نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: جشنواره بهار عضو ایران

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    199
    تشکر شده در
    142 پست

پیش فرض جشنواره بهار عضو ایران

جشنواره بهار عضو ایران

در کمتر از ۵ دقیقه با سامانه ما آشنا شوید!
    سالیانه ۵ هزار تومان پرداخت کنید!!
    حداقل ماهیانه 3 میلیون تومان درآمد داشته باشید!!!

1 - کسب در آمد از سیستم بازاریابی پیشرفته ( بالای 3 میلیون تومان در ماه )
    2 - اطلاعات از انواع تخفیفات فروشگاه ها
    3 - اطلاعات از محصولات و خدمات با ارزش فروشگاه های مجازی و فیزیکی همچنین شرکتهای مختلف
    4 - برگذاری مسابقات مختلف فرهنگی و علمی با جوایز ارزنده
    5 - اطلاع از اخبار مهم علمی و فرهنگی و سیاسی
    6 - اطلاع از نرخ ارز , سهام , طلا , فلزات مختلف و ...
    7 - ارسال پیام های علمی ,پزشکی فرهنگی اجتماعی مسائل مربوط به خانواده و ...

1 - ثبت نام کنید .
    2 - حساب خود را فعال کنید .
    3 - شنبه هر هفته جایزه بگیرد .
    ضمنا کلیه اعضاء فعال هرهفته درقرعه کشی شرکت داده میشوند,درنتیجه هر چه زودتر ثبت نام کنید , در قرعه کشی بیشتری شرکت داده خواهید شد .

توضیحات کامل در سایت ما
    http://viberyar.ir/ozviran/

دوستان لطفاً کد ملی بنده 2170146091 را بزنید تا بعنوان معرف باشم در ازای اشنایی شما با این سیستم
    و شما هم به دوستانتون کد ملی خود را بگویید معرف بزنند تا همینجور زنجیره به پایین بره و سود خود را دریافت کنید
  2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : جشنواره بهار عضو ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط ppscoir نمایش پست ها
    جشنواره بهار عضو ایران

در کمتر از ۵ دقیقه با سامانه ما آشنا شوید!
    سالیانه ۵ هزار تومان پرداخت کنید!!
    حداقل ماهیانه 3 میلیون تومان درآمد داشته باشید!!!

1 - کسب در آمد از سیستم بازاریابی پیشرفته ( بالای 3 میلیون تومان در ماه )
    2 - اطلاعات از انواع تخفیفات فروشگاه ها
    3 - اطلاعات از محصولات و خدمات با ارزش فروشگاه های مجازی و فیزیکی همچنین شرکتهای مختلف
    4 - برگذاری مسابقات مختلف فرهنگی و علمی با جوایز ارزنده
    5 - اطلاع از اخبار مهم علمی و فرهنگی و سیاسی
    6 - اطلاع از نرخ ارز , سهام , طلا , فلزات مختلف و ...
    7 - ارسال پیام های علمی ,پزشکی فرهنگی اجتماعی مسائل مربوط به خانواده و ...

1 - ثبت نام کنید .
    2 - حساب خود را فعال کنید .
    3 - شنبه هر هفته جایزه بگیرد .
    ضمنا کلیه اعضاء فعال هرهفته درقرعه کشی شرکت داده میشوند,درنتیجه هر چه زودتر ثبت نام کنید , در قرعه کشی بیشتری شرکت داده خواهید شد .

توضیحات کامل در سایت ما
    http://viberyar.ir/ozviran/

دوستان لطفاً کد ملی بنده 2170146091 را بزنید تا بعنوان معرف باشم در ازای اشنایی شما با این سیستم
    و شما هم به دوستانتون کد ملی خود را بگویید معرف بزنند تا همینجور زنجیره به پایین بره و سود خود را دریافت کنید

