-
September 16th, 2010, 14:45
عضو انجمن
صنعت هاستینگ ایران و هدفمند سازی یارانه ها
من خودم هاست نمیفروشم پس نظری هم ندارم ولی تصور میکنم دوستان تا حدودی دربارش فکر کردند پس فکر میکنم بهتره اینجا تبادل نظر بشه چون قراره از اول مهر اجرا بشه و فکر میکنم اصناف مختلف دنبال تدابیری برای خودشون هستند تا کمترین مشکل رو داشته باشند
پ.ن : بحث سیاسی ممنوع
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
September 16th, 2010 14:45
# ADS
-
September 16th, 2010, 14:48
عضو دائم
پاسخ : صنعت هاستینگ ایران و هدفمند سازی یارانه ها
خب 90 درصد هسیتنگ ایران که بچه های دبیر ستانن و براشون مهم نیست که هدفمند بشه یا نه
اون 10 درصد مونده هم که باز فرقی برشون نداره چون قیمت سرور و دومین و سی پنل که همونه و عوض نمیشه ....
-
تعداد تشکر ها ازArashdn به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2010, 14:50
عضو انجمن
هزینه برق و گران شدن اجاره محل شرکت و..... برق 10-15 هزار تومانی بشه 200 تومان فرقی نداره؟
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
September 16th, 2010, 14:51
عضو انجمن
اتفاقا من می خواستم این تایپیک رو بزنم .. اما فرصتش نشد.
با توجه به قیمت های بالا سرور در ایران (دیتاسنتر های داخلی) با آزاد شدن یارانه ها قیمت سرورهای داخلی چه تاثیری می پذیره ؟
برق ، گازوییل ، بنزین ؛ ارز و آب و گاز و ....
-
تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2010, 14:59
عضو انجمن
اينا فقط جنبه هاي كوچيكي از مشكلات بعد حذف يارانه هاست
مطمئن باشيد انقدر دردسر ساز ميشه كه ي اجرا نميشه و يا بعد از اجرا لغو يا تغيير حالت داده ميشه
نگران يارانه نباشيد...
-
-
September 16th, 2010, 15:01
عضو انجمن
اونی که میگه برق برام 200 هزار تومن اومده خبر نداره که کولر گازی که در روزهای گرم تابستون هوای خونه اشو طراوت بهاری میداد! برق رو چندین برابر مصرف میکنه و مطابق قانون کسانی که بیش از حد تعریف شده (برای هر نفر) برق مصرف کنن قیمت علاوه بر اینکه واقعی حساب میشه باید جریمه هم پرداخت کنن (کلا برای مصرف خانگی اینطوریه ولی بحث صنعت فرق میکنه)
برای دیتاسنترها هم فکر کنم جزو صنایع حساب بشه و درواقع حسابش از مصارف خانگی و محدودیتهای اون جدا باشه.
-
-
September 16th, 2010, 15:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tar.gz
اونی که میگه برق برام 200 هزار تومن اومده خبر نداره که کولر گازی که در روزهای گرم تابستون هوای خونه اشو طراوت بهاری میداد! برق رو چندین برابر مصرف میکنه و مطابق قانون کسانی که بیش از حد تعریف شده (برای هر نفر) برق مصرف کنن قیمت علاوه بر اینکه واقعی حساب میشه باید جریمه هم پرداخت کنن (کلا برای مصرف خانگی اینطوریه ولی بحث صنعت فرق میکنه)
برای دیتاسنترها هم فکر کنم جزو صنایع حساب بشه و درواقع حسابش از مصارف خانگی و محدودیتهای اون جدا باشه.
بیشترین مصرف کننده های برق صنایع و واحد های صنفی هستند.
-
-
September 16th, 2010, 15:06
عضو انجمن
تصميمي كه گرفته بودن اينه كه به صنعت يارانه مجزا بدن
ولي من هر جور حساب ميكنم حذف يارانه ها 1000 برابر از سهميه بندي بنزين پيچيده تره
سهميه بندي بنزين داد همرو در آورد
بعد يعني يارانه نتيجه مثبت ميده ؟
-
-
September 16th, 2010, 15:14
عضو انجمن
من خیلی راحت بگم ممکنه شما الان ازدواج نکرده باشید و در کنار خانواده پدری محترم اونها پول برق شما رو بدند ولی وضع که این جوری نمیمونه بالاخره ازدواج میکنید
خونه اجاره میکنید و باید پول برق بنزین ماشین و .... بدید که این یعنی هزینه زیادتر
-
-
September 16th, 2010, 15:17

نوشته اصلی توسط
tar.gz
والا ما کولر گازی نداریم !
کولر آبی هم مادرم سر درد می گیره خاموش هست
از 7 تومان همیشگی اومده 55 تومان !
-