سلام
میخوام دامنه بین دو ریسلر در ریسلو منتقل کنم ، تاپیک های زیادی خوندم یکی دو تاشون نوشتند که شامل هزینه میشه اما دامنه یک سال تمدید نمیشه !؟ درسته یا مثل بقیه یک سال تمدید میشه ؟
سلام
میخوام دامنه بین دو ریسلر در ریسلو منتقل کنم ، تاپیک های زیادی خوندم یکی دو تاشون نوشتند که شامل هزینه میشه اما دامنه یک سال تمدید نمیشه !؟ درسته یا مثل بقیه یک سال تمدید میشه ؟
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
انتقال درون شبکه چه در ریسللو چه در دیسلر کلاب هزینه ای نداره اما دامنه تمدید نمیشه
ویرایش توسط alishadmehr : July 21st, 2015 در ساعت 20:35
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
انتقال در ریسلو شامل هزینه نمی باشد اما با توجه به سیاست های برخی شرکت ها انتقال نیز شامل هزینه می باشد که البته با توجه به هزینه دریافت شده دامنه شما نیز به مدت یک سال تمدید میشود.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
منظورتون از شرکتها ، شرکتهای ایرانیست ؟ ( در مورد شرکتهای خارجی اطلاع دارم که انتقال بین دو رجیسترار شامل هزینه یک سال ثبت دامنه میشه )
بنده اکانت مستقیم دارم و منظورم از انتقال بین یک اکانت یا ریسلر مستقیم ریسلو به یک اکانت یا ریسلر مستقیم ریسلو دیگه بود که باتوجه به توضیحات دوستان متوجه شدم نه هزینه ای داره و نه تمدید میشه. که با توجه به جستجوهایی که کردم متوجه شدم قبلا این امکان در این رجیسترار نبوده یا با مشکل مواجه بوده.
در صورتی که به صورت مستقیم پنل در ریسلو را دارا می باشید مسلماً هزینه ایی نخواهد داشت.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)