سلام
دوستان لطفا به من کمک کنید
میخواهم دو عدد ای پی به سنت او اس 6 اضافه کنم ایا باید یک کارت شبکه دیگه هم اضافه کنم
لطفا کامل با دستوراتش منو راهنمایی کنید
ممنون
سلام
دوستان لطفا به من کمک کنید
میخواهم دو عدد ای پی به سنت او اس 6 اضافه کنم ایا باید یک کارت شبکه دیگه هم اضافه کنم
لطفا کامل با دستوراتش منو راهنمایی کنید
ممنون
کارت شبکه اصلی با نام ifcfg-eth0 هست. شما اگه بخوای ip دوم به کارت شبکه بدی باید فایل ifcfg-eth0:1 رو در مسیر زیر ایجاد کنی:
با دستور زیر فایل ایجاد میشه و میتونید محتویاتی که متعاقبا قرار میدم درش ذخیره کنیکد:/etc/sysconfig/network-scripts/
محتویات:کد:nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0:1در آخر هم یکبار ریستارت شبکه:کد:# vim ifcfg-eth0:1 DEVICE=eth0:1 BOOTPROTO=static ONBOOT=yes IPADDR=10.1.1.2 NETMASK=255.255.255.0
service network restart
http://dbiers.me/adding-secondary-ip...es-centosrhel/
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
انجام دادم اما بازم پینگ نداد
اسم کارت شبکه من h3 هست
ممنون میشم کمک کنید
- - - Updated - - -کد:root@s [~]# service network restart Shutting down interface eth3: [ OK ] Shutting down loopback interface: [ OK ] Bringing up loopback interface: [ OK ] Bringing up interface eth3: Determining if ip address 1.1.1.1 is already in use for device eth3... Determining if ip address 2.2.2.2 is already in use for device eth3... [ OK ] Bringing up interface eth4: Device eth4 does not seem to be present, delaying initialization. [FAILED] root@s [~]#
up sorry
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)