سلام
من میخواستم بدونم برای یک دانشگاه (کوچک) چه نوع سروری را پیشنهاد می دهید که هم ارزان باشه و هم با کیفیت و قابل ارتقا هم باشه؟
قابلیت نصب سیستم های مدیریت محتوا را هم داشته باشه؟
سلام
من میخواستم بدونم برای یک دانشگاه (کوچک) چه نوع سروری را پیشنهاد می دهید که هم ارزان باشه و هم با کیفیت و قابل ارتقا هم باشه؟
قابلیت نصب سیستم های مدیریت محتوا را هم داشته باشه؟
سرور دانشگاه بايد توي دانشگاه باشه دانشگاه كه كوچيك نميشه اصلا ميشه موسسه آموزش عالي ولي حداقل ip به نام دانشگاه باشه
یه i7 خوبه براش
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
برای ۱۰ - ۲۰ هزار کاربر یک سرور Intel i7 باید بیش از کافی باشه.
برای ثبات، ارزانی و قابلیت ارتقای راحت سیستم عامل بدون شک یکی از روایت های لینوکس مثلا CentOS یا Debian را انتخاب کنید که نصب و بروزرسانی شان راحت و رایگانه. هر سیستم مدیریت محتوایی هم (به جز سیستم های مبتنی بر ASP) بر روی لینوکس قابل نصب است.
منظورتون از کوچک چیه ؟ مثلا چند تا دانشجو داره ؟ چکاری باید این سرور انجام بده ؟ (فقط میزبانی سایت خود دانشگاه هست، درسته؟)
والا من الان تعداد زیادی دانشگاه ها رو میشناسم که حتی با هاست اشتراکی دارن فعالیت میکنند و به هیچ عنوان حتی به سرور مجازی هم نیاز ندارن. چند تایی رو هم خودم میزبانی دارم میکنم الان، چند تا دیگه هم باهام مشورت کردن و هاست اشتراکی تهیه کردن و بدون مشکل دارن فعالیت میکنن.
بهترین گزینه این هست که یک سرور متوسط Core i 7 و یا xeon 3540 تاور با 8 گیگ رم تهیه بشه و VMWare سرور روش نصب کنید و چند وی پی اس روش بسازید که یکیش رو برای هاستینگ دانشگاه با سیستم عامل لینوکس سنت او اس 32 بیت + دایرکت آدمین نصب کنید و در وی پی اس های دیگه هم موارد ارتباطی و شبکه ای داخلی دانشگاه رو اجرا کنید.
موفق باشید
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
سرور رو برای شبکه داخلی دانشگاه میخوان ؟
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
ورود کاربران
هاست اشتراکی هست ! بدون مشکل
بله. میگن تو ایران باشه ولی الان من یه دانشگاه رو توی آمریکا و یکی هم انگلیس دارم پشتیبانی میکنم (با اطلاع خود دانشگاه خارج گذاشتم براشون) . دانشگاه پیام نور و آزاد هستن البته.
معمولا این دانشگاه ها سیستم انتخاب واحدهاشون هم متمرکز هست و روی سایت خودشون نیست و روی سرورهای مرکزی هست.
من توی خط اولم کاربردش رو به همین دلیل پرسیدم.
اگه قرار هست سیستم انتخاب واحد اینا هم رو همین سرور باشه حق با دوستان هست و باید سرور اختصاصی خاص به خودش بگیرن.
و دوباره باز هم اگه قراره این سرور کارهای شبکه داخلی دانشگاه رو هم انجام بده که دیگه بحث بکل فرق داره.
من با توجه به کلمه کوچک این رو گفتم.
بهتره ایشون منظورشون رو از کلمه دانشگاه کوچک واضح بیان کنن + اینکه بگن کار این سرور قراره چی باشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)