-
July 22nd, 2015, 00:10
انتخاب هاست برای چند سایت
سلام دوستان
یه راست مشکلم رو مطرح میکنم تا دوستان بهترین پیشنهادشون رو بدن.
اول شرایطم رو میگم.
1. تعدادی(حدودا پنج تا) دامین یا سایت فعال دارم. ترجیحم استفاده از هاست وارز هست تا بتونم پوسته ها و ماژول های کرک شده رو استفاده کنم.
2. برای هرکدوم از این سایت ها هاست وارز 600 مگابایتی خریدم که معمولا نیمی از اون بی استفاده میمونه. سایتها طوری نیستن که حتی بعدا هم پر بشن. فروشگاه یا مطالب ثابت دارند.
3. مدتیه که از کار سرورم راضی نیستم.
حالا سوالم.
به نظرتون چیکار کنم تا هزینه هاستم پایین بیاد؟ یعنی میتونم یه هاست وارز بزرگ (مثلا 2 گیگی) بگیرم و با addon domain همه سایت هامو مدیریت کنم؟ اینکار به صرفه و معقول هستش؟
دوم اینکه سایت وارز خوب چی پیشنهاد میکنین؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
July 22nd, 2015 00:10
# ADS
-
July 22nd, 2015, 03:25
عضو انجمن
پاسخ : انتخاب هاست برای چند سایت
شما میتونید از هاست هایی دارای اددان دامین استفاده کنید مثلا در نظر بگیرید جمعا چند گیگ میشه سایت هاتون.
+ در بخش درخواست تاپیک بزنید.
-
-
July 22nd, 2015, 06:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mojtaba79
سلام دوستان
اول شرایطم رو میگم.
1. تعدادی(حدودا پنج تا) دامین یا سایت فعال دارم. ترجیحم استفاده از هاست وارز هست تا بتونم پوسته ها و ماژول های کرک شده رو استفاده کنم.
2. برای هرکدوم از این سایت ها هاست وارز 600 مگابایتی خریدم که معمولا نیمی از اون بی استفاده میمونه. سایتها طوری نیستن که حتی بعدا هم پر بشن. فروشگاه یا مطالب ثابت دارند.
حالا سوالم.
به نظرتون چیکار کنم تا هزینه هاستم پایین بیاد؟ یعنی میتونم یه هاست وارز بزرگ (مثلا 2 گیگی) بگیرم و با addon domain همه سایت هامو مدیریت کنم؟ اینکار به صرفه و معقول هستش؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
1-با این کار پردازش خودتون رو محدود میکنین یعنی اگر بازدید بالا داشته باشین یوزرتون محدود میشه
+ به هر شکلی یک شل رو هاست بره همه ی دامنه هاتون یه سرو مهمون zone-h میشن به همین خاطر پیشنهاد نمیشه
2- میتونین از دوستان کمک بخواین افراد زیادی هستن توی انجمن که هاست وارز و با کیفیت دارن
-
-
July 28th, 2015, 06:06
سلام
در خصوص Addon کردن باید بگم معقول و منطقی که سوالتان بود، نمی باشد. چون مطمئنا برای هر سرویس اشتراکی مقدار محدودی از منابع ( منظور رم و CPU ) در نظر گرفته می شود و شما با این تکنیک در واقع میزان منابعی که برای یک وب سایت در نظر گرفته شده است را برای 5 وب سایت تقسیم کرده اید. , و تنها را پائین آوردن هزینه شما انتخاب پلانی با حجم کمتر می باشد در حد 250 یا 300 مگ
برای هاست وارز هم کافی است سروری که انتخاب می کنید داخل ایران باشند که معمولا ارزان تر هم می باشند و ضمن اینکه برای انتخاب هاست تنها ارزان بودن مهم نیست و اعتبار شرکت به نظر بنده از همه چیز مهم تر است کماینکه شاهد هستیم بسیاری از همین شرکت ها به یکباره منحل می شوند و دست شما هم به هیچ جا بند نیست.
-
-
August 16th, 2015, 17:56
عضو انجمن
درود.
هاست های کم حجم به تعداد سرویس هایتان تهیه کنید.
از لحاظ فنی استفاده از چند Addon Domain روی یک هاست توصیه نمی شود.
در صورت نیاز به سرویس ، در بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید تا به شما ارائه شود.
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
-
August 16th, 2015, 18:10

نوشته اصلی توسط
mojtaba79
سلام دوستان
اول شرایطم رو میگم.
حالا سوالم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
بهتره برای هر سایت یک هاست تهیه شودتا با محدودیت زیادی مواجه نشید چنانچه سایت ها مصرف قابل توجهی دارند .
یا یک نمایندگی تهیه کنید .
-
-
August 16th, 2015, 18:42
عضو انجمن
میتونید نمایندگی با فضای پایین تهیه کنید
یا اگر سایت هاتون بازدید بالا ندارن میتونید همشون رو روی یک هاست بذارید
در صورت تمایل جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید
با ایدی یاهو
ویرایش توسط TeraServerCo : August 16th, 2015 در ساعت 18:43
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته
تلگرام :
@h_myahya تلفن تماس :
021.5568.68.61
,
سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
-
-
August 16th, 2015, 18:59
عضو دائم
سلام
به هیچ عنوان از اددان استفاده نکیند (به علت مشکل امنیتی که دوستان اشاره کردند)
پیشنهاد من ریسلر هست تا هم هزینه کاهش یابد هم امنیت حفظ شود.
درصورت تمایل در بخش درخواست ریسلر تاپیک بزنید تا افر تقدیم شود.
موفق باشید
-