-
October 14th, 2018, 11:10
عضو دائم
پی پال آمریکا 100درصد وریفای شده آفر ویژه
100-us-verified-paypal-account.jpg
پی پال آمریکا فول وریفای
+ Bank (Virtual Bank) verified
+ Phone Verified ( have google voice )
+ VCC (Virtual Credit Card) verified
+ SSN confirmed
تحویل اکانت 1 تا دو روز کاری میباشد
بعد از سفارش لطفا یک تیکت برای واحد خدمات ارزی باز کنید
امکان پرداخت با بیت کوین و پرفکت مانی میباشد که باید تیکت ارسال کنید
- @sarvit
- ای دی تلگرام جهت مشاوره
https://t.me/sarvit
لینک سفارش
https://portal.sarv-it.com/cart.php?gid=58
هزینه افتتاح این حساب بصورت افر ویژه 50 دلار میباشد
لطفا توجه کنید حساب فول وریفای میباشد
-
-
October 14th, 2018 11:10
# ADS
-
October 15th, 2018, 02:04
پاسخ : پی پال آمریکا 100درصد وریفای شده آفر ویژه
نه درست و حسابی جواب میدین و نه چیزی وای به حال زمانی که از شما چیزی بخریم و اکانت یا بک بخوره و یا لیمیت شه و اصلا مدارکی هم نمیدید که بشه بهتون اعتماد کرد من توصیه میکنم بقیه هم نخرن
-
-
October 15th, 2018, 02:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shayantl
نه درست و حسابی جواب میدین و نه چیزی وای به حال زمانی که از شما چیزی بخریم و اکانت یا بک بخوره و یا لیمیت شه و اصلا مدارکی هم نمیدید که بشه بهتون اعتماد کرد من توصیه میکنم بقیه هم نخرن
کسی که حرف زدن بلد نباشه شایسته جواب دادن نیست شما از راه نرسید حرفتون اینه که *** زیاد شده
شما اگه یکم عقل داشته باشید و شعور و یک مقدار بچه نباشید میفهمید اعتبار یک شخصو لااقل کم کمش توی این سایت از کجا میشه فهفید که از راه نرسیده چرتو پرت تحو.یل ادم ندید
کسی که از راه نرسیده از ***ی حرفی میزنه معلومه خودش چیکاره هست و ما دوست نداریم با همچین موجوداتی همکاری کنیم واقعا حیف این فضای مجازی و حیف کار ما که با بچه هایی مثل شما خراب شد حیف ....
-
-
October 15th, 2018, 02:46
عضو انجمن
سعید از همکاران مورد تایید هست تا به اینجاکه با هم همکاری داشتیم مشکلی پیش نیومده !
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
تعداد تشکر ها از speednet به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2018, 02:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shayantl
یه اکانت قبلا ازشون گرفته بودم یه مشکلی پیش اومد خودشون پیگیر شدن و حل کردن و هنوز مشکلی نخورده... حتی باهاشون هم همکاری خوبی داریم . مشکلی بوده حل کردن .
-
تعداد تشکر ها از yasserhost به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2018, 02:54
چند روز پیش یک حساب سفارش داده شد ، تقریبا 48 ساعت بعد تحویل گرفتم و همه جوره وریفای شده بود ، اخلاق درجه یک ، پاسخگویی زیر 1 ساعت ، دست خوش مهندس 
ما راضی هستیم ، بعید میدونم دلیلی واسه لیمیت وجود داشته باشه ، اما اگرم یکروز چنین اتفاقی بیفته ، مطمئنن ازجانب شما ساپورت خواهیم شد .
-
تعداد تشکر ها از CodeSaz به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2018, 03:19
عضو انجمن
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
تعداد تشکر ها از IranianServer به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2018, 09:14
عضو جدید
سلام روزتون بخیر
میشه بفرمایید برتری پی پال امریکا نسبت به کشورهای شرق اسیا چیه ؟
چون شنیدم امریکا هم سختگیری بیشتری داره و ضمنا قابلیت گیفت و برداشت با کارت نداره
پ.ن : سوتفاهم پیش نیاد ، واقعا برام سواله که پرسیدم
-
تعداد تشکر ها از aminreza به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2018, 12:53
عضو جدید
با درود!
روشنه که هدف از خرید استفاده از این اکانت برای مدتهاست و حق می دید که مشتری پیرامونش پرسش کنه.لطفا با دقت پاسخ بدید چون خیلی مهمه:
1.آیا اکانتها رو خودتون ایجاد میکنید یا از جایی تهیه میکنید؟اگر خودتونید آیا میتونید حساب رو با SSN کسی ایجاد کنید که توی شهر دلخواه من زندگی میکنه؟
2.شماره SSN ی که استفاذه میشه بطور کامل به مشتری داده میشه؟
3.از شماره آدمهای مسن که استفاده نمیکنید؟اگر یکنید هم مهم نیست فقط SSN و تاریخ تولد باید با هم مچ باشه!
4.آیا تایید آدرس هم انجام شده؟معمولا این کار رو با اضافه کردن یک AVS Card انجام میدن!فکر نمیکنم کارتی که اضافه کردین AVS Card باشه!
5.تاریخ انقضا کارت چقدره؟
ممنونم!
~ حتی پوکترین گردو هم خواهان شکسته شدن است ~ نیچه
-
-
October 15th, 2018, 16:42
عضو انجمن
آقای اسکندری از همکاران مورد اعتماد در این زمینه هستند
-