-
August 6th, 2015, 10:38
سئوکار خوب و مطمئن
سلام
الان سئوکارها زیاد هستندو هرکی یک قیمتی براخودش میزنه و هرکس هم به سبک خودش کار میکنه
آدم نمیدونه باید به کی اعتماد کنه که هم هزینه و وقتش از بین نره هم سایتش در لیست سیاه قرار نگیره.
خیلی از کارهایی که خیلی از افرادی که اسمشون رو میگذارن سئوکار من خودم بهتر بلدم و در این رابطه چندین مقاله خارجی و ایرانی خوندم ولی
الان نیاز دارم یکی از سایت هام که کلمات کلیدیم صفحه اول (هفتم) و صفحه دوم (دوازده گوگل) هستند رو رنک یک کنم
کسی سئوکار واقعی و مطمئن میشناسه ؟
-
-
August 6th, 2015 10:38
# ADS
-
August 19th, 2015, 13:37
پاسخ : سئوکار خوب و مطمئن
شما باید نمونه سایت ها و کلماتی که بالا میاره رو توجه کنید صرف اینکه سایتی بیاد 1000 تا نمونه کار داشته باشه که آورده لینک 1 دلیل بر کار کشته بودن فرد در زمینه سئو نیست بالا آوردن کلمات مشکل و در عین حال حفظ رتبه مشتری نیاز است که در ایران همه این موارد با هم کمتر مشاهده شد
-
تعداد تشکر ها ازmr.designer به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2015, 13:58
ویرایش توسط Raiden : August 19th, 2015 در ساعت 14:05
-
تعداد تشکر ها ازRaiden به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2015, 14:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
raiden
درود
سبک خاص ؟ گمراه نشو برادر !
اینها همش حربه های تبلیغاتی کثیف هست.
توی ایران خوشبختانه سئوکار نداریم !

(مگر بهینه سازی قالب رو بخوایم سئو فرض کنیم

)
برادر الان یوزر taha_2011 اگر اشتباه نکنم با لینک 1media1.org با کلمه کلیدی : دانلود فیلم ، در صفحه یک هستند . میخواید بگم چطور بالا اومدن ؟
یا بالاتر از اون ، v pnorder که لینک یک ، خرید v pn هستند . میخواید بگم از کجا بک لینک تهیه کرده ؟
به این چیزا توجه نکن ، یک عده حروم خور هستند به دنبال گمراه کردن افراد هستند ولی شما نباید بهشون توجه کنید.
هزینه الکی نکنید ، بهترین سئو کار خود شما هستید !

این رو یادتون باشه ! پول دادن به سئو کار در ایران حرومه .
لطف کنید بگید؟
-
-
August 19th, 2015, 14:16

نوشته اصلی توسط
Raiden
درود
سبک خاص ؟ گمراه نشو برادر !
اینها همش حربه های تبلیغاتی کثیف هست.
توی ایران خوشبختانه سئوکار نداریم !

(مگر بهینه سازی قالب رو بخوایم سئو فرض کنیم

)
برادر الان یوزر taha_2011 با لینک 1media1.org با کلمه کلیدی : دانلود فیلم ، در صفحه یک هستند . میخواید بگم چطور بالا اومدن ؟ ( این که ایشون رو مثال زدم برای اینه که توی این انجمن حاظر هستند)
یا بالاتر از اون ،
kedararas.info که لینک یک خرید v pn هستند . میخواید بگم از کجا بک لینک تهیه کرده ؟
به این چیزا توجه نکن ، یک عده حروم خور هستند به دنبال گمراه کردن افراد هستند ولی شما نباید بهشون توجه کنید.
هزینه الکی نکنید ، بهترین سئو کار خود شما هستید !

