-
August 18th, 2015, 10:51
عضو جدید
راه اندازی فروشگاه و نیاز به درگاه پرداخت
سلام دوستان
در حال راه اندازی یک فروشگاه هستیم میخواستیم ببینیم بهترین درگاه واسط که هم آنی تسویه انجام بدن هم کارمزد نداشته باشن ( چه هنگام خرید چه هنگام تسویه ) کدوم هست ؟؟
ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن یه راهنمایی بکنن که از ابتدا کار رو با یه درگاه پبش ببریم ...
-
August 18th, 2015 10:51
# ADS
-
August 18th, 2015, 10:59
پاسخ : راه اندازی فروشگاه و نیاز به درگاه پرداخت
من یه زمانی با سیباپال کار میکردم. از نظر این که درگاه مستقیم رو بدون هزینه بهتون میدن و همچنین کارمزد تراکنش پایینی دارند، خوب هستند.
پشتیبانی سایت هم بد نیست. اما یه نقطه ضعف بزرگ دارند : ماژول های پرداخت شون برای سیستم های مختلف کم هست.
یه سر به سایت شون بزنید متوجه منظورم میشید. چندبار هم تیکت زدیم که لطفا اضافه کنید، گفتند در دست اقدامه ولی اقدامی نشد.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها از Reza G به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2015, 11:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shakib zero
سلام دوستان
در حال راه اندازی یک فروشگاه هستیم میخواستیم ببینیم بهترین درگاه واسط که هم آنی تسویه انجام بدن هم کارمزد نداشته باشن ( چه هنگام خرید چه هنگام تسویه ) کدوم هست ؟؟
ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن یه راهنمایی بکنن که از ابتدا کار رو با یه درگاه پبش ببریم ...
میتونید از درگاه پرداخت یوپال استفاده کنید .
درگاه یوپال بدون کارمزد هست و تسویه حساب بسیار سریعی دارد .
http://upal.ir
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
shakib zero
سلام دوستان
-
تعداد تشکر ها ازapi به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2015, 12:22
عضو جدید
سلام دوست عزیز
پیشنهاد می کنم برای شروع چند سرویس دهنده ی مختلف رو بررسی کنید و اون ها رو بر اساس تسویه حساب و پشتیبانی آنالیز کنید، شخصا به دلیل اینکه به یکی از درگاه های واسط بانکی وابستگی دارم نمی تونم نامی از شرکت خاصی ببرم، فقط به یک موضوع توجه داشته باشید سود و درآمد درگاه های واسط بانکی از کارمزدی است که از شما دریافت می کنند پس ترجیحا شرکتی را انتخاب کنید که پول رو به حساب بانکی خود شما واریز می کند نه به یک حساب مجازی که در مالکیت شما قرار ندارد
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازVelex به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2015, 15:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
api
با سلام
پلاگین یوپال فکر میکنم با ورژن 2 opencart هماهنگ نباشه چون نصب کردم ارور میده ...
-
-
August 18th, 2015, 16:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shakib zero
پلاگین یوپال فکر میکنم با ورژن 2 opencart هماهنگ نباشه چون نصب کردم ارور میده ...
از تیکت اطلاع بدید . اقدامات لازم انجام خواهد شد .
-
تعداد تشکر ها از api به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2015, 17:32
سلام
من جهان پی رو پیشنهاد میکنم درسته که بدون کارمزد نیست ولی کارمزدشون از بقیه سایت های پایین تره
در آمد سایت هایی که واسط درگاه پرداخت هستند از همین کارمزد ها هست . اگه سایتی هم بدون کارمز باشه هم درگاه پرداخت رو با نام شخصی شما و رایگان بدهند زیاد روشون حساب نکنید.
-
تعداد تشکر ها ازesechel به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2015, 20:16
عضو انجمن
دوست عزیز بنده بدون مقدمه با احترامی که برای سایر شرکت ها دارم ولی زرین پال به نظر من حرف اول میزنه .
-
-
August 18th, 2015, 20:16
عضو جدید
سایت ما با OpenCart ورژن 2 ساخته شده که تا الان هر سایتی رو تست کردیم هیچکدوم ماژول هماهنگ شده با این نسخه رو نداشتن از جمله جهان پی و یوپال و ...
البته یوپال اعلام کرد تا فردا آماده میشه که ازشون تشکر میکنیم پشتیبانی فوق العاده ای دارن
-
-
August 18th, 2015, 20:30
عضو انجمن
درود
سیبا پال پیشنهاد میگردد
البته تعداد افزونه هاش کمه ولی خوب معولا افزونه های مورد نیاز را داره
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-