-
June 24th, 2015, 12:57
درخواست vps برای دانلود-آپلود
عرض سلام و خسته نباشید و با آورزی قبولی طاعات و عبادات و نماز روزه های شما دوستان عزیز .
عرضم به حضورتون که نیازمند یک وی پی اس اشتراکی هستم که بشه باهاش دانلود-آپلود کرد،هنگ نکنه،قیمت مناسب باشه.پولش هم نقد هستش.خواهشا قیمت ها بالا نباشه،قیمت ها رو مناسب بگید و اینکه مشخصات سرور زیاد بالا نباشه چون من نمیخوام چیزی روش نصب کنم و فقط میخوام باهاش آپلود- دانلود کنم پس فشار روی سرورتون نمیاد .برای چندمین بار یک وی پی اس اشتراکی با قیمت مناسب با مشخصات زیاد بالا نباشه فقط همینقدر که هنگ نکنه.
دوستان قیمتاتون رو لطفا همینجا بگید بهتون پیام میدم. با تشکر.
راستی دوستان تا فراموش نکردم حتما جایی رو که معرفی میکنید پشتیبانی قوی داشته باشه.
بازم با تشکر
id yahoo:gholamreza.nullfa
sms:09307594436
دوستان خواهشا اگه امکانش هست از طریق آیدی یاهو پیام ندید و بیشتر قیمتاتون رو اینجا بگید و یا اس ام اس بدید.دوستان منتظرتون هستم
با تشکر.
ویرایش توسط pwesianwhmcs : June 24th, 2015 در ساعت 12:59
-
-
June 24th, 2015 12:57
# ADS
-
June 24th, 2015, 13:07
پاسخ : درخواست vps برای دانلود-آپلود
سلام
ram 1
cpu 1core
hard 60g
alman - usa
کانفیگ رایگان / منابع اختصاصی / پشتیبانی 24 ساعته چت - تیکت - تماس
ماهانه 27هزارتومان
http://my.cloudha.ir/cart.php
موفق باشید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
June 24th, 2015, 13:07
سلام
رم 512 ماهانه 12 هزار تومان
رم یک گیگ از OVH FR ماهانه 16 هزار تومان
پورت یک گیگ با پهنای باند نامحدود با پینگ عالی به ایران
برای دیدن مابقی پلن ها و سفارش از لینک زیر دیدن کنید:
http://one3erver.com/europe-vps-plan/
-
-
June 24th, 2015, 13:09
عضو انجمن
جهت محاسبه قیمت وارد لینک زیر شوید :
http://goo.gl/dSD9v8
OVH - آمریکا
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
-
June 24th, 2015, 13:10
عضو انجمن
سلام
از فرانسه رم 1 گیگ / 35 گیگ هارد / پهنای باند نامحدود ماهانه 22 هزار تومان .
برای خرید : http://portal.bartarvs.ir/register.php
شبکه های اجتماعی bartarvs@
سرور اختصاصی, سرور مجازی, میزبانی وب|برتر وی اس
-
-
June 24th, 2015, 13:11
عضو انجمن
منابع مورد نیازتون هم ذکر کنید
-
-
June 24th, 2015, 13:15

نوشته اصلی توسط
pwesianwhmcs
عرض سلام و خسته نباشید و با آورزی قبولی طاعات و عبادات و نماز روزه های شما دوستان عزیز .
عرضم به حضورتون که نیازمند یک وی پی اس اشتراکی هستم که بشه باهاش دانلود-آپلود کرد،هنگ نکنه،قیمت مناسب باشه.پولش هم نقد هستش.خواهشا قیمت ها بالا نباشه،قیمت ها رو مناسب بگید و اینکه مشخصات سرور زیاد بالا نباشه چون من نمیخوام چیزی روش نصب کنم و فقط میخوام باهاش آپلود- دانلود کنم پس فشار روی سرورتون نمیاد .برای چندمین بار یک وی پی اس اشتراکی با قیمت مناسب با مشخصات زیاد بالا نباشه فقط همینقدر که هنگ نکنه.
راستی دوستان تا فراموش نکردم حتما جایی رو که معرفی میکنید پشتیبانی قوی داشته باشه.
بازم با تشکر
دوستان خواهشا اگه امکانش هست از طریق آیدی یاهو پیام ندید و بیشتر قیمتاتون رو اینجا بگید و یا اس ام اس بدید.دوستان منتظرتون هستم
با تشکر.
باسلام
دوست عزیز این اعتماد ما به شما هست؟
+
Posted on Friday 19th June at 06:14
چیزی که مسلم هستش من مشتری دائمی شما هستم این که حقوق بنده دیر کرد داره یک چیزی عادی هستش .من خواهشی که دارم امروز بای بنده راه اندازی کنید سرور (وی پی اس رو)من ول میدم فردا اول صبح باستون واریز کنم با تشکر.
+
خب به حرفتون عمل کردید؟
===============================
دوستان عزیز توجه کنید ایشون سرور به رایگان میخواند . از سرور های ما به رایگان استفاده کردند و فاکتور ها رو پرداخت نکردند حالا معلوم نیست چه نقشه ای دارند!
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها ازmizban97 به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2015, 13:47
عضو انجمن
رم 1 گیگ
از المان و امریکا ماهانه 20 هزار تومان
دارای پنل ریستارت تحت (پنل کنسول vmware در صورت درخواست مشتری داده می شود )
------------------------------------------------------------------------------------------------------
سداد شبكه فناوران جهان ( سون هاست ) با 4 سال سابقه
دارای نماد اعتماد الکترونیکی 2 ستاره از وزرات صنعت ، معدن و تجارت
با ما در تماس باشد :
ارسال تیکت به بخش فروش
شماره تماس فروش و مشاوره خوزستان : ( 42869221-061 ) تهران: ( 1655-96861541 -021)
شماره موبایل مدیریت : 9345654-0912
ایمیل :alka30r@gmail.com
یاهو : se7enhost
ویرایش توسط se7en-host : June 24th, 2015 در ساعت 13:50
-
-
June 24th, 2015, 13:49
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pwesianwhmcs
بازم با تشکر
با تشکر.
سلام ... از برند اول و اصلی دیتاسنتر OVH فرانسه (ovh.com) با ارائه آی پی از سه کشور انگلیس ، هلند و فرانسه در خدمتیم :
+ 1 گیگ رم + سی پی یو 1000Mhz اینتل سری Xeon E5 یک هسته + 50 گیگ هارد SATA III + یک آي پی : 25,000 تومان / ماهانه
اطلاعات بیشتر پلان ها (حتما ببینید) :
https://my.arianserver.net/cart.php?gid=4
https://my.arianserver.net/cart.php?gid=3
سرور های ما در طول شش ماه گذشته ، حتی یک ثانیه هم داون تایم نداشتند :

کلیه سرور ها دارای منابع اختصاصی ، کنسول vmware و پنل ری استارت میباشند ...
همچنین آریان سرور دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره از وزارت صنعت معدن و تجارت میباشد .
اگر کیفیت اولویت شماست و دنبال سرویس دهنده دائمی هستید ، آریان سرور در خدمت شما ست ...
با تشکر ...
ویرایش توسط OmidX : June 24th, 2015 در ساعت 13:52
-
-
June 24th, 2015, 13:52
باسلام
پیام ارسال شد.
اراتمند - ایزدپناه اپراتور فروش
-