این رو یادتون باشه ! پول دادن به سئو کار در ایران حرومه .
در مورد بهینه کردن قالب باید بگم که کار خاصی نیست. یکسری نکات هست که رعایت میشه .
لطفا بفرمایید که اونها چکار کردند که لینک یک گوگل شدند ؟ فقط بک لینک ؟ که این هم اگه زیاد باشه اسپم میشه. باید مرتبط باشه و با هدف.
لطفا بگید چطور بالا اومدن ؟
-
-
August 19th, 2015, 14:19

نوشته اصلی توسط
mtkzz
در مورد بهینه کردن قالب باید بگم که کار خاصی نیست. یکسری نکات هست که رعایت میشه .
لطفا بفرمایید که اونها چکار کردند که لینک یک گوگل شدند ؟ فقط بک لینک ؟ که این هم اگه زیاد باشه اسپم میشه. باید مرتبط باشه و با هدف.
لطفا بگید چطور بالا اومدن ؟
یک تشکر میکردی بد نبود برادر .
ببینید توی ایران فقط دارن بک لینک میخرن ، شما باید ببینی سایتت مجازه یا غیر مجاز ؟
اگر غیر مجاز هست بدون هیچ ابهامی اقدام به خرید بک لینک کن ولی نه هر بک لینکی ، بک لینک با کیفیت.
اگر مجاز هست شرایط یکمی تغییر میکنه. باید اصولی اقدام به خرید بکنی.
دقیقاً همون کاری که Nex1Music.ir و ... انجام دادن.
-
تعداد تشکر ها از Raiden به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2015, 14:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raiden
یک تشکر میکردی بد نبود برادر .
ببینید توی ایران فقط دارن بک لینک میخرن ، شما باید ببینی سایتت مجازه یا غیر مجاز ؟
اگر غیر مجاز هست بدون هیچ ابهامی اقدام به خرید بک لینک کن ولی نه هر بک لینکی ، بک لینک با کیفیت.
اگر مجاز هست شرایط یکمی تغییر میکنه. باید اصولی اقدام به خرید بکنی.
دقیقاً همون کاری که Nex1Music.ir و ... انجام دادن.
خوب چندتا بک لینک باید خرید تا بالا بیاد سایت؟ سایتی که بک لینک خوب بده میشناسید؟
-
-
August 19th, 2015, 14:57
عضو جدید
من آدم کار بلد سراغ دارم اتفاقا همین نکس وان موزیک هم اون سئو کرده
البته به قول دوستمون سئو نیست ولی بالاخره کاربلدهستن
دیگه به هر طریقی شده درست میکنن دیگه
-
-
August 19th, 2015, 15:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza-sp
من آدم کار بلد سراغ دارم اتفاقا همین نکس وان موزیک هم اون سئو کرده
البته به قول دوستمون سئو نیست ولی بالاخره کاربلدهستن
دیگه به هر طریقی شده درست میکنن دیگه
پ.خ کنید اسمشو لطفا
-
-
August 19th, 2015, 15:16
با سلام
بنده سئوکار هستم و نمونه کارهم زیاد دارم
ولی موردی که هستش سئو کار توی ایران زیاد هست ولی دیگه دانش قبلیشون بدرد نمی خوره
و دوستان فکر می کنند با کارهای که روی یک سایت انجام میدن و نتیجه میگیرن همون کارها رو روی سایت دیگه انجام بدن بازهم نتیجه میگیرن
در صورتی که از سال 2014 به بعد سئو کار باید هر سایتی رو به یک روش سئو بکنه
با توجه به اینکه الگوریتم ها پیشرفت بسیاری کرده ولی گوگل رسما داره سئو کلاه سفید و حتی خاکستری رو از بین میبره
نمونه اش سایت های اسپمری که در سطح وب می بینید که در روز چندین هزار بازدید از خود گوگل دریافت می کنند در حالی که یک موتور جستجو باید در کمتر از 24
ساعت این سایت ها رو شناخته و پنالتی کنه
هم اکنون با کلیدواژه های بسیار رقابتی سایت های در سطح وب مشاهده میشه که فقط خبرخوان هستن این سایت ها صرف اینکه da بسیار بالای نزد گوگل دارند
دیگه هر کاری بخواهن بکنند آزادن و مطالبشون در صفحات اول گوگل هست در حال که اکثرا مطالبشون کپی و از فیید دریافت شده و اصلا محتوا تولید نکردن
این رویه به نظر بنده باید تغییر بکنه
-
تعداد تشکر ها ازtarf به دلیل پست مفید