-
September 17th, 2015, 21:21
انتقال محصولات و مشتریان
با سلام خدمت دوستان من میخوام مشتریان ومحصولاتی که فعال هستن رو از سایت به سایت دیگر انتقال بدم.
ورزن سایت فعالی 5.3.12 . و ورژن whmc سایت جدید 6.0 میباشد
ممنون میشم راهنماائی کنید که به چه صورت دامین ها و هاست ها و مشتریان رو کامل به سایت جدید بدون مشکل منتقل کنم
ایا تیبل هادر ورژن سایت فعلی به سایت جدید منتقل شوند و ایمپورت شوند در دیتابیس سایت جدید مشکل به وجود میارند؟
-
-
September 17th, 2015 21:21
# ADS
-
September 17th, 2015, 21:42
عضو انجمن
پاسخ : انتقال محصولات و مشتریان
خود whmcs یه اسکریپت داره برای انتقال از یه نسخه به نسخه دیگه. من قبلا این کار رو انجام دادم ولی الان اسم اسکریپت یادم نیست. تو انجمن سرچ کنی پیداش میکنی
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته
تلگرام :
@h_myahya تلفن تماس :
021.5568.68.61
,
سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
-
-
September 17th, 2015, 23:18
عضو انجمن
با سلام
اگر فایلهای ورژن جدید رو جایگزین کنید دیتابیس رو آپدیت میکنه بعد میتونید فایلها و دیتابیس که هردو مربوط به ورژن 6 هستن رو هرجا که خواستید نصب کنید.
-
-
September 17th, 2015, 23:41
عضو انجمن
یه راه دیگم هست که میتونید whmcs فعلی رو اپدیت کنید به ورژن6 بعد انتقال بدین به سیستم جدید
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته
تلگرام :
@h_myahya تلفن تماس :
021.5568.68.61
,
سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
-
-
September 18th, 2015, 13:00
خب تیبل های مورد نظر مربوط به تمامی محصولات و تیبل مشتریان کدام میباشند
- - - Updated - - -
من تبیلهای مورد نظر رو ایمپورت کردم و مورد حل شدفقط میخواستم بدونم تیبل هایی که مربوط به کل محصولات مشتریان کدوم ها هستن که اونا هم انتقال بدم
-
-
September 18th, 2015, 13:22
عضو جدید
فک کنم از لحاظ ورژن مشکلی نباشه!!
بعد یه تست کنید ، دیتابیس رو ایمپورت کنید ببیند اوکی میشه!
-
-
September 18th, 2015, 13:47
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
wnovin
فک کنم از لحاظ ورژن مشکلی نباشه!!
بعد یه تست کنید ، دیتابیس رو ایمپورت کنید ببیند اوکی میشه!

نوشته اصلی توسط
roozbeh837
خب تیبل های مورد نظر مربوط به تمامی محصولات و تیبل مشتریان کدام میباشند
- - - Updated - - -
من تبیلهای مورد نظر رو ایمپورت کردم و مورد حل شدفقط میخواستم بدونم تیبل هایی که مربوط به کل محصولات مشتریان کدوم ها هستن که اونا هم انتقال بدم

نوشته اصلی توسط
TeraServerCo
یه راه دیگم هست که میتونید whmcs فعلی رو اپدیت کنید به ورژن6 بعد انتقال بدین به سیستم جدید

نوشته اصلی توسط
fadak
با سلام
اگر فایلهای ورژن جدید رو جایگزین کنید دیتابیس رو آپدیت میکنه بعد میتونید فایلها و دیتابیس که هردو مربوط به ورژن 6 هستن رو هرجا که خواستید نصب کنید.

نوشته اصلی توسط
TeraServerCo
خود whmcs یه اسکریپت داره برای انتقال از یه نسخه به نسخه دیگه. من قبلا این کار رو انجام دادم ولی الان اسم اسکریپت یادم نیست. تو انجمن سرچ کنی پیداش میکنی

نوشته اصلی توسط
roozbeh837
با سلام خدمت دوستان من میخوام مشتریان ومحصولاتی که فعال هستن رو از سایت به سایت دیگر انتقال بدم.
ورزن سایت فعالی 5.3.12 . و ورژن whmc سایت جدید 6.0 میباشد
ممنون میشم راهنماائی کنید که به چه صورت دامین ها و هاست ها و مشتریان رو کامل به سایت جدید بدون مشکل منتقل کنم
ایا تیبل هادر ورژن سایت فعلی به سایت جدید منتقل شوند و ایمپورت شوند در دیتابیس سایت جدید مشکل به وجود میارند؟
تیبل های whmcs 6 به طور کلی با whmcs 5 فرق میکنند و اکسپورت و ایمپورت یتا بیس ها به یکدیگر مقدور نیست و با ارور مواجه خواهید شد .
چرا به طور مستقیم اپگرید نمیکنید ؟
مشکلی در آپگرید دارید ؟
-
-
September 18th, 2015, 14:08

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
تیبل های whmcs 6 به طور کلی با whmcs 5 فرق میکنند و اکسپورت و ایمپورت یتا بیس ها به یکدیگر مقدور نیست و با ارور مواجه خواهید شد .
چرا به طور مستقیم اپگرید نمیکنید ؟
مشکلی در آپگرید دارید ؟
اگر توجه داشته باشید بنده میخواهم کل دیتابیس سایتی با نام تجاری دیگر رو به دیتابیس نام تجاری دیگر منتقل کنم که به گفته دوستمون من سایت فعلی رو اپگرید کردم به اخرین ورژن واز دیتابیس بکاپ تهیه کردم. حالا میخوام تیبل محصولات مشتریانی که ثبت شدن رو منتقل کنم
-
-
September 18th, 2015, 14:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
roozbeh837
اگر توجه داشته باشید بنده میخواهم کل دیتابیس سایتی با نام تجاری دیگر رو به دیتابیس نام تجاری دیگر منتقل کنم که به گفته دوستمون من سایت فعلی رو اپگرید کردم به اخرین ورژن واز دیتابیس بکاپ تهیه کردم. حالا میخوام تیبل محصولات مشتریانی که ثبت شدن رو منتقل کنم
مورد یه کم پیچیده هست ؛ می بایست سری مواردی رو انجام بدید برای رفع این موضوع .
فقط بدونید که دیتا بیس 5 با 6 هم خوانی نداره .
-
-
September 19th, 2015, 18:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
roozbeh837
با سلام
دوست عزیز شما باید ابتدا اسکریپت رو به ورژن بالا اپگرید کنید که دیتابیس به روز بشه
بعد بکاپ تهیه کنید
بعد روی سرور جدید فایلها و دیتابیس رو ایمپورت کنید
مرحله آخر هم نام تجاری جدید رو از تنظیمات اسکریپت تغییر بدید
Sent from my iPhone using Tapatalk
-