-
June 21st, 2015, 02:36
عضو انجمن
مشورت درباره تبلیغ
سلام
یک سالی نبودیم به دلایل بسیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــار :|
در این یکسال ایده های جدیدی برای کار به ذهنم رسید و یادداشت کردم و الان وقت اجراست.
فقط موضوع تبلیغ رو در تردید هستم.
نمیدونم میصرفه هزینه برای تبلیغ یا خیر. قبلا توی وی بی ایران و چندتا سایت اسکریپت تبلیغ دادیم بازدهی 0 بود :|
الان خودم روی پارس تولز و اپلود دات ای ار و بلاگفا و اینا نظر دارم ولی نمیدونم بازدهی داره یا نه :|
اگر لطف کنید و مشورت بدید ممنون میشم
-
-
June 21st, 2015 02:36
# ADS
-
June 21st, 2015, 03:10
عضو انجمن
پاسخ : مشورت درباره تبلیغ
من که زیاد توی مبحث تبلیغات نیستم ولی این سایت های واسط مثلا جهان ادز + ای نت ورک این ها بهتر میتونه باشه .
چون سراسری توی تمام سایت به نمایش در میاد . که البته اگه موضوع شما فقط برای افراد خاص مثلا افراد متخصص توی نت هست باید تبلیغات توی این سایت ها بزارید !
ولی نه اگه عمومی هست باید توی سایت های عمومی بزارید .
این نظر بنده بود . اشتباه یا درست دیگه نمیدونم !
-
تعداد تشکر ها از sor به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 03:14
عضو انجمن
نفرمودین تبلیغ برای چکاری؟
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 03:22
به عقیده ی من اگر میخواهید از راه تبلیغات در اینترنت بیایید بالا حداقل باید 100 میلیون تومان به بالاتر هزینه کنید تا کارتون بگیره .
در غیر اینصورت اصلا سمت تبلیغات نرید که توی کی سایت ، دو سایت اگر تبلیغات قرار بدید اصلا بازدهی نخواهد داشت .
زمانی بازدهی خوب میده که تبلیغتون در بازه ی زمانی خاصی مثلا برای 1 سال توی چندین سال (مثلا در 10 سایت بزرگ و برتر ایرانی مثل کلوپ/دانلود ها و ...) قرار داشته باشه تا در ذهن تموم افراد بره و برند سازی میکنید اینجوری .
در غیر اینصورت اصلا دنبال تبلیغات در اینرنت و گرفتن کار نباشید . مگر اینکه ایده ای که به دنبال اجرای اون هستید خاص خاص باشه و مردم رو جذب کنه .
بنظرم
این هزینه ای که میخواهید برای تبلیغات کنید بهتره 2 تا بازاریاب بگیرید استخدام کنید و بهشون حقوق بدید و توی فروم ها و... و یا خارج از نت
مشتری جذب کنند .
- - - Updated - - -
به عقیده ی من اگر میخواهید از راه تبلیغات در اینترنت بیایید بالا حداقل باید 100 میلیون تومان به بالاتر هزینه کنید تا کارتون بگیره .
در غیر اینصورت اصلا سمت تبلیغات نرید که توی کی سایت ، دو سایت اگر تبلیغات قرار بدید اصلا بازدهی نخواهد داشت .
زمانی بازدهی خوب میده که تبلیغتون در بازه ی زمانی خاصی مثلا برای 1 سال توی چندین سال (مثلا در 10 سایت بزرگ و برتر ایرانی مثل کلوپ/دانلود ها و ...) قرار داشته باشه تا در ذهن تموم افراد بره و برند سازی میکنید اینجوری .
در غیر اینصورت اصلا دنبال تبلیغات در اینرنت و گرفتن کار نباشید . مگر اینکه ایده ای که به دنبال اجرای اون هستید خاص خاص باشه و مردم رو جذب کنه .
بنظرم
این هزینه ای که میخواهید برای تبلیغات کنید بهتره 2 تا بازاریاب بگیرید استخدام کنید و بهشون حقوق بدید و توی فروم ها و... و یا خارج از نت
مشتری جذب کنند .
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 04:31
عضو انجمن
بنظرم
مشتری جذب کنند .
در مورد هاستینگ 100% تائید میشه + تبلیغ کافی نیست
آیا زیرساخت مناسب برای پاسخگوئی به تعداد بالای مشتری رو دارید یا فقط دنبال کسب درآمد هستین؟
شرکتی رو میشناسم با 3 کارمن حرفه ی شروع کرد و تا سال اول حدود 70 میلیون از جیب داد اما الان رویای هزاران هاست مستر ایرانی شده اون شرکت. بهرحال بقول دوستان هاست مثل هات داگه ارزونه تهیه میشه و گرون هم فروش میره ولی مشکل 2 چیزه
1.مشتری
2.کیفیت پخت و فراوری
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 12:59
عضو انجمن
ای نت ورک که به شدت گرونه :| کلیکی 200ت :o
برای هاستینگ هست تبلیغ. ولی مثلا بلاگفا هزینه اش معقوله.
به نظر شما پس بازاریاب استخدام کنم بهتر هست؟
-
-
June 21st, 2015, 13:06
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 13:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
خیلی گرون تر از خود سایتا در میاد :| ضمن اینکه بنرها توی گوشی و اینا ( اندروید ) اجرا نمیشن.
-
تعداد تشکر ها از hamedmj به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2015, 13:11
عضو دائم
-
-
June 21st, 2015, 14:55
سایت های واسطه به هیچ عنوان توصیه نمیشود
با همون میزان خودتون میتونید چند برابر بازدهی بهتر به دست بیارید