سلام
دوستان کسی هست برای ما سرور اپدیت نود 32 راه اندازی کنه که نود 32 بتونه از بخش پ ر ا ک س ی سرور اپدیت بگیره
لطفا دوستان اینجا توضیحات و قیمت را بنویسید لطفا فقط از بخش پ ر ا ک س ی سرور نه از بخش اپدیت سرور
سلام
دوستان کسی هست برای ما سرور اپدیت نود 32 راه اندازی کنه که نود 32 بتونه از بخش پ ر ا ک س ی سرور اپدیت بگیره
لطفا دوستان اینجا توضیحات و قیمت را بنویسید لطفا فقط از بخش پ ر ا ک س ی سرور نه از بخش اپدیت سرور
با عذر خواهی از استارتر عزیز من هم نیاز دارم واسه همین این پست رو ارسال میکنم که اطلاعات این تاپیک به من هم بیاد که با پیغام خصوصی تهیه کنم بابت ارسال پست عذر خواهی می کنم
این همه کلاه برداری کردی پول مردم و خوردی رفتی پرو پرو برگشتی با یه اسم دیگه دوباره به انجمن
از خود من 400 هزار تومان خوردی فکر کردی بیخیالت شدم مشهد بیام اولین کاری که میکنم میام سراغت پولم و ازت پس میگیرم
تمام مدارک و ایمیل ها و پرداختی ها رو هم دارم
- - - Updated - - -
یکی برای من درست کرد خواستید با شماره بنده تماس بگیرید تا برای شما هم بنده درست کنم
09352136065
به 2 روش اپدیت میشه نود
روش اول از طریق ادرس سرور
روش دوم هم از طریق پ ر و ک س ی سرور
هر دو روش با هم فعال میشود و از هر کدوم که بخواهید میتونید استفاده کنید
برخی از قابلیت های آن:
- قابلیت first login (مدت زمان شروع اکانت از اولین اتصال محاسبه خواهد شد.
- قابلیت Multi login (ایجاد یوزرهای یک یا چند کاربره)
- مشاهده افراد آنلاین
- ایجاد پنل کاربری مخصوص هر فرد
- قابلیت اتصال به اسکریپت های Freer , cardstore , WHMcs
- ایجاد نمایندگی
- اپدیت اتوماتیک بدون نیاز به وارد کردن حتی یک دستور
- اتصال به IBsng برای ساخت اکانت
- و غیره...
با هزینه انجام می شود.
مکاتبه شود.
http://www.my.hezarnevis.ir/contact.php
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)