سلام دوستان من میخوام یک سرور اختصاصی از HostDl بخرم ولی تا حالا با سرور اختصاصی کار نکردم باید چی کار کنم تا بتونم یاد بگیرم و خوب باهاش کار کنم ؟![]()
سلام دوستان من میخوام یک سرور اختصاصی از HostDl بخرم ولی تا حالا با سرور اختصاصی کار نکردم باید چی کار کنم تا بتونم یاد بگیرم و خوب باهاش کار کنم ؟![]()
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
سلام من الان حدوده 2 ساله دارم با سرور مجازی کار میکنم الان میخوام بدونم اگه سرور اختصاصی بخرم کار کردن باهاش خیلی سخته؟
پارس وب هاست
خیر نمیخوام هاست بفروشم یا روش وب سایت بالا بیارم.
برای ارائه سرور مجازی ویندوز میخوام.
کار ما در زمینه گیم هست فقط میخوام باهاش بتونم چند تا وی پی اس با ویندوز های مختلف و آی پی های جداگانه بسازم و ازش راحت استفاده کنم.
درود
بزرگوار شما سرور رو که گرفتید از جایی گه خریداری گردید بهشون بگید که ای پی اصلی سرور اصلی را به نرم افزار مجازی سازی وی ام ور وصل نمائید سپس به میزبان خود بگویید که ای پی هایی اضافه برای شما خریداری کند(البته باید هزینه رو شما باید براشون واریز نمائید) سپاس با نرم افزار مجازی سازی وی ام ور میتونید ای پی هارا مجازی سازی کنید و سپس لینوکس مورد نظر خود را نصب نمائید
موفق باشید
پارس وب هاست
مرسی از پاسختون این نرم افزار وی ام ور کار کردن باهاش سخته ؟ میشه رو کامپیوتر نصب کرد یکم باهاش کار کنم یاد بگیرم یا آموزشی چیزی موجود هست؟
پارس وب هاست
از کسی که میگیرید بخواید براتون یه آموزش کوچیک هم بزاره با تیم ویور یکی رو خودش نصب کنه یاد بگیرید.
مجازی ساز های زیادی وجود داره که vmware یکی از بهترین ها هست و البته کاربرپسندترین.
نسخه دسکتاپ هم داره که میتونید رو سیستم خودتون نصب و استفاده کنید و مواردی رو یاد بگیرید البته تفاوت های زیادی با نسخه سرور دارد.
ارائه سرور مجازی از ایران، هلند، انگلیس، آلمان، آمریکا، کانادا و هاست لینوکس ایران و خارج
طراحی وب سایت، راه اندازی سرور آنتی ویروس نود32
Telegram: @serverha_org Tel: 09389522043
استفاده از این مجازی ساز ساده است.
قبلا تاپیک های مشابه باز شده اگر سرچ نمایید تا حدودی آشنا خواهید شد.
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)