سلام من اسکریپfreer رو نصب کردم ولی یک مشکل دارم موقع خرید میزنه خطای سیستمدر اتصال به درگاه پارس پال مشکلی پیش آمد دوباره امتحان کنید و یا به پشتیبانی خبر دهیدArrayمن با پارپال و شارژ ایران امتحان کردم هر دو همین ارور رو میده کسی میتونه کمک کنه
سلام من اسکریپfreer رو نصب کردم ولی یک مشکل دارم موقع خرید میزنه خطای سیستمدر اتصال به درگاه پارس پال مشکلی پیش آمد دوباره امتحان کنید و یا به پشتیبانی خبر دهیدArrayمن با پارپال و شارژ ایران امتحان کردم هر دو همین ارور رو میده کسی میتونه کمک کنه
درگاه مستقیم؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
زرين پال رو تست کنيد اگر مشکلی هم باشه همکاران به صورت مرحله به مرحله برسی و مشکل رو مرتفع ميکنن![]()
سلام
منم ۲ ماهه که همین مشکل رو با زرین پال دارم
افزونه فریر تو سایت زرین پال برای دانلود موجود نیست,این یعنی اینکه فریر رو دیگه پشتیبانی نمیکنن؟
اشکال از فریر هست فایله gateway.php باید چک بشه اصلاح بشه
بله هم مستقیم و غیر مستقیم شارژ ایران و هم غیر مستقیم پارس پال البته چون همش خطا میداد به اینکه باید شماره حساب و رمز حساب رو کجا جایگذاری کنم شک کردم مطمئن نیستم درست باشه ولی همه جوره تست کردم نشد
احتمالا سرور شما مشکل host lookup داره که به هیچ کدام نتونستید وصل بشید یا فایروال اجازه اتصال به خارج سرور رو نمیدهباید خطای پی اچ پی رو باز کنید تا دقیقا مشخص بشه مشکل از چی هست ولی قطعا مشکل اتصال هست.
کسی میتونه کمکم کنه و بگه که من باید برای پرداخت انلاین شناسه درگاه و پسورد رو در پارس پال کجا جایگزین کنم در کد php ؟؟
البته میخوام مطمئن بشم که درست وارد میکنم گفتم شاید این مشکل برای اشتباه وارد کردن شناسه و رمز عبور درگاه یاشه
ویرایش توسط fadaiy : August 25th, 2013 در ساعت 19:12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)