:
به این دلیل است که شما داخل IIS ویژگی Directory Browsing را فعال کردهاید و تمام فایل هایتان لیست میشود.
تصویری هم که پیوست کردید از وب سرور IIS استفاده میکند و این ویژگی را غیر فعال کرده است.
اگر در این زمینه نیاز به راهنمایی داشتید، با ما در ارتباط باشید.
سرور ساز
ویرایش توسط Z.eus : August 8th, 2016 در ساعت 15:32
-
-
August 10th, 2016, 17:31
از سرور مجازی با سیستم عامل ویندوز هم میشه استفاده کنم؟وب سرور iis رو روش کانفیگ کنم؟
-
-
August 10th, 2016, 17:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farshad_1_2004
از سرور مجازی با سیستم عامل ویندوز هم میشه استفاده کنم؟وب سرور iis رو روش کانفیگ کنم؟
بله میتوانید استفاده کنید.
-