-
August 10th, 2015, 00:33
عضو انجمن
پنل ریبوت سرور مجازی
عرض سلام و خسته نباشید
آقا ما یه سروراختصاصی تهیه کردیم که کنترل پنلش وی ام ویر هستش.
حالا ما میخواییم که برای مشتری هایی که داریم ، این امکان رو فراهم کنیم که خودشون از طریق ناحیه کاربریشون توی سایت که از مدیریت محتوای
whmcs ورژن پنج استفاده شده ، بتونن سرورشون رو حالا با توجه به نیازشون ، ریستارت کنن یا خاموش و یا روشن کنن و حالا هرچه امکانات بیشتر ، بهتر.
برای اینکار میخوام که
1.معرفی کنین که از چه ابزاری باید استفاده کنم و چه پلاگین هایی
2.آموزش اون ابزاری رو هم که معرفی میکنین رو در اختیارم بذارین که بتونم ازش استفاده کنم.منظورم آموزش نصب و راه اندازیش هستش
3.منابعی که اگه خواستین معرفی کنین اگه زبانش انگلیسی باشه من نمیتونم ازش استفاده کنم.چون انگلیسی اصلا بلد نیستم.
4.ابزارایی و آموزشایی رو معرفی کنین که فعلا نیاز به هزینه ای برای راه اندازی نداشته باشن.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
demonvictor
عرض سلام و خسته نباشید
آقا ما یه سروراختصاصی تهیه کردیم که کنترل پنلش وی ام ویر هستش.
حالا ما میخواییم که برای مشتری هایی که داریم ، این امکان رو فراهم کنیم که خودشون از طریق ناحیه کاربریشون توی سایت که از مدیریت محتوای
whmcs ورژن پنج استفاده شده ، بتونن سرورشون رو حالا با توجه به نیازشون ، ریستارت کنن یا خاموش و یا روشن کنن و حالا هرچه امکانات بیشتر ، بهتر.
برای اینکار میخوام که
1.معرفی کنین که از چه ابزاری باید استفاده کنم و چه پلاگین هایی
2.آموزش اون ابزاری رو هم که معرفی میکنین رو در اختیارم بذارین که بتونم ازش استفاده کنم.منظورم آموزش نصب و راه اندازیش هستش
3.منابعی که اگه خواستین معرفی کنین اگه زبانش انگلیسی باشه من نمیتونم ازش استفاده کنم.چون انگلیسی اصلا بلد نیستم.
4.ابزارایی و آموزشایی رو معرفی کنین که فعلا نیاز به هزینه ای برای راه اندازی نداشته باشن.
بچه ها بابت راهنمایی های قبل ممنونم.فقط مچکر میشم اگه تو این زمینه هم بتونین با تمام سرعت ، منو کمک کنین تا بتونم سریعتر اوکی کنم این مورد رو هم . تشکر
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
August 10th, 2015 00:33
# ADS
-
August 10th, 2015, 18:45
پاسخ : پنل ریبوت سرور مجازی
-
تعداد تشکر ها از ss_movies به دلیل پست مفید