سلام من یه وی پی اس وارز میخوام با 1 گیگ رم و و 10 گیگ فضا و 100 گیگ پهنای باند! لطفا اگه جایی میشناسید معرفی کیند به من!
وارز بودنش خیلی برام مهم هست سر افراد بالا هم عذیت نکنه!
سلام من یه وی پی اس وارز میخوام با 1 گیگ رم و و 10 گیگ فضا و 100 گیگ پهنای باند! لطفا اگه جایی میشناسید معرفی کیند به من!
وارز بودنش خیلی برام مهم هست سر افراد بالا هم عذیت نکنه!
RAM:1Gig
CPU:4 Core
HDD:60Gig
BW:100Gig
Warez / Torrent Support
DC:Germany
قیمت ماهیانه: 40 هزار تومان .
دقت کنید که هزینه 50 گیگ اضافه هارد را رایگان محسوب کردم .
موفق باشید .
مرسی من ایقدر نیاز به فضا ندارم من 10 گیگ رو لازم دارم که فک کنم تو قیمت ماهیانه خیلی تاسیر بزاره!
بنده عرض کردم اگر دقت می کردید بنده این مقدار فضا را رایگان حساب کردم چون برای بنده هارد هزینه ای ندارد . و اگر خواستید همان 10 گیگابایت را در نظر می گیرم اما قیمت همان 40 هزار تومان ماهیانه خواهد بود .دقت کنید که هزینه 50 گیگ اضافه هارد را رایگان محسوب کردم
موفق باشید .
مرسی اما من این قیمت برای مغدور نیست!
سلام
رم : 1 گیگ
هارد : 10 گیگ
پهنای باند : 500 گیگ
هزینه ماهانه : 30 هزار تومان
اگه برای نصب کردن سی پنل نال شده نیاز دارید نمیتونیم بدیم ولی برای کارهای دیگه موردی نداره !
با تشکر
ویرایش توسط alborzhost : September 2nd, 2010 در ساعت 01:12
برادر قیمت رم خالی 1 گیگ ماهانه حدود 20 تومان میشه فقط.. دوستان قیمت رو براتون خوب گفتند.. اگر میخواهید قیمت براتون پایین بیفته باید رمتون رو کاهش بدید. وگرنه هارد قیمت آنچنانی نداره..
با سلام
بخاطر اینکه نگفتین ویندوز نیاز دارین یا لینوکس من براتون لینک سایتمون رو گذاشتم : Host3erver :: Hosting , Reseller Hosting , Register Domain
نگاه کنید ، پلان رو انتخاب کردین در جهت کاستومایز کردنش یا موارد دیگر برای راهنمایی هستم در خدمتتون
در ضمن سرور ما در دیتا سنتر Altushost قرار دارد که از نظر وارز یکی از معروفترین ها می باشد و هیچ گونه مشکلی نداریم در زمینه وارز ( به صورت تضمینی )
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
یک سوال ، دیتا سنتر های آلمانی جدیدا وارز رو پشتیبانی می کنه ؟
چون من سال پیش رو آلمان یک بار سی پنل {نال} ریختم که گیر دادن و یک بارم whmcs {نال } رو ریپورت دادن بستن !!!
ویرایش توسط Kambiz : September 2nd, 2010 در ساعت 01:36
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
Value -
40 GB Web Space
600 GB MonthlyTraffic
1024 MB RAM
Intel Xeon Quad-Core 5630
1 IP
30 هزار تومان
در مورد پرتال و اسکریپت مشکلی نداشتیم نوع وارز شما چیه ؟ بگید که برای چه کاری می خواهید؟
ویرایش توسط vPsPersia.COM : September 2nd, 2010 در ساعت 02:04
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
ماهیانه 30 تومان ...
در خدمتیم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)