-
August 19th, 2015, 16:44
عضو جدید
ارسال فایل ها از یک یوزر به یوزر دیگر در کالی
سلام
من 2 تا یوزر روی کالی دارم حالا می خوام فایل هایی که داخل یوزر 1 هستن رو به یوزر 2 انتقال بدم و یوزر اول رو پاک کنم.کسی می دونه چطور میشه این کارو کرد؟
-
-
August 19th, 2015 16:44
# ADS
-
August 19th, 2015, 17:47
پاسخ : ارسال فایل ها از یک یوزر به یوزر دیگر در کالی
سلام
تا به حال روی دو یوزر تست نکردم اما فکر کنم فولدر توی درایو لوکال هر دو یکی باشه، شما توی لوکال درایو یه پوشه درست کنید و فایلتون رو اونجا بریزید و از اون یوزر در همون قسمت فولدر فایل رو بردارید.
-
تعداد تشکر ها از arminak به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2015, 20:03
سلام
خوب بستگی داره یوزر جدیدتو چطور ساخته باشی...
اگه هنگام ساخت یوزرت home directory هم براش ساخته باشی (/home/username اینجا قرار میگیره) ...میتونی فایلهات رو به اون پوشه ارسال کپی کنی...owner فایل ها را هم به یوزر جدیدت تغییر بده...برای انجام تمام این کارها از یوزر root اسفاده کن تا مشکل دسترسی نداشته باشی...
-
تعداد تشکر ها از nimait70 به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2015, 10:52
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nimait70
سلام
خوب بستگی داره یوزر جدیدتو چطور ساخته باشی...
اگه هنگام ساخت یوزرت home directory هم براش ساخته باشی (/home/username اینجا قرار میگیره) ...میتونی فایلهات رو به اون پوشه ارسال کپی کنی...owner فایل ها را هم به یوزر جدیدت تغییر بده...برای انجام تمام این کارها از یوزر root اسفاده کن تا مشکل دسترسی نداشته باشی...
منتقل شدن ولی حالا موقع باز شدن permission denied میده فقط با روت میشه بازشون کرد
-
-
August 20th, 2015, 12:22

نوشته اصلی توسط
number one
منتقل شدن ولی حالا موقع باز شدن permission denied میده فقط با روت میشه بازشون کرد
owner رو تغییر دادی؟ اگه owner شو تغییر ندی این مشکل برات پیش میاد. با یورز روت owner فایل ها را به یوزر جدیدت تغییر بده...
-
تعداد تشکر ها از nimait70 به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2015, 12:47
عضو جدید
-