-
April 2nd, 2017, 16:22
عضو جدید
عدم اتصال whm
سلام خسته نباشید من از whmcs ورژن 5 آپدیت کردم به 7.1 الان یه مشکل که دارم در قسمت سرور وقتی رو دکمه Login to WHM کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته یعنی یه تب باز میشه که آدرسش همون ادرس ادمین whmcs هست به سرور وصل نمیشه قبلا مشکلی نداشت الان مشکل پیدا کرده همه اطلاعات هم درسته تو قسمت یوزر و پسورد هم که اطلاعات رو میزنم تست کانکشن رو میزنم کلی طول میکشه بعدم میزنه که تایم اوت شده و ارور 7 میده اخرش والا نمیدونم مشکل از چیه سرور راحت با ادرس و ای پی بالا میاد ولی اونجا نمیشه
-
-
April 2nd, 2017 16:22
# ADS
-
April 2nd, 2017, 16:35
پاسخ : عدم اتصال whm

نوشته اصلی توسط
Dade Web
سلام خسته نباشید من از whmcs ورژن 5 آپدیت کردم به 7.1 الان یه مشکل که دارم در قسمت سرور وقتی رو دکمه Login to WHM کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته یعنی یه تب باز میشه که آدرسش همون ادرس ادمین whmcs هست به سرور وصل نمیشه قبلا مشکلی نداشت الان مشکل پیدا کرده همه اطلاعات هم درسته تو قسمت یوزر و پسورد هم که اطلاعات رو میزنم تست کانکشن رو میزنم کلی طول میکشه بعدم میزنه که تایم اوت شده و ارور 7 میده اخرش والا نمیدونم مشکل از چیه سرور راحت با ادرس و ای پی بالا میاد ولی اونجا نمیشه
سلام
بعد از آپدیت باید پسورد whm دوباره بزنید تا متصل بشه.
متشکرم.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2017, 16:42
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
بعد از آپدیت باید پسورد whm دوباره بزنید تا متصل بشه.
متشکرم.
زدم
هم یوزر هم پسورد ولی فایده نداره اون تست کانکشن هم کار نمیکنه
-
-
April 2nd, 2017, 16:44

نوشته اصلی توسط
Dade Web
زدم
هم یوزر هم پسورد ولی فایده نداره اون تست کانکشن هم کار نمیکنه
با تلگرام بنده در تماس باشید سایتتون چک کنم
09039126726
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2017, 23:08
عضو انجمن
سلام نسخه php سایت رو ببرین بالا مشکلتون رفع میشه.
من صاحب استعداد خودم نیستم؛ من مدیر آن هستم! - محسن رجبی طراح و توسعه دهنده وب
-
تعداد تشکر ها از planday به دلیل پست مفید
-
April 3rd, 2017, 10:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
planday
سلام نسخه php سایت رو ببرین بالا مشکلتون رفع میشه.
نسخهphp
سایت 5.6 native هست بنده میخواستم ببرم بالا رو 7.1 که میزارم ارور میده سایت که ico نصب نیست اگر اشتباه نکنم رو 7 هم میزارم میاد بالا ولی بعضی جاها ارور میدع
-
-
April 6th, 2017, 19:43
عضو جدید
WHMCS 7.1 بدون مشکل با PHP 5.6 کار می کنه. بنابراین در صورتیکه که تغییری در تنظیمات PHP نداده باشید مشکل نمیتونه از نسخه PHP باشه.
پیشنهاد می کنم مطمئن بشید IP سرور WHM در سرور WHMCS مسدود نشده باشه یا بالعکس بررسی کنید IP سرور WHMCS در سرور WHM مسدود نباشه.
در مرحله بعد مطمئن بشید آدرس سرور WHM که می تونه Hostname یا IP باشه رو درست وارد کرده باشید و نام کاربری و رمز عبور صحیح باشن.
همچنین گزینه Secure رو فعال کنید و در انتهای صفحه تنظیمات سرور گزینه زیر رو فعال کنید:
Unrestricted - Allow all admin users to connect to this server
امیدوارم راهگشا باشه
های ساپورت ارائه دهنده خدمات نوین میزبانی وب |
hisupport.net
هاست لینوکس-هاست ویندوز-هاست وردپرس-هاست پربازدید-ثبت دامنه-نمایندگی هاست
-