-
September 19th, 2015, 16:23
گوگل مراسم رونمایی از اندروید 6 و محصولات جدید خود را ۷ مهرماه برگزار میکند
از خبرنگاران دعوت شده تا در رویداد ۲۹ سپتامبر یا ۷ مهرماه گوگل در سانفرانسیسکو، شرکت کنند. گفته میشود این کمپانی قصد دارد از اندروید ۶ به همراه کروم کست و نکسوسهای جدید رونمایی کند.
طی روزهای اخیر شاهد شایعات بسیاری دربارهی دو گوشی نکسوس جدید گوگل که توسط الجی و هواوی ساخته میشوند، بودیم. همچنین اطلاعات رسمی و غیر رسمی بسیاری دربارهی Android 6 منتشر شده بود. از این رو انتظار میرود در رویداد ۷ مهرماه گوگل حداقل از اندروید ۶ به همراه نکسوسهای جدید رونمایی شود.با توجه به اطلاعات دقیقی که از نسل دوم کرومکست فاش شده، بسیاری بر این باورند که در این رویداد از نسل جدید این دانگل نیز رونمایی خواهد شد.گفته میشود که الجی قرار است نکسوس ۵ جدید را رونمایی کند و هواوی نیز یک نکسوس در سایز بزرگتر و با قیمت بالاتر را عرضه خواهد کرد.
منبع : زومیت
-
-
September 19th, 2015 16:23
# ADS
-
September 19th, 2015, 20:30
پاسخ : گوگل مراسم رونمایی از اندروید 6 و محصولات جدید خود را ۷ مهرماه برگزار میکند

نوشته اصلی توسط
''famohost''
خوش به حالشون کاش تو کشور ما هم از این چیزا بود

چه چیزی در کشور ما بود دوست عزیز؟
-
-
September 19th, 2015, 21:27
پاسخ : گوگل مراسم رونمایی از اندروید 6 و محصولات جدید خود را ۷ مهرماه برگزار میکند

نوشته اصلی توسط
rastindata
منظورش رونمایی ومراسم های گوگل بود
داداش من ، اینجاااااااااا ایرانه!
یه چیزی بدتر تر از چیزی که بهرام دم زد ازش

:دی من فکر کردم اندروید رو میگه
رونمایی در شرکت صورت میگیره اینجا کجا اونجا کجا
-
-
September 20th, 2015, 02:34
عضو دائم
اندروید خیلی وقته مسخره شده..همه نرم افزارها و بازیهاش بی کیفیت شده...سیستمی که کیلویی تو گوشی های بی کیفیت استفاده بشه اخرش همینه...من که خیلی وقته رفتم رو ویندوز فون..
-
-
September 20th, 2015, 10:37

نوشته اصلی توسط
delta
اندروید خیلی وقته مسخره شده..همه نرم افزارها و بازیهاش بی کیفیت شده...سیستمی که کیلویی تو گوشی های بی کیفیت استفاده بشه اخرش همینه...من که خیلی وقته رفتم رو ویندوز فون..
بالاخره هر کسی علایق خودش رو داره شما ویندوز فون یکی ای او اس یکی اندروید
-