-
August 15th, 2015, 09:58
اخطار فوری و ضرب العجل به سایت های کلیک *** و سایت های کلمات نامرتبط
سلام دوستان
چند روز پیش از فیلت رینگ ایمیلی به دست ما رسید که آدرس یه مطلبی از وب سایت های ما بود که از کلمات کلیدی استفاده کرده بودیم با اینکه دقیقا ربط به همون مطلب داشت ولی دستور حذف آدرس رو داده بودن که ما هم مثل همیشه آدرس رو حذف کردیم
امروز صبح ایمیلم رو که باز کردم دیدم ایمیلی از فیلت رینگ اومده اولش فکر کردم برای همون قبلی اخطاریه اومده ولی با مطالعه متوجه شدم که دقیقا خبرنامه برای کلیه سایت های متخلف (قبلا موارد مشابه داشتن) ارسال کردن که به غیر از سایت های کلیک *** دست گذاشتن روی سایت هایی که کلمات کلیدی نامرتبط دارن
و این دفعه با دفعات گذشته فرق داره و برخورد جدی می کنن و سایت های کلیک *** باید جمع کنن
نامه ای که ارسال کردن این بوده
مدیر محترم سایت ............
سلام علیکم
در اجرای مصوبه مورخ 10/04/94 کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و در اجرای ماده 13 قانون جرائم رایانه ای و ماده 67 قانون تجارت الکترونیکی سوء استفاده از کلمات کلیدی نامرتبط با محتوای سایت و توسل به اعمالی که منجر به فریب و اتلاف وقت و هزینه کاربران و افزایش متقلبانه بازدید و رتبه سایت گردد مصداق محتوای مجرمانه بوده و کلاهبرداری رایانه ای محسوب می شود. در صورت عدم تغییر رویه سایت های متخلف دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اقدام به صدور دستور فیلت ر سایت های متخلف و اعلام جرم علیه مدیر سایت خواهد نمود.
مقتضی است با توجه به اینکه سایت شما دارای محتوای مشروحه فوق می باشد، فوراً نسبت به حذف کلیه کلمات کلیدی نامرتبط و سایر ابزارهای متقلبانه ای که برای افزایش بازدید ناخواسته سایت استفاده شده اند اقدام و رویه خود را اصلاح نمایید. بدیهی است در صورت عدم توجه به تذکر ارسالی بر اساس مصوبه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اقدام قانونی لازم به عمل خواهد آمد.
دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه
-
تعداد تشکر ها ازBazPardakht.Com به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2015 09:58
# ADS
-
August 15th, 2015, 11:04
پاسخ : اخطار فوری و ضرب العجل به سایت های کلیک *** و سایت های کلمات نامرتبط

نوشته اصلی توسط
sib mizban
سلام
این نامه رو به همه مدیران سایتا ارسال کردن یا فقط به شما؟
چیزی که من پیگیری کردم نامه از طرف دادستانی کشور ارسال شده و به مدیران سایت های مشابه هم ارسال شده یعنی حتی 1 مورد تخلف اینچنین داشتن هم ارسال شده
الان با دوستان صحبت می کردم چند تا از سایت های بزرگ rss خوان وبلاگ ها هم ***** شدن
- - - Updated - - -
نمونه سایت این
http://blogreader.ir
-
-
August 15th, 2015, 11:41
درود ،
شکر خدا که یک قدم مثبت توسط کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه برداشته شد.
به این شکل ، حداقل برای زحمات همدیگه ، کپی رایت و حقوق مادی معنوی محتویات سایت هایی که زحمت می کشند ، یک ارزش قانونی وجود داره.
این روشهای فریبنده ، واقعا چیزی جز کلاهبرداری و سوء استفاده از کاربران نبود.
امیدوارم جریمه ای هم که بهش اشاره شد ، به حدی باشه که این افراد رو به خاک سیاه بشونه و دیگه پا در دنیای مجازی نزارند.
-
تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2015, 11:43
عضو انجمن
بله برخورد جدیی قضایی صورت میگیره
-
-
August 15th, 2015, 11:52
عضو انجمن
با سلام این موضوع جدی هست و صحت داره طبق این http://internet.ir/text/id/79
همانطور که در جریان هستید نه تنها این موضوع جدی شده که اطلاع میدند درست کنند یا اگر نکنند اعمال قانونی و چیلتر میکنند بلکه ساله 94 هم دستور جدی و سراسری از سازمان چیلترینگ همین internet.ir امده که تمامی چیلتر فروش ها هم باید جمع کنند که امسال این دستور و قانون برای این مورد جدی و سراسری شد سوال کردم و دیدم حقیقت داشت در کل سازمان چیلترینگ و پلیس فتا و حفاظت اطلاعات ارتباطات از سال 93 واقعا دارند سختگیرانه و تلاش پیگیری ها امنیت در فضای مجازی اینترنت ایران را به عمل میارند و اوردند تا حدود زیادی .
