-
August 9th, 2015, 13:49
سرور اختصاصی ارزان نیاز داریم ( راهنمایی کنید لطفا)
سلام
بنده نیازمند یک عدد سرور اختصاصی هستم، ممنون میشم راهنمایی کنید
سروری که می خواهم بخرم ( http://www.soyoustart.com/ie/offers/e3-ssd-2.xml)
1. کیفیت این دیتاسنتر به نظرتون چطوره؟ تجربه کار با soyoustart را دارید؟ آپتایم مناسبی دار؟
2. من قراره یدونه سایت رو روی این سرور میزبانی کنم وهمچنین هر روز تعدادی زیادی خبرنامه می خواهم ارسال کنم به نظرتون میتونم روش حساب کنم؟
3. آی پی رایگان تا چند تا میتونم بگیرم روی این سرور؟ ( یه جا نوشته 16 تا درسته؟)
4. از شرکتهای واسط خریداری کنم به بنده پنل دیتاسنتر تحویل میدند؟ ( چه پنلی به من ارائه میشه تا بتونم روی سرور آی پی ها و ... رو مدیریت کنم)
و هزینه تمام شده برای من هر ماه چند در میاد ( با احتساب هزینه های کلی، مالیات و ...)
-
-
August 9th, 2015 13:49
# ADS
-
August 9th, 2015, 13:50
عضو دائم
پاسخ : سرور اختصاصی ارزان نیاز داریم ( راهنمایی کنید لطفا)

نوشته اصلی توسط
rayan2015
سلام
سروری که می خواهم بخرم (
http://www.soyoustart.com/ie/offers/e3-ssd-2.xml)
1. کیفیت این دیتاسنتر به نظرتون چطوره؟ تجربه کار با soyoustart را دارید؟ آپتایم مناسبی دار؟
2. من قراره یدونه سایت رو روی این سرور میزبانی کنم وهمچنین هر روز تعدادی زیادی خبرنامه می خواهم ارسال کنم به نظرتون میتونم روش حساب کنم؟
3. آی پی رایگان تا چند تا میتونم بگیرم روی این سرور؟ ( یه جا نوشته 16 تا درسته؟)
4. از شرکتهای واسط خریداری کنم به بنده پنل دیتاسنتر تحویل میدند؟ ( چه پنلی به من ارائه میشه تا بتونم روی سرور آی پی ها و ... رو مدیریت کنم)
و هزینه تمام شده برای من هر ماه چند در میاد ( با احتساب هزینه های کلی، مالیات و ...)
1- بله کیفیت مناسبی در حد هزینه داره
2- بله مشکلی نداره؛ البته ایمیل انبوه ارسال نکنید به تعداد بسیار بالا
3- رایگان نیست ؛ هر ای پی 2 یورو هزینه ست آپ دارد ( هزینه ماهانه دیگری ندارد . )
4- خیر(بعضی از دوستان هستند با api دیتا سنتر پنل درست کردند که میتونین استفاده کنید )
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2015, 13:54
عضو انجمن
قیمت سرور ماهانه 156 تومان می باشد و هزینه ستاپ تا 6 ماه مبلغ ماهانه 35 تومان است.
هر ای پی هم تا 16 ایپی هر ای پی 8 تومان هست هزینه اش که فقط یکبار می پردازید و ماهانه نیست.
سرور برای کار شما مناسبه مخصوصا اینکه خبرنامه ارسال میکنید و اینجا ابیوز اسپم ندارند.
برای اطلاعات بیشتر در سایت تیکت ارسال کنید یا از طریق یاهوو در ارتباط باشید
-
تعداد تشکر ها از jaheshserver به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2015, 13:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rayan2015
سلام
سروری که می خواهم بخرم (
http://www.soyoustart.com/ie/offers/e3-ssd-2.xml)
سلام
بله نسبت به هزینه ای که میکنید سرور خوبی بدست میارید ولی بهتون پیشنهاد میشه که سرور رو حتی المقدور از برند اصلی OVH تهیه کنید به هر حال SoYouStart همون سرور های مارکتی هستند و ممکن مشکل ساز بشن
بله میتونید انجام بدید البته اگر خبرنامه به اسپم تبدیل بشه ممکنه از دیتاسنتر ابیوز دریافت کنید
16 آی پی اول که میگیرید 2 یورو هزینه ستاپ داره و بابتش نیازی نیست مهیانه هزینه ای بدید
فروش هاست پرسرعت و قدرت ، سرور مجازی و اختصاصی
خوب کافی نیست ، بهترین را داشته باشید ...!
ســــرورهاا
-
تعداد تشکر ها از serverhaa به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2015, 14:21

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
1- بله کیفیت مناسبی در حد هزینه داره
2- بله مشکلی نداره؛ البته ایمیل انبوه ارسال نکنید به تعداد بسیار بالا
3- رایگان نیست ؛ هر ای پی 2 یورو هزینه ست آپ دارد ( هزینه ماهانه دیگری ندارد . )
4- خیر(بعضی از دوستان هستند با api دیتا سنتر پنل درست کردند که میتونین استفاده کنید )
ممنون بابت راهنمایی شما و سایر دوستان
بنده مثلا اگر از شرکت واسط x سرور رو خریداری کنم و از اونجایی که پنل دیتاسنتر ندارم، چطور میتونم مطمن بشم که مثلا سرور منو به کسی دیگه ای نفروشه؟ یعنی سرور من 32 گیگ رم داره خوب طرف بیاد از رم سرور منم استفاده کنه
-
-
August 9th, 2015, 16:42
عضو انجمن
شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com
ارائه دهنده سرور اختصاصی , سرور مجازی , هاست سی پنل , هاست دایرکت ادمین , ارائه دامنه ملی و بین المللی, مدیریت و کانفیگ سرور , صدور لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین
----------------------------------------------------------------------------------------
با سلام و احترام
سیو اسنارت با توجه به قیمتش سررو خوب ارائه می کنه و کیفیت مناسبی را خواهید داشت
می توانید با پایینترین نرخ ارز و با بهترین پشتیبانی سرور رو از مبین هاست تهیه کنید
برای دسترسی هی سرور اختصاصی هم کل دسترسی در اختیار شماست و کسی نمی تواند سرور رو به غیر بفروشد
برای مشاوره و کسب اطلاعات بیتشر تماس بگیرید
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2015, 17:31
الان اون سروری که می خواهیم بخریم نوشته Stocks are currently being replenished
سرور الان پره، معمولا کی خالی میشه؟
-
تعداد تشکر ها از rayan2015 به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2015, 18:43
عضو انجمن
دوست من در سایت سفارش باید بدهید
در اولین فرصت که مهمولا یکی دو رورزه هست به محض باز شدن سرور براتون خریداری خواهد شد
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2015, 22:46
عضو دائم
سلام
موارد مورد نیاز دوستان اعلام کردند
قیمت ماهانه سرور 45 یورو هست تا 6 ماه و بعد از 6 ماه ماهانه 35 یورو
هر ایپی قیمت ان برای 1 مرتبه 2 یورو میباشد و همیشگی هست
هر یورو 3800 تومان
با تشکر
-
-
August 13th, 2015, 02:33
با اجازه استارتر محترم.
بنده هم سروری با مشخصات مشابه از دیتاسنتر SoYou لازم دارم.
هزینه هم در همین حدودی که دوستمون گفتند..
ولی پنل و ... رو میخوام بصورت کامل دسترسی داشته باشم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
-