-
July 15th, 2015, 02:12
چگونه از طریق برنامه cuteftp به vps متصل بشم؟
سلام من میخوام از طریق برنامه cuteftp به vps متصل بشم و قایل هام را آپلود کنم اما دامنه یوزرنیم و پسورد سرور را که از طریق remote desktop باهاش راحت کانکت میشم را در برنامه cuteftp وارد میکنم کانکت نمیشه پورتش هم در cuteftp به صورت پیشفرض 21 هست.ایا تنظیمات خاصی نیاز داره؟ خواهشا کمک کنید ممنون
-
-
July 15th, 2015 02:12
# ADS
-
July 15th, 2015, 02:19
عضو انجمن
پاسخ : چگونه از طریق برنامه cuteftp به vps متصل بشم؟

نوشته اصلی توسط
miladkhoshtip98
سلام من میخوام از طریق برنامه cuteftp به vps متصل بشم و قایل هام را آپلود کنم اما دامنه یوزرنیم و پسورد سرور را که از طریق remote desktop باهاش راحت کانکت میشم را در برنامه cuteftp وارد میکنم کانکت نمیشه پورتش هم در cuteftp به صورت پیشفرض 21 هست.ایا تنظیمات خاصی نیاز داره؟ خواهشا کمک کنید ممنون
دوست عزیز شما الان می خواهید فایل انتقال بدید به وی پی اس دیگر خب اونور باید اف تی پی ساخته بشه و مشخصاتش رو به نرم افزار در این وی پی اس که داخلش هستید و فایل میگیرید برای آپلود به نرم افزار بدید نه اینکه مشخصات ریموت اون سرور
اون سروری که میخوایین فایل داخلش آپلود کنید دایرکت ادمین هست یا سی پنل
-
تعداد تشکر ها از saeed1988m به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2015, 02:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
miladkhoshtip98
باید سمت سرور FTP Server کانفیگ شه تا بتونید بهش با FTP Client کانکت شید ... راحت ترین روش استفاده از Filezilla Server هست .
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2015, 02:40
نه دایرکت ادمین هست نه سی پنل یلکه vps با ویندوز سرور 2008 هست
من همین االان یک آموزش پیدا کردم که ftp را کانفیگ کنم روی سرور اما متاسفانه در برنامه IIS روی سرور برخلاف آموزش گزینه add ftp Site ندارم . علتش چیه؟ حالا چیکار باید کنم تو را خدا کمک کنین
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...60#post1370860
-
-
July 15th, 2015, 03:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
miladkhoshtip98
نه دایرکت ادمین هست نه سی پنل یلکه vps با ویندوز سرور 2008 هست
من همین االان یک آموزش پیدا کردم که ftp را کانفیگ کنم روی سرور اما متاسفانه در برنامه IIS روی سرور برخلاف آموزش گزینه add ftp Site ندارم . علتش چیه؟ حالا چیکار باید کنم تو را خدا کمک کنین
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...60#post1370860
باید FTP Server رو روی IIS نصب کنید
از FileZilla سرور هم می توانید استفاده کنید
روی سرور نصب کنید اکانت FTP بسازید و با نرم افزاری که ذکر کردید متصل بشید
-
تعداد تشکر ها از ra3ou1 به دلیل پست مفید