1 نمونه طرح ساماندهی سایت های غیر مجاز فیلم و موزیک را دیدیم که بیش از 90% ساماندهی و قانونی شدند همراه با مدارک این یک مورد که انجام دادند .
مورد دوم قانون جدید چیلتر فروش ها سال 94 که استان کردستان و مازندران بیش از 90% اخطار و زنگ زد پلیس فتا و جمع کردند دوستان خیلی ها که بقیه استان ها هم در حال پیگیری و جمع کردن هستند طبق صحبتی که با حفاظت اطلاعات داشتم ( دیر و زود داره سوخت سوز نداره .)
مورد سوم همین http://internet.ir/text/id/79 مورد که در حال انجام هست .
مورد چهارم طرح 3G و 4G که انجام داد وزارت ارتباطات زیرساخت .
lمورد پنج ساماندهی سایت ها موزیک فیلم و غیره
مورد شش مجوز سازمان صنعت و معدن و ثبت وزارت فرهنگ ارشاد
مورد هفت قانون ( جدید ) درگاه بانکی مستیقیم که حتما باید در وزارت صنعت معدن ثبت باشند تا درگاه مستقیم بدند.
مورد هشت قوی شدن پلیس فتا استان ها و مبارزه شدید با کلاهبردارن که بیشترین % انجام میدند و دادند
و و و و خیلی مورد های دیگه که یا یادم نیست یا من نمیدونم در کل این موارد هایی که عنوان کردم همه در این 2سال اخیر انجام شده نشون میده خیلی جدی و سراسری و همه این کار ها و کار های دیگه در اینده برای امنیت شبکه اینترنت فضا مجازی کشور ایران هست . با تشکر نظر های شخصیم بود .
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2015, 15:40

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
البته این تعدادی از طرح هاشون هست که گفتید و تعداد خیلی زیادی هم در چند ماه آینده قراره اجرایی بشه
-
-
August 15th, 2015, 15:50
عضو انجمن
س امیدوارم این رویه جدی و ادامه دار باشد و واقعا برخورد جدی شود چون واقعا شورش و در اوردیم در این زمینه
دنبال خرید کهنه ی بچه هم بگردیم به سایت فیلم و سریال ارجاح میشیم یا وی پی ان (مزاح)
ارادت
-
تعداد تشکر ها از 007 به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2015, 15:54
سلام
اخبار 20:30 هم اعلام کرده بود که قرار است با سایت هایی که تگ های نامرتبط با موضوع سایت میزنند برخورد جدی تر بشه !! (به جهت تلف نشدن وقت افراد در جستجو از طریق موتور های جستجو گر)
-
-
August 16th, 2015, 00:44
عضو انجمن
یک چیزی باید بگن شدنی باشه گوگل با این عزمتش مونده کی تخلف میکنه و کی نمیکنه!! نکنه میخوان تک تک پستهای ملت رو بخونن + تگ گذاریهاشون رو؟
اگر قرار با این باشه خبرگذاریهای ما اکثرا باید جمع بشند
سیستم رزبلاگ/آپارات/ورزش تری و... همشون به نوعی عوام فریبی دارند و ترافیک جمع میکنن. وگرنه تکنیک تگ کردن یا برچسب گذاری به کلمه برمیگرده نه قرار دادن یک عنوان کامل برای یک برچسب
-
-
August 16th, 2015, 03:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hegza
یک چیزی باید بگن شدنی باشه گوگل با این عزمتش مونده کی تخلف میکنه و کی نمیکنه!! نکنه میخوان تک تک پستهای ملت رو بخونن + تگ گذاریهاشون رو؟
اگر قرار با این باشه خبرگذاریهای ما اکثرا باید جمع بشند
سیستم رزبلاگ/آپارات/ورزش تری و... همشون به نوعی عوام فریبی دارند و ترافیک جمع میکنن. وگرنه تکنیک تگ کردن یا برچسب گذاری به کلمه برمیگرده نه قرار دادن یک عنوان کامل برای یک برچسب
حرف شما درست
ولی فکر میکنم کمیته تعیین مصادیق بر اساس گزارش ها یا جستجوی ربات ها عمل میکنه
و اینکه شما سرچ کنید دانلود زیرنویس فلان فیلم بعد ببینید تنها لینک دانلود فیلم هست نه زیرنویس، فرق داره با اینکه سرچ کنید خرید پشمک حاج عبدالله بعد با سایت فروش اکانت کلش آو کلنز مواجه بشید
ویرایش توسط 525214 : August 16th, 2015 در ساعت 03:03
...
-