-
[چطوری] پیدا کردن جایی که دومین ثبت شده ؟
سلام دوستان خوب هستید ؟ من یه دومینی رو ثبت کردم و ایمیل دومینم رو میدونم ولی نمیدونم از کدوم سایت ثبت نام کردم
الان موندم و نمیتونم اونجایی که دومین ثبت شده رو پیدا کنم ، اگر از دوستان میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم ، اسم دومین a z a r s h a r g h . C o m هست.
-
-
July 2nd, 2015 07:02
# ADS
-
پاسخ : [چطوری] پیدا کردن جایی که دومین ثبت شده ؟
به ایمیل resello پیام بدید تا بهتون اون نماینده رو معرفی کنن
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
عضو دائم
باید به دو نکته توجه داشت:
1- در صورتی که به زمان تمدید دامین شما نزدیک شوید مسلماً ایمیلی جهت یادآوری تمدید دامین از سوی سایت نماینده مربوطه در ایمیل شما دریافت میشود.
2- میتوانید با ریسلو در ارتباط باشید و با ذکر دقیق شرایط خواستار ایمیل یا نام نماینده مربوطه باشید.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-

نوشته اصلی توسط
yourhosting
به ایمیل resello پیام بدید تا بهتون اون نماینده رو معرفی کنن
چقدره به ایمیلا جواب میدن ؟
-
-
عضو دائم
در چنین مواردی حداکثر تا 72 ساعت کاری پاسخ ایمیل ها را خواهند داد.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Aliii
سلام دوستان خوب هستید ؟ من یه دومینی رو ثبت کردم و ایمیل دومینم رو میدونم ولی نمیدونم از کدوم سایت ثبت نام کردم

الان موندم و نمیتونم اونجایی که دومین ثبت شده رو پیدا کنم ، اگر از دوستان میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم ، اسم دومین a z a r s h a r g h . C o m هست.
به ریسلو یه ایمیل ارسال کنید که بنده میخوام دامنه رو تمدید کنم ولی یادم نمیاد کدوم ریسلر برام ثبت کرده؛
ریسلو با ریسلری که برای شما دامنه رو ثبت کرده تماس میگیره و میگه این مشتری میخواد دامنه اش رو تمدید کنه باهاش تماس بگیر؛ بیش از ده مورد داشتیم که این طور حل شده .
-