توجه : توجه خیلی مهم
    دوستانی که قصد خرید هر نوع محصول از اقای علی درویشی - Ali Darvishi برنامه نویس به اصطلاح رو دارن دقت کنن ایشون فقط موقع دریافت پول خوب جواب میده و بعدش دیگه رنگشم نمیبیند حتی تلفنش جواب نمیده
    یک سال پیش نرم افزار وایبر به من فروخته 150 هزارتومن پول گرفته (تحت عنوان نرم افزار وایبر دائمی که همیشگی داشته باشی نیاز به هزینه نداشته باشه ) با هزار تا منت کاری نداریم که نرم افزارشون چقدررررررر مشکل داشت و من حدوده 3 هفته بعد از خرید هر روز باید پگیری یه مشکل جدید که تو نرم افزار به وجود میومدو میکردم و فوق العاده بی کیفیت هست کارشون
    کاری نداریم من اصلا شغلم عوض شد و از این نرم افزار هیچ استفاده ای نکردم بعد از یک سال حالا نیاز پیدا کردم رفتم سراغ نرم افزار اصلا کار نمیده یک ماه بهش زنگ زدم (لیست تماس ها هست و پیام هایی که دادم ) تا یه روز بعدظهر عصبانی جواب دادن اقا چی میخوای هی زنگ میزنی ! بعد کلی مشجاره گفته سرور عوض شده نرم افزار عوض شده اینا (هیچ اطلاع رسانی نکرده به کاربرش یعنی پشتیبانی صفر)گفته شماره تلگرام بده تا فایل جدید بفرستم گفتیم چشم براش شماره دادم گفته شب رفتم خونه میدم ، گفتم اقا من لنگم نیاز دارما گفته چشم شب رفتم خونه میدم هنوز از چهارشنبه تا الان نرفته خونه ایشون + دیگه گوشیشو جواب نداده
    حالا خودتون میدونید اگه میخوای پولتونو بریزید تو چاه از شون خرید کنید
    من قانونی پیگیر ایشون هستم و 150 تومنو پونزده میلیون ازش میگیرم شده کارو زندگیمو ول کنم میکنم که فکر نکنه بچه زرنگه

عضو انجمن menalgeya آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    290
    تشکر تشکر شده 
    287
    تشکر شده در
    225 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliazami600 نمایش پست ها
    توجه : توجه خیلی مهم
    دوستانی که قصد خرید هر نوع محصول از اقای علی درویشی - Ali Darvishi برنامه نویس به اصطلاح رو دارن دقت کنن ایشون فقط موقع دریافت پول خوب جواب میده و بعدش دیگه رنگشم نمیبیند حتی تلفنش جواب نمیده
    یک سال پیش نرم افزار وایبر به من فروخته 150 هزارتومن پول گرفته (تحت عنوان نرم افزار وایبر دائمی که همیشگی داشته باشی نیاز به هزینه نداشته باشه ) با هزار تا منت کاری نداریم که نرم افزارشون چقدررررررر مشکل داشت و من حدوده 3 هفته بعد از خرید هر روز باید پگیری یه مشکل جدید که تو نرم افزار به وجود میومدو میکردم و فوق العاده بی کیفیت هست کارشون
    کاری نداریم من اصلا شغلم عوض شد و از این نرم افزار هیچ استفاده ای نکردم بعد از یک سال حالا نیاز پیدا کردم رفتم سراغ نرم افزار اصلا کار نمیده یک ماه بهش زنگ زدم (لیست تماس ها هست و پیام هایی که دادم ) تا یه روز بعدظهر عصبانی جواب دادن اقا چی میخوای هی زنگ میزنی ! بعد کلی مشجاره گفته سرور عوض شده نرم افزار عوض شده اینا (هیچ اطلاع رسانی نکرده به کاربرش یعنی پشتیبانی صفر)گفته شماره تلگرام بده تا فایل جدید بفرستم گفتیم چشم براش شماره دادم گفته شب رفتم خونه میدم ، گفتم اقا من لنگم نیاز دارما گفته چشم شب رفتم خونه میدم هنوز از چهارشنبه تا الان نرفته خونه ایشون + دیگه گوشیشو جواب نداده
    حالا خودتون میدونید اگه میخوای پولتونو بریزید تو چاه از شون خرید کنید
    من قانونی پیگیر ایشون هستم و 150 تومنو پونزده میلیون ازش میگیرم شده کارو زندگیمو ول کنم میکنم که فکر نکنه بچه زرنگه
    با سلام

لطفا برای صحبت های خودتن مدرک ارائه دهید

موفق باشید

یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط menalgeya نمایش پست ها
    با سلام

لطفا برای صحبت های خودتن مدرک ارائه دهید

موفق باشید
    اسکرین شات از مسیج هاشون کافی هست ؟
    مسیج هایی که اصلا حتی یک پاسخ خشک و خالی هم داده نشده و اصلا انگار نه انگار کسی با ایشون حرف میزنه

فقط امروز هفت بار باهاشون تماس گرفتم ولی دریغ از یک بار جواب حتی یک بار هم جوا میدادن میگفتن اقا شب که رفتم خونه میفرستم بازم بنده خفه میشدم میگفتم اشکال نداره
    ولی یا اشغال کردن یا جوا ندادن تو تلگرام هم پیام دادم ولی جواب نداده در صورتی که همون موقع انلاین بوده
    پشت خطی بودم اشغال کردند و و و و

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)