-
June 18th, 2015, 11:43
عضو انجمن
کمک برای انکود فیلم و سریال
سلام وقت بخیر
دوستان عزیزی که میتوانند آموزش انکود و ریلیز فیلم انجام میدن و میتونن به من کمک کنند لطف کنند پیغام خصوصی بدند.(هزینه هم مشکلی نیست در قبال آموزش پرداخت میشه)
با تشکر
-
-
June 18th, 2015 11:43
# ADS
-
June 18th, 2015, 20:32
عضو انجمن
پاسخ : کمک برای انکود فیلم و سریال
-
تعداد تشکر ها از mha1368 به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2015, 15:31
عضو انجمن
دوستان عزیز کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
-
-
July 11th, 2015, 02:18
فکر میکنم کار سختی باشه ، متسفانه نمیتونم به یوتیوب برم ؛ اگر میتونید به یوتیوب متصل بشید و اونجا یک جستجو بکنید ، حتماً چیزایی خوبی گیرتون میاد.
.::چــــون [درکـــی] نــیست ، [حرفـــــی] نـــیست::.
-
تعداد تشکر ها ازhotler به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2015, 02:44
عضو دائم
کاملا مبتدی هستید در این زمینه ؟
داخل گوگل بزنید آموزش اینکود با Megui ، پی دی اف های فارسی آموزش هست.
کانفیگ های حرفه ای رو بخواید کسی آموزش نمیده، میفروشن.
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2015, 03:18

نوشته اصلی توسط
hotler
فکر میکنم کار سختی باشه ، متسفانه نمیتونم به یوتیوب برم ؛ اگر میتونید به یوتیوب متصل بشید و اونجا یک جستجو بکنید ، حتماً چیزایی خوبی گیرتون میاد.
سلام دوست عزیز اگه میشه یک ایمیل به من بزنید کار واجب دارم
مرسی
hossin.asaadi@yahoo.com
-
تعداد تشکر ها از hossin277 به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2015, 22:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
کاملا مبتدی هستید در این زمینه ؟
داخل گوگل بزنید آموزش اینکود با Megui ، پی دی اف های فارسی آموزش هست.
کانفیگ های حرفه ای رو بخواید کسی آموزش نمیده، میفروشن.
شما کسی رو میشناسید که بفروش دوست عزیز؟؟
-
-
July 12th, 2015, 22:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Saeed-MC
شما کسی رو میشناسید که بفروش دوست عزیز؟؟
آیدی یاهو براتون فرستادم.
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2015, 23:22
عضو انجمن
سلام دوست عزیز
پروسه انکودینگ فیلم با توحه به حجم مورد نظر و سورس اصلی فیلم تنظیمات و روش های مختلفی داره
البته نرم افزار های مختلفی هم برای این کار وجود داره که خوب هر کدوم از این نرم افزار ها تنظیمات خاص و کاربرد های خاص خودشون رو دارن
شما در پورسه انکودینگ نمیشه بنده یک فایل به شما بدم و شما با توجه به اون فایل پیش برید و انتظار داشته باش انکودر بشید
انکودینگ هم مثل کار پزشک هستش که خوب برای هر بیماری خاص یک نسخه خاص مینویسن و تجویز میکنن
در بحث انکودینگ هم همون طور که گفتم با توحه به کیفیت سورس ، میزان نویز سورس ، حجم مورد نظر ، رنگ بندی فیلم ، تاریک یا روشن بودن فیلم و ..... میتونه موارد انکودینگ فرق کنه دوست عزیز
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2015, 02:02

نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام دوست عزیز
پروسه انکودینگ فیلم با توحه به حجم مورد نظر و سورس اصلی فیلم تنظیمات و روش های مختلفی داره
البته نرم افزار های مختلفی هم برای این کار وجود داره که خوب هر کدوم از این نرم افزار ها تنظیمات خاص و کاربرد های خاص خودشون رو دارن
شما در پورسه انکودینگ نمیشه بنده یک فایل به شما بدم و شما با توجه به اون فایل پیش برید و انتظار داشته باش انکودر بشید
انکودینگ هم مثل کار پزشک هستش که خوب برای هر بیماری خاص یک نسخه خاص مینویسن و تجویز میکنن
در بحث انکودینگ هم همون طور که گفتم با توحه به کیفیت سورس ، میزان نویز سورس ، حجم مورد نظر ، رنگ بندی فیلم ، تاریک یا روشن بودن فیلم و ..... میتونه موارد انکودینگ فرق کنه دوست عزیز
تایید میشه !
استاتر میتونید از تجربیات ایشون که خیلی هم وسیع هست استفاده کنید ، گرچه ما موفق به استفاده از تجربیات ایشون نشدیم ولی شما حتماً اینکار رو بکنید.
.::چــــون [درکـــی] نــیست ، [حرفـــــی] نـــیست::.
-
تعداد تشکر ها ازhotler به دلیل پست مفید