-
August 16th, 2015, 17:28
عملیات بعد از نصب کنترل پنل؟؟؟
با سلام یه وی پی اس خریدم کلوکسو رو روش نصب کردم و تنضیمات مربوطه رو انجام دادم
الان نیاز به نصب وب سرور هست؟ آیا وب سرور همراه با خود کلوکسو نصب میشه؟ یا نه؟
نیاز به نصب پی اچ چی هست؟ آیا پی اچ پی و مای اس کیو ال همرا با خود کلوکسو نصب میشه؟ یا باید اینارو نصب کنم؟
لطفا یه روشن سازی بفرمایید
-
-
August 16th, 2015 17:28
# ADS
-
August 16th, 2015, 17:37
پاسخ : عملیات بعد از نصب کنترل پنل؟؟؟
خودش نصب میشه.
اما مشکلات عجیب قریب خیلی داره.
-
-
August 16th, 2015, 18:48
میشه بفرمایید تنظیمات دی ان اس چطوریه؟ مثلا من یه آیپی دارم میخوام دی ان اس سرورم ns1.x.com باشه
حالا روی کلوکسو و روی دامنه x.com چه تغییراتی باید انجام بدم که به دامنه x.com بفهمونم که تو مال این سروری؟؟ کلا باید چیکار کنم؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
SCN
خودش نصب میشه.
اما مشکلات عجیب قریب خیلی داره.

میشه بفرمایید تنظیمات دی ان اس چطوریه؟ مثلا من یه آیپی دارم میخوام دی ان اس سرورم ns1.x.com باشه
حالا روی کلوکسو و روی دامنه x.com چه تغییراتی باید انجام بدم که به دامنه x.com بفهمونم که تو مال این سروری؟؟ کلا باید چیکار کنم؟
-
-
August 16th, 2015, 19:45

نوشته اصلی توسط
mohsen041
- - - Updated - - -
قسمت Resource
DNS Templates
اونجا اضافه کنید.
-
-
August 16th, 2015, 23:22

نوشته اصلی توسط
SCN
قسمت Resource
DNS Templates
اونجا اضافه کنید.
من الان یه دامین توی نیک دارم تو قسمت دی ان اس اون دامین چی ست کنم؟ میخوام بشه دامین وی پی اسم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mohsen041
من الان یه دامین توی نیک دارم تو قسمت دی ان اس اون دامین چی ست کنم؟ میخوام بشه دامین وی پی اسم
کسی نیست کمک کنه؟
-
-
August 16th, 2015, 23:56
عضو دائم
شما به نظر من بهتره از دایرکت ادمین ستفاده کنید ... مخصوصا اگر اطلاعاتون براتون مهم هست...
-
-
August 17th, 2015, 00:00
-
-
August 17th, 2015, 00:17
عضو دائم
امینت پایین، باگ در سیستم ...
اگر میخواید مدیریت این پنل رو انجام بدید باید احاطه خوبی به مباحث مربوط به مدیریت سرور و لینوکس داشته باشید.
-