سلام
من تو قسمت نمایش > قالب ها روی پیش نمایش کلیک می کنم خطای 503 رو میده، هاست هم چک کردم فایل ها دقیقا سر جاشون هستند!!!
503
Service Unavailable
The server is temporarily busy, try again later!
ممنون میشم راهنمائیم کنید؟ چیکار کنم؟!
سلام
من تو قسمت نمایش > قالب ها روی پیش نمایش کلیک می کنم خطای 503 رو میده، هاست هم چک کردم فایل ها دقیقا سر جاشون هستند!!!
503
Service Unavailable
The server is temporarily busy, try again later!
ممنون میشم راهنمائیم کنید؟ چیکار کنم؟!
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
سایت: fadakmizban.com || ایمیل: info@fadakmizban.ir || اسکایپ: fadakteam ||تلگرام: MRfadak_admin|| پیامک و تلفن: 09330542631
این خطا بیشتر در زمان هایی رخ خواهد داد مه فشار بیش از حدی بر روی سرور وجود داشته باشد و ممکن است مشکل مقطعی باشد. پیشنهاد میشود با سرویس دهنده خود در ارتباط باشید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
وب سرورم آپاچس هست
مشکل هاست ندارم مطمئنم، تمام قالب ها رو می تونم از پیش نمایش ببینم ولی یه قالبی هست میزنم این خطا رو میده
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
اگر قبلا از این هاست استفاده میکردید و با این پیغام خطا تا بحال مواجه نشدید
احتمالا مشکل از قالب هست که باعث فشار زیاد به سرور میشه که نتیجه آن پیغام خطا خواهد بود
برای حل دو راهکار وجود دارد یا قالب رو عوض کنید یا اصلاح
در صورت تمایل میتوانیم برای شما اصلاح کنیم
سایت: fadakmizban.com || ایمیل: info@fadakmizban.ir || اسکایپ: fadakteam ||تلگرام: MRfadak_admin|| پیامک و تلفن: 09330542631
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)