سلام
دوستان کسی میدونه چرا وقتی به لینکی که تو تصویر پیوستی مشخص شده میریم ویروسی شناخته میشه؟
ممنون
سلام
دوستان کسی میدونه چرا وقتی به لینکی که تو تصویر پیوستی مشخص شده میریم ویروسی شناخته میشه؟
ممنون
صفحه phishing هست ...
phishing یک متد برای سرقت اطلاعات لاگین هست ک معمولا روند کار ب اینصورت هست ک ابتدا از طریق مهندسی اجتماعی مخ شما رو میزنن تا ب صفحه لاگین برید ، با وارد کردن اطلاعات اطلاعات (مثل یوزر و پسورد یا حتی اطلاعات پرداخت مثل شماره کارت ، رمز ، cvv2 و...) این اطلاعات در یک فایل txt یا دیتابیس سایت ذخیره میشه و بعدا طرف شما رو مورد عنایت قرار میده ...
شما کاری ک میکنید اینه ک همین الان رمز دوم کارتتون رو عوض میکنید و این سایت رو هم صلاح دونستید اینجا معرفی کنید .
...Zzzz...
دوسته عزیز
امکان داره به خاطر اینکه از SSL استفاده نشده در صفحه checkout بهتون ارور Phishing داده باشه.
شما اگر این ارور رو در سایت شاپرک یا بانک سامان یا هر چی دیگه دریافت کردید اون موقع باید خیلی محتاط شید. چون تو صفحه checkout whmcs از شما رمز دوم و مشخصات کارت نمیخاد.
نگاه کنید من whmcs رو نسخه اصلش رو از خود سایتش خریداری کردم و نصب کردم درگاه ملت رو روش فعال کردم
حالا وقتی نماینده بانک اومده تست کنه یه محصول رو میگه این ارور میاد و رفعش کنید و درگاه رو تایید نمیکنه...
ای بابا چه مسخره!
میتونید سایتتون رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسیش کنم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)